kallair Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 ponemeno to thema tou pcm!!! ego imoun se pcm grammi k eixa valei tin mana mou na kanei aitisi gia isdn. ola auta prin 2 xronia peripou. tetoio kairo prin tous olympiakous. k mas eipan oti den mporoun na mas kanoun isdn logw kalodiwn k oti tha eprepe na skapsoun gia na valoun kainourgia kalodia epeidi apagoreuetai na valoun pali enaeria. telos pantwn mas vazoun se lista anamonis. pernaei o kairos, ksanapernoume tilefono na rotisoume ti exei ginei k mas leei oti proteraiotita exoun oi nees polikatoikies k oti i dikia mas pou itan 2 xronwn den theoroutan nea!!!!!!!! mas evalan se mia lista anamonis k kathe fora mas elegan diaforetikes dikaiologies. mia oti den mporoun na skapsoun logw olympiakwn, mia apergies, mia giortes klp klp... telika... ton dekembri pou mas perase, istera apo den thimamai k ego posa tilefona ston ote k stous ipeuthinous, i mana mou epiase filies me enan texniko tou ote. autos milise me enan mesa ston ote k mesa se 1 bdomada xoris ipervoles, eixan erthei k eixan skapsei k esteilan k to sinergeio gia na sindesoun tin grammi se pstn!!! me alla logia an den exeis kone ston ote, oxi 2 xronia anamoni pou perimena ego, alla ston aiwna ton apanta na perimeneis, ta @@ mou tha pareis! a re pOTE klotsies pou thes! tora eimai se adsl over isdn k petaei i grammi epeidi exo kainourgia kalodia! SIMVOULI: trekste na vreite na kanete kone me texnikous tou ote!!! tha sas lithoun ola ta provlimata!
goodan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 broylis1 οπως ειδες κ μονος σου κ στο adslgr.com η hol στην καλυτερη θελει πανω απο μηνα για να συνδεθεις κ βεβαια ολο αυτον τον μηνα σε δουλευουν κ λενε οτι φταιει ο πΟΤΕ(αλλοι λαλακες αυτοι)μηπως να το κανουν Hold On Line Αλλωστε 10 χρονια ξερουν το internet καλυτερα...
kage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 ema8a oti mexri telos mhna 8a baloun ports stis pitarismenes prioxes...gia na proste8oun omws k autoi pou perimenoun:P
broylis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Άντε να δούμε...Αυτό το τέλος του μήνα πότε θα έρθει.Άραγε τα ports που θα ανοίξουν θα φτάνουν για να καλύψουν την αναμονή που έχει δημιουργηθεί? Όσο για το Hold on Line, goodan συμφωνώ απόλυτα...Απαρέδεκτο.Άσε να δω τι απάντηση θα πάρω στο ευχαριστήριο e-mail που τους έστειλα...
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 εγω παντως εκανα αιτηση στην Vivodi Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006 στις 10 το πρωί και Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 12 το πρωί ΕΙΧΑ DSL 512 OnLine !!!! Δεν ξερω πως εγινε αυτο αλλα ..........ειμαι ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ !!!!
broylis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Είσαι...Πολύ! Σε καλό σου βγήκε...πάντα τέτοια
MasterX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Σήμερα 18/3 ξανακάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕΝΕΤ, και πάλι μου είπαν ότι δεν μπορούν να δουν το φαξ της αίτησής μου ακόμα... γιατί (άκουσον, άκουσον): το σύστημά τους είναι μηχανογραφημένο!!! Έτσι μου είπε η κοπέλα που μου απάντησε! Μου φαίνεται όταν πέφτω πάνω σε γυναίκα ακούω μ@λακίες δικαιολογίες... Μου είπε να καλέσω τη Δευτέρα... Ευτυχώς που δεν το βιάζομαι και δεν τρελαίνομαι......
andreaslfc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Και σε έναν φίλο του λένε την ίδια δικαιολογία, μάλλον, επειδή στις περιοχές που δεν υπάρχουν πόρτες ψάχνουν να βρουν δικαιολογία, για να καθυστερίσουν την αίτηση των πελατών. Το Dsl σε μένα ήρθε στις 15/10/2004 μετά από αίτηση στον ΟΤΕ στις 2/6/2004, δηλαδή μετά από 135 μέρες. Υπάρχουν και χειρότερα γι'αυτό υπομονή. Ανδρέας.
MasterX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως στην περιοχή μου φαίνεται να υπάρχουν ISDN ports σύμφωνα με το site του ΟΤΕ.. Λέτε να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα;;
paparoupas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Για να μην αναφερω μονο τα στραβα, να πω κι εγω οτι αφου πηγα την αιτηση μου στη vivodi στις 28 Ιανουαριου (εκεινοι ειπαν οτι την ελαβαν 1η Φεβρουαριου), στις 7 Φεβρουαριου ηταν ετοιμη η γραμμη απο τον ΟΤΕ. Βεβαια χρειαστηκε αλλη μια μερα και 3 τηλεφωνηματα για να μου δωσουν το password, αλλα γενικα ολα εγιναν συντομα.
goodan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον εχω απαντηση απο την hol κ τουλαχιστον αυτη την φορα δεν με δουλευουν,ιδου η απαντηση Aξιότιμε πελάτη, Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα σας καθυστέρησε, λόγο μεγάλου όγκου εργασίας που έχει αυτό τον καιρό η εταιρεία μας, λόγο της προσφοράς. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, είμαστε στην διαθεσή σας. Με εκτίμηση, Hellas On Line
danaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 34 και σήμερα... Κι ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!
aGka8l Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 20 και σημερα!α ρε δαναος ως τωρα ειμαστε 4 ινσομνιακς Χανιωτες που περιμενουν φαντασου και ποσοι αλλοι περιμενουν
danis6963 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον εστειλα την αιτηση στη forthnet στις 9/2/2006 στις 17/2 πηρα το 134 για να δω τι εχει γινει και που βρισκεται και η απαντηση ηταν...δεν βλεπουμε τετοια αιτηση εδω ... μιλαω με forthnet και μου λενε οτι εμεις διαβιβασαμε την αιτηση σας στις 10 του μηνος!!! και μου δινουν και τον Αρ. Πρωτοκ. Σημερα 20 επιτελους μπηκε στο συστημα και ακουσων ακουσων μου λενε μπορειτε τωρα να μετρατε 12 εργασιμες... λεω δηλαδη στη συμβαση που εχετε λεει ρητα οτι η υποχρεωση σας μετραει απο την ημερα που περνατε την αιτηση στο συστημα και οχι απο την ημερα που παραλαμβανετε το αιτημα?? ειναι δυνατον??? και αν εσεις χανατε το αιτημα και δεν το περνουσατε ποτε στο συστημα δεν θα ειχατε συμβατικη υποχρεωση??? μετα απο μισολογα..η απαντηση....απο την μερα που θα μπει στο συστημα θα περιμενετε 12 εργασιμες αυτο οφειλουμε!!... κοινος στην καλυτερη παμε για Μαρτιο...!!! τωρα ποιον να βρισω ? και αν κανω μια καταγγελια στην ενωση καταναλωτων λετε να γινει κατι? αν κανουμε μια ομαδικη? μηπως θα ειχαμε μια δυναμη να βελτιωσουμε κατι? η εστω να πεθανουμε προσπαθωντας?.... αναμενω απαντησεις σας....
glougr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 egw thn exw edw kai kairo, aplws enhmervtika ekana me thn HOL aitisi stis 30/11/05 kai ADSL exw apo tis 28/12/05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.