mjmj Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Εχω αυτες τις οδηγιες(απο google) για το disable autorun οταν μπαινει cd στο drive: To Disable CD autoplay, completely, in Windows XP Home Click Start, Run and enter REGEDIT Then go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer Create a new value called: NoDriveTypeAutoRun Type is: DWORD Value is: 0x000000b5 (181) Λοιπον, ενω τις εχω εφαρμοσει με επιτυχια σε πολλα pc, υπαρχει pc που ειναι ετσι οπως λενε οι οδηγιες, και εξακολουθει να κανει autorun (και να μου σπαει τα νευρα...). Ξερετε τι φταιει και τι αλλο να κανω?
Aussie Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασε με δεξί click στον οδηγό cd-dvd rom--->properties--->autoplay-->take no action.....Ίσως λυθεί το πρόβλημά σου..
PavelX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Ean trexei windows XP kane to aploustato : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom exei ena value REG_DWORD "AutoRun". Vale tin timi "0" kai den exei allo autorun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.