psycho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 εγώ οταν έκανα την αίτηση στη Forthnet μου είπαν οτι θα εχω dsl Σε 7 με 10 μέρες! Το Τρελό Είναι Όμως Το Άλλο Την 6η Μέρα Στις 8 το βράδυ Μου Έστειλα Με SMS Τον Κωδικό Μου! Έκανα μονο 6 μερες....(μάλλον θαυμα!Άλλο και τουτο με το sms)
aGka8l Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 nai sms stelnun re pedia mporume na dume apo to site tis 4net se pio simia vriskete i diadikasia ya na mas valun dsl?
ACP Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 nai sms stelnun re pedia mporume na dume apo to site tis 4net se pio simia vriskete i diadikasia ya na mas valun dsl? Ναι, πάνε εδώ και βάλε το τηλέφωνό σου. http://www.forthnet.gr/templates/getADSLstatus.aspx?c=10007803 Εγώ έκανα αίτηση στις 27/1, 30/1 είχε προοθηθεί στον πΟΤΕ και τώρα περιμένω...
aledjo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 emena simera leei oti i grammi mou exei energopoiithei! pira tilefono ti forthnet kai zitisa ena demo kai mpika kanonika sto internet! sms i tilefono omos akoma de mou exoun stilei me to kodiko mou gia ti syndesi pou agorasa.... eleos!
danaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 18 και σήμερα... Κλείσαν οι πόρτες για τα Χανιά...
aledjo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 kai tora molis pira sms sto kinito mou..... diladi apo tin ora aitisi meso internet ekane mia bdomada kai 4 ores! kala einai.... 7 meres zito! exo adsl!
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ναι' date=' πάνε εδώ και βάλε το τηλέφωνό σου. http://www.forthnet.gr/templates/getADSLstatus.aspx?c=10007803 Εγώ έκανα αίτηση στις 27/1, 30/1 είχε προοθηθεί στον πΟΤΕ και τώρα περιμένω...[/quote'] Yπαρχει κατι αντιστοιχο για τη Vivo? Διοτι κα ιεγω απο 27 του μηνος περιμενω ενεργοποιηση μπας και εχει γινει και εδω κανα θαυμα Αλλιως γενικα πως μπορεις να μαθεις???
De@th L0rd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Τα χάλια τους τα μαύρα η γραμμή μου δεν μπορεί να βγεί απο PCM οπότε δεν μπορώ να βάλω DSL ούτε τώρα ούτε ποτέ μεχρι να σκάψει ο ΟΤΕ και να βάλει καινούριες γραμμές.Αύριο θα πάω το DSL-in-a-box πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ.Να δούμε τι θα γίνει.ΚωλΟΤΕ!!! Ρεμάλια ανίκανοι ηλίθιοι.
Nearly_God Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 24/1 έστειλα με FAX την αίτηση στην OTENET. Σήμερα (μετά από 8 εργάσιμες) μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει περαστεί η αίτησή μου. Αφού την περάσουν θέλουν άλλες 5 (χλομό!!!) με 12 μέρες για την ενεργοποίηση της γραμμής......Βάλε και τα Σαββατοκύριακα, βλέπω να τον τρώω τον μήνα!
dpurpler Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Vivodi -ole! 1. Ekopsa tin grammi apo pOTE (30 sec tilefona, 35Euro logariasmos! bre oust!) 2. Aitisi full llu Vivodi 3. anamoni 10 meres 4. DSL!
danaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 20 και σήμερα... Το ADSL μοιάζει όλο και περισσότερο με μακρινό όνειρο... Thanks to OTE... :|
De@th L0rd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 23 και δεν πρόκειται να περάσω Dsl πΟΤΕ .κι επειδή ο ΟΤΕς λέει ψέματα για τα έργα που θα γίνουν στην περιοχή μένω με το Dial-up που πιάνει χάλια ταχύτητες. θα ψάξω να βρώ κανα καλύτερο modemaki.Μπας και πάρω κανά καλύτερο Ping.Wow παίζω καλά πάντως. Αχ κωλοΟΤΕ.
xtraktor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Vivodi -ole!1. Ekopsa tin grammi apo pOTE (30 sec tilefona' date=' 35Euro logariasmos! bre oust!) 2. Aitisi full llu Vivodi 3. anamoni 10 meres 4. DSL![/quote'] φιλε dpurpler που μενεις και εχεις full llu? εγω ειμαι σε προαστια και ακομα δεν εχει δικτυο εδω η vivodi...αλλιως και εγω αυτη την λυση θα εκανα...σωστη και μακρυα απο τον πOTE!!! λετε να επεκταθει η vivodi απο αποψη γραμμων και σε αλλες περιοχες?η δεν αξιζει τον κοπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.