john6945 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πάντως η Vivodi έχει ξεφύγει εντελώς! Έχω κάνει αίτηση από τις 9/5 για dsl cube 512 και ακόμα περιμένω... Στα τηλέφωνα που παίρνω μου λένε και μένα ότι η γραμμή είναι σχεδόν έτοιμη και πρέπει να γίνει μόνο μια ρύθμιση... Σήμερα που τους πήρα δεν άντεξα άλλο και τους έκραξα. Τι σημαίνει σχεδόν έτοιμη ρε παιδια πια? Μασ δοθλεύουν κανονικότατα!
nimik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εχουμε ακομα να φαμε πολυ δουλεμα απ'ολους...αλλα που θα παει ,που θα παει οε οε!! Θα φτιαξουν τα πραγματα....πηγα σημερα στον Οτε και μιλησα με τον προισταμενο τεχνικων....στριφογυριζε σε μια μαυρη πολυθρονα προσπαθωντας να με πεισει οτι απο μερους τους τα δινουν ολα, αλλα φταιει ο οργανισμος που καθυστερει τα παντα ...μαλλον πως εχει δικιο τελικα ...λιγο υπομονη ακομα παιδια και ολα θα γινουν καλυτερα..!
vasoula78 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Πάντως η Vivodi έχει ξεφύγει εντελώς! Έχω κάνει αίτηση από τις 9/5 για dsl cube 512 και ακόμα περιμένω... Στα τηλέφωνα που παίρνω μου λένε και μένα ότι η γραμμή είναι σχεδόν έτοιμη και πρέπει να γίνει μόνο μια ρύθμιση... Σήμερα που τους πήρα δεν άντεξα άλλο και τους έκραξα. Τι σημαίνει σχεδόν έτοιμη ρε παιδια πια? Μασ δοθλεύουν κανονικότατα! καλημέρα αυτό τους είπα κ εγώ...αλλά φυσικά απάντηση 0 εγώ έκανα αίτηση στις 15/4 και ακομα περιμένω 26/4 την έστειλαν στον ΟΤΕ (ήταν κ το πάσχα...κ έκανα λίγο παραπάνω υπομονή..) θα τους τηλ κ σήμερα να είναι κάποιος που ασχολείται με αυτές τις τεχνικές εργασίες...
screwman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Παιδιά, εγώ έκανα αίτηση στην Vivodi για Cube 3-μηνο στισ 24/5 και 4/6 είχα internet. Η γραμμή κιόλας ήταν ενεργοποιημένη από τις 2/6...
vasoula78 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Παιδιά, εγώ έκανα αίτηση στην Vivodi για Cube 3-μηνο στισ 24/5 και 4/6 είχα internet. Η γραμμή κιόλας ήταν ενεργοποιημένη από τις 2/6... Είσαι απο τους τυχερούς εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να γινει μικτονόμηση να ενωθει το καλώδιο της γραμμή μου με τον κόμβο της vivodi...
twingo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Εαν δεν ειμαι υπερβολικος το 50% τον παραπονων σε αυτο το φορουμ εχουν να κανουν με Vivodi.(μεσα σε αυτους ειμαι και εγω.2 μηνες περιμενα)γιατι συνεχισετε να προτιμητε αυτη την εταιρια,μονο χαμηλες τιμες κανει.Η εξυπηρετηση ειναι χαλια(οχι απο τους υπαληλους)η καθηστερηση το κατι αλλο.Αγοραστε καποια αλλη εταιρια,δειξτε τους οτι δεν ειναι μονο θεμα κοστους.Εγω ειχα VIvodi και ορκιστηκα οτι δεν θα ξανααγορασω απο την συγκεκρημενη εταιρια ακομα και εαν μου το δινουν τσαμπα.Τωρα πηρα conne-xμου ειπαν 12 εργασιμες,περιμενω.Εαν μου κανουν και αυτοι το ιδιο,¨παρακαλω να περασει ο επομενος¨στο τελλος καποια εταιρια θα βρω που θα με ικανοποιει.
tktommytk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 29 Μαΐου - Αγορά κύβου 2 Ιουνίου - Ενεργοποίηση γραμμής PSTN και αποστολή αίτησης στη Βιβόδι 6 Ιουνίου - Κατχώρηση αίτησης 16 Ιουνίου - Όλα έτοιμα και τρέχω
vasoula78 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 29 Μαΐου - Αγορά κύβου2 Ιουνίου - Ενεργοποίηση γραμμής PSTN και αποστολή αίτησης στη Βιβόδι 6 Ιουνίου - Κατχώρηση αίτησης 16 Ιουνίου - Όλα έτοιμα και τρέχω δεν το καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό... περιμενα τον ΟΤΕ σχεδον 1,5+ κ τώρα περιμένω την vivodi....
john6945 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς η μικτονόμηση που μου λένε και μένα ότι πρέπει να γίνει? Άραγε σημαίνει κάτι πραγματικά ή απλά είναι μια ακόμα δικαιολογία τησ βιβόδι για να καθυστερεί???
vasoula78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς η μικτονόμηση που μου λένε και μένα ότι πρέπει να γίνει? Άραγε σημαίνει κάτι πραγματικά ή απλά είναι μια ακόμα δικαιολογία τησ βιβόδι για να καθυστερεί??? εμένα μου είπαν οτι μικτονόμηση είναι να ενωθεί το καλώδιο της γραμμής μου με τον κόμβο της vivodi κ είπαν οτι σίγουρα αυτη την εβδομάδα θ α έχω adsl (κάτι που έχω ακούσει ξανά φυσικά όσο περιμέναμε τον ΟΤΕ)
john6945 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Στο τελευταίο τηλέφωνο στη βιβόδι μου είπαν ότι τώρα κάνουν εργασίες στη Δάφνη και ότι από Δευτέρα θα πάνε και σε άλλες περιοχές για να κάνουν αυτές τισ μικτονομήσεις. Στην ερώτηση μου πότε θα φτάσει η χάρη τουσ στην Καλλιθέα μου είπαν ότι θα το σημειώσουν για να κλείσουν ραντεβού... Καλό Ιούλιο μασ βλέπω να έρχεται το DSL
vasoula78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Στο τελευταίο τηλέφωνο στη βιβόδι μου είπαν ότι τώρα κάνουν εργασίες στη Δάφνη και ότι από Δευτέρα θα πάνε και σε άλλες περιοχές για να κάνουν αυτές τισ μικτονομήσεις. Στην ερώτηση μου πότε θα φτάσει η χάρη τουσ στην Καλλιθέα μου είπαν ότι θα το σημειώσουν για να κλείσουν ραντεβού... Καλό Ιούλιο μασ βλέπω να έρχεται το DSL :-? :-? :-? :? :? :? έκανα format στο Pc Πρέπει να τους τηλ. ξανά για τις ρυθμίσεις;; :confused:
Dklearhos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Να σημειώσω και εγώ τους "χρόνους" μου και νομόζω πως είμαι από τους τυχερούς... 8/6/2006 αποστολή στοιχείων στην HOL για φοιτητικό internet 9/6/2006 αποστολή αίτησης στον πΟΤΕ για ενεργοποίηση γραμμής 19/6/2006 το router συγχρονίστηκε και επειδή η HOL δεν είχε τους κωδικούς έτοιμους παίρνω από forthnet demo και είμαι από το μεσημέρι on-line... Από ταχύτητες αρκετά καλές...με 384Kbit σταθερά 40,5kb/s
vasoula78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Λοιπόν τηλ πριν κ μου ειπαν οτι εγινε χτες η μικτονομηση κ οτι ολα ειναι οκ εγω εχτες το απογευμα που δοκιμασα παλι το dsl lnk αναβοσβηνε εβαλα την αδερφη μου να δοκιμασει πριν αλλα κ παλι αναβοσβηνε? με δουλευουν....??? η θελει ρυθμίσεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.