Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον παιδια σ'ολη την Ελλαδα τα ιδια...ενα χαος..εκρεμμουν χιλιαδες αιτησεις..στις περισσοτερες πολεις οι <πορτες> εχουν φτασει αλλα...? απλα δεν υπαρχουν συνεργεια να τις συνδεσουν...δυστυχως ειναι απλα τελειωμενοι...δεν μπορουμε να ελπιζουμε τιποτα πλεον απ'αυτους ...

Δημοσ.

Πήρα στις 17/5 τον κύβο της βιβόντι.

Στις 24/5 έστειλα την αίτηση και η βίβο στις 1/6 στον ΟΤΕ.

"Φυσικά" ακόμα περιμένω.

Όμως όπω ειπώθηκε ο ΟΤΕ είναι εταιρία, κι εγώ πλέον "κακός" πελάτης, αλλά πελάτης.

Προ Ντι-Εσ-Ελ (ΠΝτ) έδινα στον ΟΤΕ για ΕΠΑΚ περίπου 15 ευρώ το μήνα. Τώρα, για να έχω νετ, ο ΟΤΕ θα εισπράττει λιγότερα. Οπότε δεν το συμφέρει.

Λέω, λοιπόν, μήπως θα πρέπει να πιέζουμε περισσότερο τον ΟΤΕ. Πώς;

Αν μας καθυστερεί την ADSL να αλλάζουμε εταιρία τηλεφωνίας.

Εγώ πάντως, αν δεν έχω δσλ μέσα στην άλλη εβδομάδα, αυτό θα κάνω.

Δημοσ.

Στα Γρεβενά η όλη φάση...

Παίρνω τηλ. στο 134 του ΟΤΕ

Ρωτάω αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες over PSTN

Μου λέει ότι δεν υπάρχουν

Την ρωτάω πότε περίπου θα υπάρξουν...

Και μου απαντάει:

"Ε! Μπορεί σε μια βδομάδα, σε ένα μήνα, ίσως και περισσότερο. Δεν ξέρουμε"

Έρε μια χαρά ήμουν πριν ένα χρόνο που κανείς δεν είχε ADSL εδώ.

Μόνο εγώ είχα και περνούσα μια χαρά. Χτυπούσα 50kb/sec σταθερά με 384 :evil:

Δημοσ.
Λοιπον παιδια σ'ολη την Ελλαδα τα ιδια...ενα χαος..εκρεμμουν χιλιαδες αιτησεις..στις περισσοτερες πολεις οι <πορτες> εχουν φτασει αλλα...? απλα δεν υπαρχουν συνεργεια να τις συνδεσουν...δυστυχως ειναι απλα τελειωμενοι...δεν μπορουμε να ελπιζουμε τιποτα πλεον απ'αυτους ...

Ποτε θα κλείσουν να ησυχάσουμε τελείως?

Δημοσ.

Συνέχεια από post στις 22-05-06, 18:57

23/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από πΟΤΕ

24/05/2006 Πάω πλέον στην Vivodi για να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο επιτέλους και συναντώ ακόμα ένα ομοιοπαθή από Εξάρχεια. Προσπαθεί να μας ενημερώσει για την κατάσταση και τις τεχνικές δυσκολίες μία κατακαημένη κοπελίτσα που δεν ήξερε τίποτα σχετικά με το αντικείμενο και αναγκαζόμαστε να κάνουμε ολόκληρη φασαρία έως να έρθει κάποιος υπεύθυνος, ο οποίος ήταν τόσο ηλίθιος που τον «αδειάζαμε» σε ότι δικαιολογία μας έλεγε έως που στο τέλος μας πετάει το θεϊκό: «Υπάρχει έλλειψη γραμμών. Έχουν καλυφθεί οι γραμμές που μας έχει παραχωρήσει ο πΟΤΕ για το δίκτυό μας, αλλά δεν ξέρουμε να σας πούμε από πότε παρατηρήθηκε αυτό το πρόβλημα και περιμένουμε τις επόμενες ή να αδειάσει κάποια. Αλλά μην ανησυχείτε! Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδος δεν έχει υλοποιηθεί η σύνδεση, από Δευτέρα θα σας συνδέσουμε μέσω δικτύου πΟΤΕ (α. Η τιμή είναι διπλάσια και η δεύτερη ακριβότερη μετά τον πΟΤΕ β. Κοινός χωρίς να μας ρωτήσουν, θα αλλάζανε τους όρους του συμβολαίου και εμείς θα το μαθαίναμε με τον πρώτο λογαριασμό γ. Δεν ξέρανε πόσες γραμμές είχαν ελεύθερες τότε που πήγαμε και κάναμε την αίτηση και τώρα μετά από 2 μήνες ξαφνικά το ανακάλυψαν;:evil: )». Και άρα, δεν υπήρχανε τόσο καιρό ports όπως με διαβεβαίωναν… Με τα πολλά και άλλα τραγελαφικά θα μας ενημερώνανε την επόμενη.

25/05/2006 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον προηγούμενο μαλάκα. «Δεν υπάρχουν γραμμές στο δίκτυό μας και θα πρέπει να περιμένετε άλλους 2 μήνες, αλλά εμείς μπορούμε με καινούρια σύμβαση να σας συνδέσουμε μέσω πΟΤΕ μέσα σε 3 μέρες.»…:evil:

Ε πήγα και έκανα αίτηση ακύρωσης, τους χρηστοπανάγιασα όλους και πήγα στα multirama και έκανα αίτηση στην forthnet…

Ε παραπήγαινε η κοροϊδία μέσα στην μούρη μας!:evil:

Άντε τώρα από την αρχή!:(

26/05/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

29/05/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

29/05/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

01/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

05/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεος πια!!!!!!!!:cry:

Δημοσ.

Φίλε σε 3 εβδομάδες αν ενεργοποιηθεί είναι εντάξει (σύμφωνα με τη Forthnet τόσο θέλει). Α ρε Ελλαδιστάν. Σπουδαίο πράγμα το ADSL και μας βασανίζουν έτσι. Το ADSL έπρεπε να μοιράζετε τζάμπα (πολύ φθηνά) να πούμε. Αίσχος!

Δημοσ.

Πηγα περσυ και πηρα το connx και μου λεει η υπαλληλος "Αυριο το πρωι θα εχετε dsl" Τοσο πολυ δε γελασα ουτε σε μια επιθεωρηση του Μουστακα που ειχα παει....Παω που λετε το επομενο πρωι να δω τι γινεται στο pc και βλεπω οτι ειχα οντως συνδεθει...O Μωλντερ ψυθιριζε στα αυτια μου "The truth is out there..."

Αν ειχε και αλλος παρομοια εμπειρια θα θελα να την μοιραστει μαζι μου....Να ξερω οτι δεν ειμαι μονος.....

Δημοσ.
Πηγα περσυ και πηρα το connx και μου λεει η υπαλληλος "Αυριο το πρωι θα εχετε dsl" Τοσο πολυ δε γελασα ουτε σε μια επιθεωρηση του Μουστακα που ειχα παει....Παω που λετε το επομενο πρωι να δω τι γινεται στο pc και βλεπω οτι ειχα οντως συνδεθει...O Μωλντερ ψυθιριζε στα αυτια μου "The truth is out there..."

Αν ειχε και αλλος παρομοια εμπιρια θα θελα να την μοιραστει μαζι μου....Να ξερω οτι δεν ειμαι μονος.....

Φίλε μου,μάλλον θα πρέπει να γυρίσεις το νέο κύκλο των x-files....:mrgreen:

Και να σου πω την αλήθεια κι εγώ στα χνάρια σου είμαι...μέσα σε 5 μέρες από τότε που έκανα την αίτηση είχα ADSL...:mrgreen: :mrgreen:

The (ADSL) truth is out there....

Δημοσ.

Μαλλον δεν θα επρεπε να γραφετε ουτε καν να το βλεπετε αυτο το ποστ......

Σαν να μας κοροιδευτε ειναι....

Πλακα κανω. :P

Δημοσ.
Μαλλον δεν θα επρεπε να γραφετε ουτε καν να το βλεπετε αυτο το ποστ......

Σαν να μας κοροιδευτε ειναι....

Πλακα κανω. :P

Ρε φιλαράκι και εμείς πλάκα κάνουμε ...Δεν το λέμε με κακό σκοπό...:-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...