Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ οταν έκανα την αίτηση στη Forthnet μου είπαν οτι θα

εχω dsl Σε 7 με 10 μέρες!

Το Τρελό Είναι Όμως Το Άλλο

Την 6η Μέρα Στις 8 το βράδυ Μου Έστειλα Με SMS Τον Κωδικό Μου!

Έκανα μονο 6 μερες....(μάλλον θαυμα!Άλλο και τουτο με το sms)

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

emena simera leei oti i grammi mou exei energopoiithei! pira tilefono ti forthnet kai zitisa ena demo kai mpika kanonika sto internet!

sms i tilefono omos akoma de mou exoun stilei me to kodiko mou gia ti syndesi pou agorasa.... eleos!

Δημοσ.
Ναι' date=' πάνε εδώ και βάλε το τηλέφωνό σου. http://www.forthnet.gr/templates/getADSLstatus.aspx?c=10007803

Εγώ έκανα αίτηση στις 27/1, 30/1 είχε προοθηθεί στον πΟΤΕ και τώρα περιμένω...[/quote']

Yπαρχει κατι αντιστοιχο για τη Vivo?

Διοτι κα ιεγω απο 27 του μηνος περιμενω ενεργοποιηση μπας και εχει γινει και εδω κανα θαυμα

Αλλιως γενικα πως μπορεις να μαθεις???

Δημοσ.

Τα χάλια τους τα μαύρα η γραμμή μου δεν μπορεί να βγεί απο PCM οπότε δεν μπορώ να βάλω DSL ούτε τώρα ούτε ποτέ μεχρι να σκάψει ο ΟΤΕ και να βάλει καινούριες γραμμές.Αύριο θα πάω το DSL-in-a-box πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ.Να δούμε τι θα γίνει.ΚωλΟΤΕ!!! Ρεμάλια ανίκανοι ηλίθιοι.

Δημοσ.

24/1 έστειλα με FAX την αίτηση στην OTENET. Σήμερα (μετά από 8 εργάσιμες) μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει περαστεί η αίτησή μου. Αφού την περάσουν θέλουν άλλες 5 (χλομό!!!) με 12 μέρες για την ενεργοποίηση της γραμμής......Βάλε και τα Σαββατοκύριακα, βλέπω να τον τρώω τον μήνα!:cry:

Δημοσ.

23 και δεν πρόκειται να περάσω Dsl πΟΤΕ .κι επειδή ο ΟΤΕς λέει ψέματα για τα έργα που θα γίνουν στην περιοχή μένω με το Dial-up που πιάνει χάλια ταχύτητες. θα ψάξω να βρώ κανα καλύτερο modemaki.Μπας και πάρω κανά καλύτερο Ping.Wow παίζω καλά πάντως. Αχ κωλοΟΤΕ.

Δημοσ.
Vivodi -ole!

1. Ekopsa tin grammi apo pOTE (30 sec tilefona' date=' 35Euro logariasmos! bre oust!)

2. Aitisi full llu Vivodi

3. anamoni 10 meres

4. DSL!:-D[/quote']

φιλε dpurpler που μενεις και εχεις full llu? εγω ειμαι σε προαστια και ακομα δεν εχει δικτυο εδω η vivodi...αλλιως και εγω αυτη την λυση θα εκανα...σωστη και μακρυα απο τον πOTE!!!

λετε να επεκταθει η vivodi απο αποψη γραμμων και σε αλλες περιοχες?η δεν αξιζει τον κοπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...