Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

17 μέρες και θα μετράω μάλλον για πολύ ακόμα.Και το support της forthnet εδώ και 2 βδομάδες κατελλειμένες οι γραμμές όλο το 24 ωρο.

Δημοσ.

17 του Γενάρη, πήρα την απόφαση για ondsl kit. Ακόμα τίποτα... Χαθήκανε οι πόρτες λέει στο κέντρο ΚΥΔΩΝ στα Χανιά...

Και τώρα; Πώς θα τις βρούνε;

Δημοσ.

Έλα ρε πατριώτη danaos...Εγώ 19 Γενάρη με ΗΟΙ και μόλις έμαθα οτι πήραν την αίτηση μου για το πακέτο της 512 που επέλεξα, όπωτε έχουμε και 2 μέλλον ακόμα...Αφού ξέρεις οτι τα παληκάρια στον Ποτέ είναι πνιγμένα απο το υπερβολικό φόρτο εργασίας(τα νεύρα μου)! Να είσαι ευχαριστημένος αν έχουμε κάνει δουλεια μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου...

Δημοσ.

Μάλλον δεν το τοποθέτησα σωστά...

Δεν υπάρχουν πόρτες στο ΚΥΔΩΝ (και είναι άγνωστο πότε-και αν- θα υπάρξουν...).

Αν είσαι τυχερός και ανήκεις στο κέντρο Τζανακάκη, θα συνδεθείς σύντομα...

Εύχομαι να ανήκεις στο Τζανακάκη φίλε... :)

Δημοσ.

Vivodi και εγώ! 18/1 την έστειλα, 23/1 την έστειλαν στον πΟΤΕ και ακόμα περιμένω... Το modem ακόμα στη συσκευασία, έχω υπομονή! :razz:

Δημοσ.

Μακάρι D0n να περιμένω λίγο.Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..Ακόμα σηκώνω το ακουστικό σε άσχετες ώρες μπας κι ακούσω τα παράσιτα της DSL για να συνδέσω εξοπλισμό, και κάθε SMS που έρχεται θέλω να είναι από την Forthnet με περιεχόμενο Username και pass...Ούτε γκόμενα που κυνηγάω να ήταν η ADSL... LOOOOOOOLL :-)

Δημοσ.
Μάλλον δεν το τοποθέτησα σωστά...

Δεν υπάρχουν πόρτες στο ΚΥΔΩΝ (και είναι άγνωστο πότε-και αν- θα υπάρξουν...).

Αν είσαι τυχερός και ανήκεις στο κέντρο Τζανακάκη' date=' θα συνδεθείς σύντομα...

Εύχομαι να ανήκεις στο Τζανακάκη φίλε... :)[/quote']

Μένω προς Δικαστήρια...Ελπίζω να μην ισχυεί κάτι τέτοιο εκεί! πάντως μου φαίνεται παράξενο.Το ΚΥΔΩΝ δεν είναι επι της Τζανακάκη? Η μήπως εννοεις κάποιο άλλο μέρος το οποιο δεν γνωρίζω με αυτή την ονομασία?:-? Διαθεσιμότητα στην περιοχή σου δεν τσέκαρες πριν κάνεις αίτηση ή είναι άσχετο αυτό? Για πες γιατί με ζώσανε τα φίδια τώρα...

Δημοσ.

Το ΚΥΔΩΝ, αν δεν κάνω λάθος, είναι της Μαργουνίου και όχι της Τζανακάκη.

Σήμερα βέβαια άκουσα ότι στη Μάντακα (Αναγνώστου), ενεργοποίησαν σε 1 εβδομάδα τη γραμμή. Οπότε μπερδεύει λιγάκι... Τι μπορεί να συμβαίνει μόνο μέσα στον ΟΤΕ το ξέρουν...

Δημοσ.

Μπράβο γα ακόμη μια φορά στους ΠΟΤΕΤΖΗΔΕΣ !!!! Έσπασα τα τηλέφωνα στο τμήμα της περιοχής μου στον ΟΤΕ για να μάθω ότι την αίτηση την πήρανε στις 16 από Forthnet (3 μέρες μετά την αίτηση), ούτε ήξεραν μέχρι να τους πάρω οτι η τηλεφωνική είναι σε PCM ούτε είχαν κοιτάξει την αίτηση μεχρι σήμερα 31 του μηνός ούτε ενημέρωσαν την Forthnet για κατάσταση εκκρεμότητας ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχουν κάνει εδώ και μέρες.Ο τεχνικός σαν γνήσιως ποτετζης (τον έχω ηχογραφήσει κιόλας) μόλις του ζήτησα το ονομά του αρχισε να φωνάζει λεγοντάς μου "τι θές δηλαδή τωρα μεσημεριάτικα να μας τρομάξεις? Αντε ρε δώσε μου ξανά το τηλεφωνό σου,να σε εξυπηρετήσω πήρες η να μάθεις το ονομά μου"Χωρίς ίχνος ευγένειας και μετα απο λίγο μου είπε"ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ dsl ΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ?"kai του έιπα "Εσείς τόσο καιρό γιατί δεν με ενημερώσατε?" και μου απάντησε "ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ FORTHNET?"Του είπα ευχαριστώ και το έκλεισα γιατί θα άκουγε σκληρά μπινελίκια.Έκανα παράπονα στο 134 και επειτα από κανα μισάωρο με πήραν από το τμήμα του ΟΤΕ Διαβατών για να μου πούνε να πάω να κάνω αίτηση για να βγεί η γραμμή μου από το PCM και να μου βάλουν "καθαρή" γραμμή.Βλέπετε αυτή που έχω έχει βρομίσει από τις πατέντες του OTE με τα PCM....Έτσι κ μου χρεώσουν για την αίτηση έστω κι 1 ευρώ θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!Και για όσους υποστηρίζουν τον ΟΤΕ και τις τακτικές του shit on ur face!@!!!!!!!

Y.Γ: Η περιοχή που μένω έχει κάλυψη DSL εδώ και 2χρόνια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...