broylis1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δε χρειάζεται να υποθέσεις τίποτα...Πήρες τον αν'αλογο εξοπλισμό και αφού σου βγάζει οτι υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες για isdn όλα θα βρούν το δρόμο τους σε λίγες μέρες.Σαφώς και είναι πολύ περισσότεροι οι χρήστες adsl over pstn αφού αυτοι που είχαν γραμμή sdn είναι πολύ λιγότεροι οπώτε φυσιολογικό να γεμίζουν τα dslam πρώτα στις pstn πόρτεες και σπανιότερα σε isdn.Άντε με το καλό η νέα σου σύνδεση μιας και εμείς οι pstnακηδε περίμενουμε πολύ καιρό με τα καμώματα του ΠΟΤΕ. Υ.Γ:μια φιλική συμβουλή.Πάρε τηλέφωνο στην Οτενετ να ρωτήσεις αν έχουν λάβει την αίτηση σου διότι είναι πολύ πιθανό να σε καθυστερήσουν απο το ΓΕΡΜΑΝΟ, αρα να ξέρεις ποιος χασομερά και να μπορείς να πιέσεις για προώθηση των διαδικασιών...
MasterX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Αν κατάλαβα καλά πάντως, δεν διαχωρίζει ο ΟΤΕ τις ISDN απο τις PSTN.. ετσι; ολοι μαζί μοιραζόμαστε το ίδιο bandwith;
georgios29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Σε ποιό τηλέφωνο μπορώ να πάρω και να μάθω αν η αίτηση μου απο HOL έχει φτάσει στον ΠΟΤΕ? Πήρα 134 και δεν μπορούσαν λέει να μου δώσουν καμία πληροφορία διότι η γραμμή είναι στο όνομα του ISP και όχι στο δικό μου...Τι παίζει γι'αυτη τη περίπτωση? Και εγώ όταν τους ρώτησα μου λέγανε τα ίδια. Ρώτα τους αν υπάρχει αίτηση για ενεργοποίηση στο νούμερο σου και όχι στο όνομα σου. Εμένα τότε μόνο μου είπανε
georgios29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Όταν είχα κάνει αίτηση πρώτη φορά για γραμμή στο όνομα μου ο ΟΤΕ την ενεργοποίησε αμέσως, αίτηση στο 134 τετάρτη μεσημέρι και ενεργοποίηση σύνδεσης παρασκευή πρωί. Αποφάσισα τελικά να ανεβάσω την σύνδεση και πήρα το πακέτο της forthnet για 1024. Η αίτηση πήγε στον ΟΤΕ στις 25/1, χθες έμαθα οτι νέες πόρτες θα μπούν στην περιοχή μου τέλος του μήνα οπότε μέσα στο πρώτο 10ήμερο Μαρτίου θα έχω σύνδεση. Μέχρι πριν λιγες μέρες το site του ΟΤΕ έλεγε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν έλεγε για έλλειψη ports. Περιοχή Βούλα
gascoin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάντως σήμερα έστειλα την αίτηση μου στην ΟΤΕΝΕΤ με φαξ.Να δούμε πότε θα είναι έτοιμη... Η Otenet με ενημέρωσε ότι στις 14/02 δώθηκε εντολή στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής μου σε ADSL.
danis6963 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον εστειλα την αιτηση στη forthnet στις 9/2/2006 σημερα πηρα το 134 για να δω τι εχει γινει και που βρισκεται και η απαντηση ηταν...δεν βλεπουμε τετοια αιτηση εδω απο την μερα που θα μπει στο συστημα θα περιμενετε 12 εργασιμες... κοινος στην καλυτερη παμε για Μαρτιο... μιλαω με forthnet και μου λενε οτι εμεις διαβιβασαμε την αιτηση σας στις 10 του μηνος!!! τωρα ποιον να βρισω ? που ειμαι σιγουρος οτι η αιτηση καπου εχει παραπεσει και θα περιμενω μηνες?
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 31 και σήμεραααααααααααααα!!! Σκίζωωωωωωω!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Σήμερα το μεσημέρι με πήραν από Forthnet για να μου πουν ότι ο ΟΤΕ τους ενημέρωσε για το πρόβλημα με σχετικά με την ενεργοποίηση της ADSL γραμμής στο νουμερό μου.Περιμένοντας να ακούσω κάτι γνωστό ,(πρόβλημα PCM) γιατί ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να στέλνει ένα αρχείο Χcel στην Forthnet 2 φορές την μέρα που να την ενημερώνει για της συνδέσεις που εκρέμμούν της τρέχουσας δηλ. και της προηγούμενης ημέρας, κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια μόλις μου είπε η τηλεφωνήτρια της Forthnet τι ενημέρωση είχαν αυτή από τον ΠΟΤΕ!!!ΡΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!"ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ Ο Π Τ Ι Κ Ω Ν Ι Ν Ω Ν ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ!!!!" 0_0 ! ΄Οχι κοπέλα μου της λέω απλά είμαι πάνω σε PCM","Σοβαρά μιλάτε?" μου λεέι Λέω "ναι ξέρω τι είναι το PCM και ο ΟΤΕ μου είπε κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ dsl ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ","Ευχαριστούμε πολύ μου λέει για την ενημέρωση,συγγνώμη για την ταλαιπωρία και θα το αναφέρω αυτό στα κεντρικά"είναι συνοπτικά το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ από πότε ρε παιδιά το φερέσυχνο (PCM) έγινε και διακλαδωτής για οπτικές ίνες????Αν θέλετε ποστάρω και φωτογραφίες από από το δίκτυο του ΟΤΕ να δείτε και τις εναέριες <<ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ>> και τα PCM και τους χαλκούς... ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ?????? πλέον για μένα πΟΤΕ=ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.Ακούω και τις δικές σας γνώμες....
goodan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 φταιει μονο ο πΟΤΕ?οχι βεβαια αγορασα hol 6+6 στις 12-1,23-1 εστειλαν την αιτηση για γραμμη(ετσι λενε),31-1 φιλος αγοραζει conn-x,1-2 ειναι on-line με adsl,εγω τιποτα,φταιει ο πΟΤΕ...6-2 κλεινει ο κομβος δεν υπαρχουν πορτες...εγω χαλαρος αφου η αιτηση μου ειχε παει στον πΟΤΕ(ετσι νομιζα)παω σημερα στον πΟΤΕ σε γνωστο(εξου κ οι λεπτομερειες)κ μου λεει οτι ειμαι στην αναμονη γιατι η αιτηση μου πηγε στον πΟΤΕ της περιοχης μου ακουσον ακουσον στις 13-2 μας δουλευουν η οχι κ ποιος απο ολους λεει ψεματα μηπως ολοι η μηπως ειμαστε πολυ μα πολυ μ....ες!!!!!!!!!! 35 and counting................
MasterX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Με το τρέξιμο στη δουλειά και κατι άλλο που κάνω αυτές τις μέρες ξέχασα τελείως να καλέσω την ΟΤΕΝΕΤ για να ρωτησω για την αίτησή μου (έγινε στις 14/2).. Τελικά απόψε μου είπαν ότι δεν έχει πάει σε αυτούς η αίτηση.. Αύριο θα καλέσω στο Γερμανό να ξαναστείλει το φαξ...
MasterX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά πήγα στο Γερμανό και ξαναέστειλε το φαξ.. Η πλάκα στην εξυπηρέτηση πελατών της ΟΤΕΝΕΤ είναι ότι ο καθένας σου λέει άλλα πράγματα.. Ο χτεσινός μου είπε μόλις στείλωτο φαξ να τους πάρω τηλ. μετά να δούμε αν το έλαβαν. Πήρα 4 ώρες αργότερα και αυτή που μου απάντησε μου είπε ότι δεν μπορούν να το δουν απόψε και να ξαναπάρω αύριο... Συμφωνία απόψεων...
broylis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 γιατι η αιτηση μου πηγε στον πΟΤΕ της περιοχης μου ακουσον ακουσον στις 13-2 Φίλε goodan επειδή έχω αγοράσει το ίδιο ακριβώς πακέτο στις 21/1 και εμένα η αίτηση μου έφτασε στον ΠΟΤΕ 14/2 υποθέτω ότι η πατάτα γίνεται απο την HOL.Μαζέουν αιτήσεις και τις στέλνουν μαζικά μια ή δύο συγκεκριμένες μέρες του μήνα στον ΠΟΤΕ.Εαν κρίνω απο τις ημερομηνίες μας κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει.Πάντως έστειλα ένα μαιλ στη HOL επι του θέματος , όπου τους μπινελίδιαζα με "τρόπο" και ζήτησα διευκρινήσεις και ενημέρωση.Βέβαια, το πότε θα λάβω απάντηση και αν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.