Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βδομαδα αφου κατεθεσα την αιτηση μου στη Vivodi τους πηρα τηλ, για να μου πουν οτι δεν την εχουν στειλει ακομα στον ΟΤΕ.

Προφανως περιμενουν να ωριμασει λιγο και παραλληλα να εξαντληθει η υπομονη μου...

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως αν h vivodi δώσει στις πόλεις της επαρχίας που έχουν έναν αξιοπρεπή πληθυσμό , (δηλ. εκεί που δεν δίνει ο πΟΤΕ) θα σπάσει στο χρήμα.Δέν μιλάω οτι θα βάλουν ADSL στους γιδοβοσκούς αλλά οι πιτσιρικάδες και αρκετοί επαγγελματίες ψήνονται.

Δημοσ.
egw perimenw 6 meres ntax!ke 8a perimenw ke alo yati den iparxun ales portes sta XANIA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :(( poso lete re pedia na piasei?

Αστο φίλε...Μια απο τα ίδια! Έχω ανοίξει και σχτικό thread (πρόβλημα νε τον ΠΟΤΕ).Άγνωστο πότε θα ανοίξουν πόρτες...Κάτι μου είπαν για αρχές Μαρτίου!

Δημοσ.

κατ'αρχην σαν νεος του φορουμ και πρωτο post να χαιρετησω ολον τον κοσμο,εμενα η εμπειρια μου απο forthnet λεει αιτηση 23/12/05 και ακομα δεν ειδαμε φως,αυτο για να παρηγορησω τον κοσμακη.Δυστυχως εγω βρισκομαι εξωτερικο και δεν μπορω να τους παρω τηλ...

Δημοσ.

Μακριά απο VIVODI! 'Εστειλα την αίτηση στις 19/12 με ΕΛΤΑ.Μετα απο πολλα τηλέφωνα μου είπαν οτι έστειλαν την αίτηση στον ΟΤΕ στις 09/01,και απο τοτε περιμενουμε ποτε θα τους καπνίσει να ενεργοπιοίσουν την γραμμή.Εφτασαν στο σημείο να μου πουν οτι μπορεί να πάρει και 30!!!!!! εργάσιμες(δεν φταίμε εμεις ο κακος ΟΤΕ φταίει)ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ!

Δημοσ.

Λοιπον παιδια.Δευτερα παιρνω τηλεφωνο να αναφερω ζημια στο 121 διοτι δεν ειχα καθολου τηλεφωνο

Λενε δεν ηταν τιποτα απλα μαλλον αναβαθμιζουν την isdn σε adsl

Χαρες πανηγηρια φωναξαμε ξαδερφια γειτονες γνωστους να το καψουμε.Σε ποσην ωρα θα επιστρεψει...Σε καμια ωριτσα

Βρε περναει 1.Βρε 2.Βρε 3 τπτ...Τηλεφωνο δεν υπαρχει

Ξανα 121...ναι για σας 2104*****5 λεω κατι πρεπει να εγινε διοτι εχει καθηστερησει να ερθει το τηλεφωνο...

Α ναι...Υπαρχει οπως φενεται καποιο προβλημα...Κατι λαθος συνεβη.Δεν ειναι τπτ.Προβλημα της isdn.σε 2 μερες θα περασει ο τεχνικος

Χριστοι παναγιες διαολοι και νυχτεριδες ακουστηκαν ολα μαζι πανω στον δυστηχο υπαλληλο του Οτε

Περιμενω.Σημερα το πρωι ερχεται στις 8 ο τεχνικος.Κανει αλχημειες μαγικα αμπρακαταμπρα...η γραμμη σας ειναι καθαρη λεει...Εχετε κανει 1 λαθος στη συνδεση του splitter(οντως βλακεια μου)αυτο παει εδω στο netmod και ειστε οκ.Θα ειδοποιησω το 121 οτι ειναι βλαβη αdsl

Παπουτσια κουβερτες παντοφλες πανω στο δυστηχο υπαλληλο του ΟΤΕ

Τεσπα πριν 1 ωρα με πηραν τηλεφωνο και ειπανε ενταξει η γραμμη.1 ωριτσα επειτα τελειωσα και με τη vivo(θεματα κωδικων κτλ)και για τους επομενους 5 μηνες ξεμπερδεψα...καλη τυχη παιδια

Δημοσ.
24/1 έστειλα με FAX την αίτηση στην OTENET. Σήμερα (μετά από 8 εργάσιμες) μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει περαστεί η αίτησή μου. Αφού την περάσουν θέλουν άλλες 5 (χλομό!!!) με 12 μέρες για την ενεργοποίηση της γραμμής......Βάλε και τα Σαββατοκύριακα, βλέπω να τον τρώω τον μήνα!:cry:

Και συνεχίζω ...... Αφού τους παίρνω καθημερινά τηλέφωνο από τις 3/2, μετά από δέκα (10) εργάσημες μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει το αντίγραφο του λογαριασμού τηλεφώνου (για το οποίο έχω το ΟΚ του FAX που έστειλα άρα δικό μου το λάθος???)

Το στέλνω αμέσως μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, μετά από δική τους προτροπή, γαιτί ήταν το μόνο που εκκρεμούσε γαι την αποστολή της αίτησής μου στον Π-ΟΤΕ, και όπως μου έιπαν θα την προοθούσαν αμέσως (και εγώ τους πίστεψα:lol: ).

Σήμερα (μετά από δεκατρείς (13) εργάσημες - δέκα μέρες κάνει να περαστεί ή αίτηση και να αποσταλλεί στον Π-ΟΤΕ:lol: ) ακόμα δεν βρήσκουν πουθενά στο σύστημά τους το όνομά μου (δηλ. δεν έχει περαστεί ακόμα η αίτησή μου) και εγώ δεν βρήσκω αρμόδιο υπάλληλω να πώ τον πόνο μου. Ουτέ λόγος βέβαια να βρεθεί αίτημα για τη γραμή μου στο 134 του Π-ΟΤΕ.

Αν σκεφτώ ότι από τη στιγμή που θα πάει το αίτημά μου στον Π-ΟΤΕ θέλει 5-12 εργάσημες για ενεργοποίηση, όχι μόνο το μήνα αλλά και την καλοκαιρινή μου άδεια θα έχω πάρει μέχρι την ενεργοποίηση.

Άσε την αναμονή στην Π-ΟΤΕΝΕΤ....έχω ξαναπληρώσει την τιμή του πακέτου!!!:cry:

Δημοσ.
Και συνεχίζω ...... Αφού τους παίρνω καθημερινά τηλέφωνο από τις 3/2' date=' μετά από δέκα (10) εργάσημες μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει το αντίγραφο του λογαριασμού τηλεφώνου (για το οποίο έχω το ΟΚ του FAX που έστειλα άρα δικό μου το λάθος???)

Το στέλνω αμέσως μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, μετά από δική τους προτροπή, γαιτί ήταν το μόνο που εκκρεμούσε γαι την αποστολή της αίτησής μου στον Π-ΟΤΕ, και όπως μου έιπαν θα την προοθούσαν αμέσως (και εγώ τους πίστεψα:lol: ).

Σήμερα (μετά από δεκατρείς (13) εργάσημες - δέκα μέρες κάνει να περαστεί ή αίτηση και να αποσταλλεί στον Π-ΟΤΕ:lol: ) ακόμα δεν βρήσκουν πουθενά στο σύστημά τους το όνομά μου (δηλ. δεν έχει περαστεί ακόμα η αίτησή μου) και εγώ δεν βρήσκω αρμόδιο υπάλληλω να πώ τον πόνο μου. Ουτέ λόγος βέβαια να βρεθεί αίτημα για τη γραμή μου στο 134 του Π-ΟΤΕ.

Αν σκεφτώ ότι από τη στιγμή που θα πάει το αίτημά μου στον Π-ΟΤΕ θέλει 5-12 εργάσημες για ενεργοποίηση, όχι μόνο το μήνα αλλά και την καλοκαιρινή μου άδεια θα έχω πάρει μέχρι την ενεργοποίηση.

Άσε την αναμονή στην Π-ΟΤΕΝΕΤ....έχω ξαναπληρώσει την τιμή του πακέτου!!!:cry:

Στις 10/2 (δεκατρείς εργάσημες ..... and counting!!!), μετά από δικό μου τηλεφώνημα φυσικά και αφού τους έκραξα :angryr: ,μου είπαν αρχικά ότι όλα είναι όλα εντάξει και το αίτημά μου προχωράει, χωρίς να υπάρχει το όνομά μου όμως καταχωρημένο στο σύστημά τους.

Όταν ρώτησα σε πόσες μέρες να περιμένω εξέληξεις (επιμένοντας να πάρω απάντηση) μου είπαν ότι πρέπει να τους ξαναστειλώ - άκουσων άκουσων - όλα τα χαρτιά της αίτησης :up:, μηλάμε ότι τους ανθρώπους δεν τους πιάνεις πουθενά, τριπλή τους παίζεις και το χάνεις.

Βέβαια, με διαβεβαίωσαν ότι η αίτησή μου θα προωθηθεί αμέσως:rofl:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...