Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο gascoin

Εγώ πάντως σήμερα (10-02-2006) έστειλα την αίτηση μου στην ΟΤΕΝΕΤ με φαξ.

Η Otenet με ενημέρωσε ότι στις 14/02 δώθηκε εντολή στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής μου σε ADSL.

Από το 134 με ενημέρωσαν ότι στις 17/02/2006 περάστηκε η αίτηση μου στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

ego otan eixa kanei etisi evala meson ton diefthinti tou p.falirou kai mou tin esprokse (fantastite me meson) gia na ginei mesa se 10 meres tin epoxi pou o opOTE den eixe oute mia porta gia na valei :P ekei exoume ftasei...

Δημοσ.

Απʼ ότι κατάλαβα η κατάσταση του ADSL στην Αθήνα είναι απελπιστική. Στην Ρόδο, 3 αιτήσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα σε διαφορετικές περιοχές, έκαναν περίπου 3 με 4 μέρες για να ενεργοποιηθούν. Το όλο θέμα είναι να ενεργοποιήσει ο ΟΤΕ την γραμμή. Η tellas έκανε μια μέρα για να ενεργοποιήσει το account. Αυτά πριν κανά δυό χρόνια, πριν ακόμα βγουν τα dsl in a box.

Δημοσ.

Κι εγώ αν ήμουν στη Ρόδο δε θα ασχολούμουν με adsl... Θα 'κανα βόλτες και θα 'τρωγα παϊδάκια στην ταβέρνα δίπλα στο γκρεμό στην Τσαμπίκα. Άσε που δεν έχει πια σφήγκες. Πάνε, χάθηκαν κι αυτές...

Δημοσ.
λοιπον εστειλα την αιτηση στη forthnet στις 9/2/2006 στις 17/2 πηρα το 134 για να δω τι εχει γινει και που βρισκεται και η απαντηση ηταν...δεν βλεπουμε τετοια αιτηση εδω ... μιλαω με forthnet και μου λενε οτι εμεις διαβιβασαμε την αιτηση σας στις 10 του μηνος!!! και μου δινουν και τον Αρ. Πρωτοκ.

Σημερα 20 επιτελους μπηκε στο συστημα και ακουσων ακουσων μου λενε μπορειτε τωρα να μετρατε 12 εργασιμες... λεω δηλαδη στη συμβαση που εχετε λεει ρητα οτι η υποχρεωση σας μετραει απο την ημερα που περνατε την αιτηση στο συστημα και οχι απο την ημερα που παραλαμβανετε το αιτημα?? ειναι δυνατον??? και αν εσεις χανατε το αιτημα και δεν το περνουσατε ποτε στο συστημα δεν θα ειχατε συμβατικη υποχρεωση???

μετα απο μισολογα..η απαντηση....απο την μερα που θα μπει στο συστημα θα περιμενετε 12 εργασιμες αυτο οφειλουμε!!... κοινος στην καλυτερη παμε για Μαρτιο...!!!

τωρα ποιον να βρισω ? και αν κανω μια καταγγελια στην ενωση καταναλωτων λετε να γινει κατι? αν κανουμε μια ομαδικη? μηπως θα ειχαμε μια δυναμη να βελτιωσουμε κατι? η εστω να πεθανουμε προσπαθωντας?.... αναμενω απαντησεις σας....

Εγω πάντος μίλησα με την ΕΕΤΤ,και μου είπαν να τους στείλω εγγράφως την καταγγελία μου,ωστε να ψάξουν 'τοις φταίει'.Ελάτε να τους κόψουμε τον....βήχα.(VIVODI.αναμένω από 09/01 ενεργοποίηση.)

Δημοσ.

Εγώ σήμερα κατάφερα να στείλω και την τελευταία σελίδα της αιτησής μου που δεν είχε φτάσει στην ΟΤΕΝΕΤ (καθώς κάποιο πρόβλημα είχε το φαξ του Γερμανού και δεν πήγαιναν όλες οι σελίδες)...

Μου είπαν ότι θα περιμένω 6-12 εργάσιμες..

Να καλέσω και στο 134 για να μου πουν αν έφτασε η αίτηση για τη γραμμή σε αυτούς;

Πάντως, φίλος που περιμένει για την ενεργοποίηση DSLCube σε PSTN πριν από μενα, έμαθε από γνωστό του στον ΟΤΕ της πόλη μας (επαρχία), ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες PSTN στην πόλη μας. Πίκρα... Ευτυχώς εγώ είμαι σε ISDN...

Δημοσ.

παιδια ενα πραγμα θελω μονο να πω... ολα αυτα συμβαινουν γιατι και μεις ειμαστε αδιαφοροι...και οχι ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ο ΠΟΤΕΣ αν εμεις δεν διαμαρτυρομαστε (ενγραφως στον ΕΕΤΤ και ΟΧΙ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) δεν κινουμαστε και ο καθενας κοιτα πως θα βρει ενα μεσακι να βολευτει ... και 200 χρονια να περασουν..παλι τα ιδια θα συμβαινουν στην Ελλαδα...ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ τα λεφτακια μας καταλαβετε το και η ΕΕ μας πηδα που μας πηδα...ας περνουμε ομως και τα θετικα..αν υπηρχαν 1000 εγγραφες καταγγελιες σημερα... ο ΟΤΕ θα ετρεχε σαν που**να...αλλα εμεις κλαιμε την μοιρα μας...αντι να στειλουμε μια ομοδικη απο εδω μεσα.... σε 1000 αντιτυπα να σκασουν στη χαρτουρα.. και να κινηθουν οι υπευθινοι...μηπως ολοι μας τα περιμενουμε ολα στο πιατο??

Δημοσ.

Ego ekana aitisi stin Forthnet stis 30/1 gia adsl kai pros ekplixi mou eno mou eixan pei ( enas filos mou ApsiMan ) oti kanei peripou 12 ergasimes meres logo empreirias...telika ekane molis 6 ergasimes......

kali tixi se osous perimenoun akoma..

Δημοσ.

Εν μέρει συμφωνώ με τον φίλο Danis για τις έγγραφες καταγγελίες, όμως το συγκεκριμένο topic είναι για να βάλει λίγο στο κλίμα τους νεοαφιχθείς στην μπανανία της ενεργοποίησης DSL. Ένας από αυτούς είμαι και γω. Αίτηση στην OTENET για OnDsl Kit στις 2/2 και προχθές άναψε το λαμπάκι του χαριτωμνένου SAGEM, όμως δεν μπορώ να μπω γιατί δεν έχω username και password. Μετά από δύο τηλέφωνα, με ενημέρωσαν ότι το λαμπάκι ανάβει δοκιμαστικά και θα μου πουν αυτοί πότε θα τους δώσει το οκ ο ΟΤΕ.

Αυτά τα ωραία. Σύνολο = 19 ημέρες (14 εργάσιμες :-D)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...