NickTheGreek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Στο Καλαμακι που δεν εχει πορτες εδω και ενα μηνα,μου ειπαν πως θα βαλουν γυρω στις 27 του μηνα...και μετα θα πρεπει να περιμενω για ενεργοποιηση... Και ενα καλο.Συμπληρωσα μια φορμα στο Oteshop και τους ειπα να με ενημερωσουν 4-6 το απογευμα για το ποτε θα βαλουν πορτες στο Καλαμακι.Με πηραν τηλ μετα απο 2 μερες, στις 4 και κατι και με ενημερωσαν οπως ζητησα!Ξαφνιαστηκα!Μονο που δεν ηξεραν τον τυπο του Dslam.Δεν πειραζει ομως...
alfas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Loipon akou kai ti diki mou istoria-nomizo to eixa anaferei paliotera- Lipon eixa kanei tin aitisi prin 2 xronia pes xontrika!! Eixa dilosei tote oti 8a kano tin egkatastasi tou e3oplismou ego...!! tote rotao otan ekana tin aitisi ston tipo tou OTE..ton e3oplismo 8a to paro tora? Oxi 8a sas ta feroun apo to spiti o texnikos...ok ? OK.. pernaei i proti bdomada...i deuteri...nomizo itan kai periodos eorton...pernane kai autes...me liga logia perase enas minas+ ospou mou erxete enas fakellos!! anoigo to fakelo kai ida ena xarti to opio elege Sas euxaristoume gia tin protimisi kai autes tis malaganies... h grammi adsl exei energopii8i apo tote mexri tote :S Ego trela8ika- leo ti lene re...pos energopii8ike 10 meres tora xoris na exo ton e3oplismo..kai na me rotane kiolas na tous po an eimai euxaristimenos apo tin xrisi tis grammis? E tespa min ta polilogo...pira kati tilefona piga apo ton OTE..piano to proistameno mou leei exete dikio...8a sas afere8oun apo to logariasmo sas o xronos pou den exete xrisimopiisei kai mou dosane ekeini ti mera ton e3oplismo!! TO olo mpaxalo eixe ginei apo ton ili8io pou tou ekana tin aitisi...telospanton!! Ti mporeis na peis=== ANEu8YNOI (starxid**tes telios)
33580 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάντως με ΟΤΕ συνδεση που ειμαι δεν εχω κανενα παράπονο. Ακριβώς 4 εργάσιμες έκανε να το συνδέσουν!!!!! Εχω την σύνδεση 1 χρόνο και κατι. Έπεσα σε υπάλληλους εξαιρέσεις εγώ? τύχη. Παντως ευχαριστώ τον ΟΤΕ. Να μην τον καταδικαζουμε πάντα.
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δεν υπάρχει πρόβλημα, εκτός κι αν ζεις στα Χανιά, οπότε είναι χοντρό το πρόβλημα, μιας και "χοντρή" είναι η αταραξία που τους δέρνει εδώ... 26 και σήμερα...
broylis1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Ναι ρε παιδία...Τι είναι τούτοι στα Χανιά...24 και σήμερα και δε ξέρω πως θα πάρουμε και κάποι;α ασφαλή πληροφορία να ξέρουμε τουλάχιστον μέχρι πότε θα περιμένουμε...Είμαι εντάξει απο Hol απο τις 2/2 και σήμερα 11 ο ΠΟΤΕ κανένα νέο ακόμα...Τη τύχη μου μέσα...
danaos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 27 και σήμερα... Κάτι μου λέει ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση...
telcomfreak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 απο τις 31/1/06 και απο τις 25/1/06 και βλεπουμε
kallair Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 steilte tous kana email k apaitiste na sas poun ti sto koraka ginetai. emena me forthnet tous estelna email k mesa stin idia mera me epairnan tilefono sto kinito k mou elegan "kirie tade i poreia tis energopoiisis einai se auto, auto kai auto to stadio...".
broylis1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Σε ποιό τηλέφωνο μπορώ να πάρω και να μάθω αν η αίτηση μου απο HOL έχει φτάσει στον ΠΟΤΕ? Πήρα 134 και δεν μπορούσαν λέει να μου δώσουν καμία πληροφορία διότι η γραμμή είναι στο όνομα του ISP και όχι στο δικό μου...Τι παίζει γι'αυτη τη περίπτωση? Απο τη HOL μπαίνω με dial -up που σημαίνει οτι ενργοποιήθηκαν οι κωδικοί μου αλλά με τον ΠΟΤε έτσι όπως είναι τα πράγματα δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, οπώτε θέλω να μάθω σε τι φάση βρίσκεται το θέμα μου...Όχι τίποτα άλλο...Θα ανοίξουν οι πόρτες( λέμε τώρα....και εμένα θα ψάχνουν ακόμα να βρούν την αίτηση μου!) μη μείνουμε και στην απέξω για ακόμα μία φορα...
De@th L0rd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 να φανταστώ οτι αφού έλαβες τους κωδικούς άρχισε να μετράει και η συνδρομή σου στο Dsl???
antonis_wrx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 μέχρι προχθες ο wizard του ote-shop έλεγε υπάρχει διαθεσιμότητα... Σήμερα (κυριακή) λέει πάπαλα, πόρτες τέρμα. Αύριο κάνω αίτηση στο 134 θα δείξει πόσο θα περιμένω...
broylis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Απ'οτι μου είπαν στη Hol το πακέτο μετράει από τη μέρα που θα ενεργοποιήθει η Dsl.Βέβαια στο μαιλ τους γράφουν ημέρα έναρξης 2/2 αλλά μου είπαν πως αυτό θα αλλάξει...
broylis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 μέχρι προχθες ο wizard του ote-shop έλεγε υπάρχει διαθεσιμότητα... Σήμερα (κυριακή) λέει πάπαλα, πόρτες τέρμα. Αύριο κάνω αίτηση στο 134 θα δείξει πόσο θα περιμένω... Το ίδιο έπαθα και γω...Δες το σχετικό thread " ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ"...Welcome to the club...
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 29 και σήμερα! Πάω για ρεκόρ ή είναι ιδέα μου;
MasterX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Παίδες, σήμερα αγόρασα από Γερμανό το onDSL kit 384, με δώρο mp3 player Sony 512MB. Έκανα συμβόλαιο για 12 μήνες. Έχω ISDN. Στο site του ΟΤΕ μου βγάζει για το νούμερό μου διαθεσιμότητα σε ports ISDN, αλλά όχι PSTN. Να υποθέσω ότι στην περιοχή γύρω μου οι περισσότεροι έχουν DSL over PSTN; (μένω επαρχία) Και τώρα τι κάνω; Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Στο κατάστημα μου είπαν σε 1-2 βδομάδες θα είμαι έτοιμος... Πρέπει πάντως να αποφασίσω και για τον εξοπλισμό που θα πάρω... Δείτε εδώ.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1040363#post1040363
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.