Προς το περιεχόμενο

problem me sagem fast 800

peledakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera.prin arketo kairo (9-01) pira to ondsl tou ote k mesa sto kouti eixe to sagem fast 800.to provlima einai pws afou exw kanei swsta egatastasi,otan vazw to kalwdio tou tilefwnou(sindedemeno to modem sti usb) den psaxnei gia grammi adsl.to lampaki tou modem gia to adsl den anavosvinei k ta neura mou ginontai krosia.ti mporei na ftaiei?ipopsin oti den exw sindethei akoma me tin adsl.kamia voitheia?

Δημοσ.

Μήπως απλά δεν έχει γίνει η σύνδεση της DSL; Στην εξυπηρέτηση της otenet πήρες;

Εμένα με είχαν πάρει, μου είπαν όλα ΟΚ, μου δώσανε και username-password αλλά σήμα dsl γιοκ. Τους ξαναπήρα και την επομένη το πρωί όλα εντάξει.

Δημοσ.

την αιτηση την εχω κανει.οταν αναβοσβηνει το λαμπακι στο μοντεμ, το dslmon λεει initializing κ δε συνδεεται.το προβλημα ειναι οτι δεν το κανει παντα.δηλαδη δεν κανει initializing εστω κ αν δε συνδεεται.εχω παρει τηλ κ μου λενε ενα καρο ιστοριες.θα περιμενω λιγο ακομα κ θα δουμε τι θα γινει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μπερδεύτηκα. Στην αρχή μας λες

...to lampaki tou modem gia to adsl den anavosvinei ...

ενώ τώρα μας λες

...οταν αναβοσβηνει το λαμπακι στο μοντεμ, το dslmon λεει initializing κ δε συνδεεται.το προβλημα ειναι οτι δεν το κανει παντα.δηλαδη δεν κανει initializing εστω κ αν δε συνδεεται.εχω παρει τηλ κ μου λενε ενα καρο ιστοριες.θα περιμενω λιγο ακομα κ θα δουμε τι θα γινει.

Τελικά τι παίζει; Η σύνδεση σου πόσο καιρό έχει που ενεργοποιήθηκε;

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι κάτι πάει στραβά με τη γραμμή σου. Κι εγώ το έχω βρίσει πολλάκις το sagem αλλά κυρίως η γραμμή ήταν αυτή που έφταιγε τελικά. Στην οτενετ, πέρα από τα κλασικά βάλε-βγάλε modem drivers κτλ τι σου είπανε; Τους είπες ότι το modem δεν βρίσκει σήμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...