Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιμένω .. θα πρεπει να αντιδρασουμε καπως εναντι αυτων των κυριων που δεν εχουν καν την στοιχειωδη επαγγελματικη ευσυνειδησια να μας δωσουν ενα πλανο τουλαχιστον που θα μας επιτρεπει να υπολογισουμε στοιχειωδως ποτε θα ενεργοποιηθει η συνδεση μας . αντιθετως ζητουν να τους τηλ. σε τακτα διαστηματα ή να επισκεπτομαστε τον τοπικο οτε για να μας παραπεμπουν απο την μια στην αλλη βδομαδα και .. εχει ο θεος !!

μενω στην Καλαματα , το σπιτι μου απεχει 200 μετρα απο τα κεντρικα του Οτε και καταλαβαινετε οτι εχω γινει κολλητος με τους υπαλληλους !!

αλλα κανεις δεν ξερει τιποτα ..... ( προφανως και δεν φταινε οι υπαλληλοι για αυτο)

ελλας το μεγαλειο σου για μια ακομη φορα !!!!

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τελικα οτε και vivodi ειναι 2 πραγματα που δε σιμβαδιζουν δυστηχως.

αποστολη αιτησης vivodi προς οτε 16-3-2006 σε 3 μερες κλεισαμε το 2μηνο ωραια!!!

τι να κανουμε τα χανια δεν εχουν πορτες στο κεντρο εδω και δυομησι μηνες....

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ επείτηδες καθυστερεί οτιδήποτε ανταγωνιστικό.Συμφοιτητής μου που ο πατέρας του είναι οτετζής μου έχει πεί τα απίστευτα.Και μην ακούω βλακίες "δικό του είναι το δίκτυο κάνει ότι θέλει!" Το δίκτυο του πληρώνεται αδρά για το παρέχει κι εκτός αυτού το Last Mile είναι κρατική περιουσία.Αλλά τι να κάνουμε ο πΟΤΕ εκεί που τον συμφέρει είναι ιδιωτικός και εκεί που δεν τον συμφέρει κρατικός.Καλό κλείσιμο του εύχομαι.

Δημοσ.

μιλωντας με μεγαλο στελεχος του πΟΤΕ ρωτωντας τον για το χρονο ενεργοποιησης του ADSL μου ειπε πως αν η δουλεια μπορει να γινει στα κεντρικα του ΟΤΕ τοτε δε χρειαζετε παραπανω απο λιγα λεπτα.Αν πρεπει να γινει καποια εργασια τοτε ισως μονο μια μερα.

Για τη περιπτωση που δεν υπαρχουν "πορτες" μπορει να γινει το πολυ σε δυο μερες..

Τωρα για τις υπολοιπες μερες που περισευουν απαντησε χαρακτηριστικα:¨

"Δυστυχως καποιοι εχουν το δικο τους τροπο να δουλευουν.."

Δημοσ.

Εγώ έχω το OnDsl kit της Otenet. Στον ΟΤΕ που πήγα, με έπρηξαν ώστε να προτιμήσω το Conn-X, λέγοντας μου ότι θα μου το συνέδεαν σε μία ημέρα (ενώ λίγο πριν μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν θύρες στην περιοχή, κλπ).

Αν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός ανάμεσα και σε εταιρείες του ίδιου του ΟΤΕ, τότε άστα να πάνε...

Δημοσ.
Εγώ έχω το OnDsl kit της Otenet. Στον ΟΤΕ που πήγα' date=' με έπρηξαν ώστε να προτιμήσω το Conn-X, λέγοντας μου ότι θα μου το συνέδεαν σε μία ημέρα (ενώ λίγο πριν μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν θύρες στην περιοχή, κλπ).

Αν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός ανάμεσα και σε εταιρείες του ίδιου του ΟΤΕ, τότε άστα να πάνε...[/quote']

ΕΛΕΟΣ!!!!:evil:

Δημοσ.
Εγώ έχω το OnDsl kit της Otenet. Στον ΟΤΕ που πήγα' date=' με έπρηξαν ώστε να προτιμήσω το Conn-X, λέγοντας μου ότι θα μου το συνέδεαν σε μία ημέρα (ενώ λίγο πριν μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν θύρες στην περιοχή, κλπ).

Αν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός ανάμεσα και σε εταιρείες του ίδιου του ΟΤΕ, τότε άστα να πάνε...[/quote']

Pleon ap'oso exw paratirisei, ola ta katastimata tou OTE exoun ginei OTEshops, opote den einai tou organismou, alla kapoios einai ypeythinos klp, opote exoun kai analoga pososta analoga me tis pwliseis... opote katalavaineis ti ginetai!! An ontws sou eipan tetoio pragma gia to conn-x tote 'h poly vlakas itan o ypallilos, 'h se perase esena gia poly vlaka kai eipe ti mamakia tou... ama den yparxei elegxos...

Δημοσ.

Να σας πω και τα δικά μου.

Αγορά ADSL-in-a-box-plus 29/4/06 (Σάββατο)

Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά την ίδια μέρα το βράδυ.

Έχοντας διαβάσει όλα αυτά για καθυστερήσεις, είπα να μην ασχοληθώ με τηλέφωνα και τα σχετικά. Όποτε έρθει ας έρθει.

Και χθες ενεργοποιήθηκε! :-D (Περιοχή Μελίσσια)

Μια χαρά πιστεύω!

Δημοσ.

Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.

Δευτέρα 8/5 παίρνω τηλέφωνο την Tellas και ζητάω πληροφορίες για DSL. Αφού τελείωσε η ενημέρωση τους λέω ότι ενδιαφέρομαι και μου λένε ότι αύριο θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Τρίτη 9/5 με παίρνουν τηλέφωνο και οριστικοποιούμε τη συμφωνία. Μου λένε ότι σε 7 εργάσιμες θα ξαναεπικοινωνήσουν μαζί μου.

Σήμερα, Πέμπτη 18/5, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι η γραμμή ενεργοποιήθηκε (ακριβώς 7 εργάσιμες μετά). Την Τρίτη 23/5 θα μου φέρουν τον εξοπλισμό στο σπίτι.

Φαίνονται απόλυτα σωστοί, χωρίς να έχει χρειαστεί να γκρινιάξω ούτε μια φορά (μέχρι στιγμής). Να διευκρινίσω ότι περίμενα να δω στο site του ΟΤΕ ότι υπήρχαν πόρτες στην περιοχή μου, πριν κάνω αίτηση. Αυτό πήρε περίπου 2 μήνες (από το Φλεβάρη κοιτάω).

Δημοσ.

ηρθαν και στα χανια οι πορτες επιτελους.αιτηση προς οτε απο vivodi 16-3-2006 2 μηνες μετα δηλαδη 16-5 ενεργοποιθηκε η γραμη.αντε καλο κουραγιο σε οσους περιμενουν ακομα.

Δημοσ.

Συνέχεια από post στις 10-05-06, 23:36

28/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από πΟΤΕ

8/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από πΟΤΕ

15/05/2006 Αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας (με πολυυυυυυυυυύ μπινελίκιο):evil:

20/05/2006 Παίρνουν τηλ. από την Vivodi προς απάντηση της επιστολής μου (σιγά να μην έστελναν απάντηση με έγγραφο ή με mail ώστε να υπάρχουν και αποδείξεις της γελοιότητας τους) μέσο μία ευγενικότατης κοπελίτσας που με διαβεβαίωνε ότι το αργότερο έως 22/05/06 Δευτέρα θα έχω γραμμή ADSL.

22/05/2006 Όσο την είδατε εσείς, άλλο τόσο την είδα και εγώ!!!!!!:cry:

22/05/2006 18:10 Τηλεφωνική επικοινωνία μου με την εταιρία, για να ρωτήσω τη έγινε (Ρε παιδί μου αν την χάσανε πουθενά στον δρόμο όπως την φέρνανε, να βάλω και εγώ και κανένας φίλος κανένα χεράκι να την βρούμε). Η απάντηση ήταν μία:

-Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από πΟΤΕ.

-Μα με διαβεβαίωσε η υπεύθυνη τομέα εξυπηρέτησης πελατών ότι την Δευτέρα θα έχω γραμμή οπωσδήποτε!

-Τι να σας πω; Αυτό βλέπω στην οθόνη μου και δεν υπάρχει κάποια υποσημείωση.

-Δώστε μου σας παρακαλώ τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών ή του τεχνικού τομέα.

-Δυστυχώς δεν βρίσκετε κανένας αυτή την ώρα εδώ και εγώ δεν έχω καμία αρμοδιότητα να κάνω καμία πρόβλεψη.(Ωραία 24-ωρη εξυπηρέτηση πελατών, χειρότερη και από τον πΟΤΕ. Τουλάχιστον αυτοί έχουν την αξιοπρέπεια και σου το λένε ότι μην παίρνεις τέτοιες ώρες, δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσει κανείς…)

54 μέρες και μακάρι να ήξερα άλλες πόσες!...:evil:

(Κάθε μέρα από αυτές τις 54 υπήρχαν ανοιχτά ports)

Υ.Γ.: Όσο για την πρόταση του φίλου makakklka (πως το προφέρεις ρε φίλε αυτό;), είναι πολύ σωστή και γίνετε….στην Αγγλία. Γιατί αν νομίζετε ότι είναι δυνατός ο συντονισμός και η συνεννόηση τόσων Ελλήνων που απαιτούνται για γίνει μία σοβαρή διαμαρτυρία, είστε γελασμένοι (μην ξεχνάτε ότι είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη, με ποσοστό χριστών ADSL επί του συνολικού πληθυσμού της χώρας). Και από την άλλη ο πΟΤΕ θα τα πάρει τα χρήματα του και με τόκο μέσω της εφορίας και θα μας κόψει και το τηλέφωνο και θα απαιτεί και άλλα κερατιάτικα για επανασύνδεση… Κοινός όπως λέει και ο σοφός λαός «μονά ζυγά, δικά τους»:(

Δημοσ.

22/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

19/05/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

19/05/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

18/05/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

kala pame mexri stigmhs.

Δημοσ.

Πήρα στο λαιμό μου τον φίλο μου λέγοντας του οτι σίγουρα σε 8-10 μέρες θα έχει dsl :) , δεν υπολόγισα βλέπετε το μονοπώλιο του ακατανόμαστου :

02/05/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

03/05/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

03/05/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

04/05/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

...

22/05/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...