Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@nimlot ela kai esy stin parea mas...

an epitrepete apo eisai kai perimeneis toso?

Thes/niki alla spoudazw sta Grevena kai mou eipan pws tha perimenw akoma ena mhna! To fantazesai? Tha perimenw 80 meres, ante kai sto Guinness.

Δημοσ.

8 ημέρες από tellas.

Φέτος πήρα το onDslKit για το γραφείο,αλλά εκεί με καθυστερήσανε γιατι στην γραμμή του γραφείου,ο πρώην που ήταν εκεί,είχε dsl απο otenet.Έπρεπε να δουνε δηλαδή ότι όντως ο προηγούμενος δεν υφίστατε,οτι ο λογαριασμός τηλεφώνου είναι στο όνομά μου κλπ.

Πάντως με το που διορθόθηκαν τα στοιχεία κλπ,έγινε σε 3 μέρες.

Δημοσ.
Thes/niki alla spoudazw sta Grevena[/b'] kai mou eipan pws tha perimenw akoma ena mhna! To fantazesai? Tha perimenw 80 meres, ante kai sto Guinness.

exei dikio..gw eftixws hmoun aptous tixerous kai prolava portes..ton oktwvrio...

apo dekevrio kai metame to neo etoc dn yparxoun portes stin poli twn Grevenwn...

kai na fantastite oti o anthrwpos patise sto fegari...:-?

Δημοσ.

Εγω μάλλον θα βγάλω το πάσχα χωρις ADSL..

Εκανα αίτηση στις 6/4 ρωτώντας πρώτα αν εχει διαθέσιμες πόρτες στη περιοχή μου(διάβασα πολλά σ'αυτό το site!).Αφού το τσέκαρα και εγώ μέσω των site της forthnet και της otenet πήρα το adsl-in-a-box της forthnet.

Σήμερα είδα πως τελείωσαν οι καταραμένες οι πόρτες και πως αναγκαστικά "κάτσε και περίμενε"!Ειναι δυνατόν στο κέντρο της Θεσ/νίκης-Κ.Τούμπα για την ακρίβεια-να μην έχει ports;Τι να πώ δεν ξέρω..

Δημοσ.

Είναι... Είναι... Πολλοί είχαμε την ίδια απορία αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για καμιά 50αριά ημέρες, ήταν να καλημερίζουμε και να καληνυχτίζουμε το κλειστό dslkit box. Σφραγισμένο βέβαια, γιατί αν στην πορεία μας έλεγαν ότι είμαστε πάνω σε φερέσυχνο (pcm) και δεν μπορούμε να βάλουμε adsl; Θα το 'παιρναν άραγε πίσω το κουτάκι;

Χάλια...

Δημοσ.

Και όμως,οι περισσότερες περιοχές της Θεσ/νίκης δεν έχουν πρόβλημα με ports η Τούμπα πως τους ξέμεινε?Ξέρει κανείς πόσο καιρό πέρνει περίπου μέχρι να βάλει ο οτε πόρτες?Αν αξίζει να περιμένω δηλαδή..

Δημοσ.

03/03/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

07/03/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

09/03/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

13/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

16/03/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

Σε γενικές γραμμές, αψογη συμπεριφορά απο forthnet, και αριστες εντυπώσεις στην πορεια.

Την στιγμή της ενεργοποίησης μαλιστα, λαμβάνω SMS! με τα στοιχεία τις σύνδεσης.

Ενα bravo στην Forthnet.

:D

Δημοσ.

Φυσικα να λετε μπραβο σε Forthnet και οτι αλλο ειναι αυτο αρκη να σας βολευει. Εγω τωρα τι μπραβο και σε ποιον να πω που περιμενω 50 μερες????

Δεν το λεω για να παρεξηγηθει καποιος αλλα..... 50 ολοκληρες ειναι αυτες...

Δημοσ.
Φυσικα να λετε μπραβο σε Forthnet και οτι αλλο ειναι αυτο αρκη να σας βολευει. Εγω τωρα τι μπραβο και σε ποιον να πω που περιμενω 50 μερες????

Δεν το λεω για να παρεξηγηθει καποιος αλλα..... 50 ολοκληρες ειναι αυτες...

Καταθέτω τις ΔΙΚΕΣ μου εμπειρίες. Άλλωστε το πρόβλημα που έχεις δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με την Forthnet, άλλα με τον ΠΟΤΕ...

Υπενθυμίζω ότι το μπράβο μου ήταν για την forthnet και όχι για τον ΟΤΕ.

Σου εύχομαι γρηγορη επίλυση στο προβλήμα σου.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε και ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ελεγα για σενα αλλα γενικα με την κατασταση. Ξερω οτι φταιει ο ΓαμΟΤΕ αλλα ξερεις οτι τους περνει ολους η μπαλα αν εσυ εχεις σταξει τα λεφτα ντουκου και εχεις παρει το box και μετα δεν εχεις dsl σε 50 μερες και ανεβαινει.....

Θα ερθει και δεν θα την χριαζομαι πλεων....

Δημοσ.

27/2/2006 Έστειλα τα χρτιά συμπληρωμένα στη vivodi (DSL-Cube)

7/3/2006 τα κατέθεσε η vivodi στον (π)ΟΤΕ

17/4/2006 δώθηκε η πόρτα απο τον (π)ΟΤΕ

18/4/2006 Έχω, επιτέλους, DSL

Σαν να μην έφτανε η αναμονή, απο τις 6/4/2006 ο (π)ΟΤΕ μου έκοψε το τηλέφωνο (σύνδεση ISDN) και μετά απο σνεχείς αναφορές βλάβης, μου λέγανε οτι θα έρθει τεχνικός να το κοιτάξει, ο οποίος τεχνικός (π)οτέ δεν ήρθε, γιατί στις 18/4/2006 καταφέρανε και βρήκαν οτι το πρόβλημα ήταν στο κέντρο του (π)ΟΤΕ...

Αθάνατη Ελληνική πραγματικότητα...!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και ενώ περιμένω από αρχες Φεβρουαρίου dsl από forthnet, μπαινω στο status της εταιρίας και μου εμφανίζει πως δεν έχει στοιχεια για τον αριθμό μου. Παλαιόταιρα μου εμφάνιζεαι το κλασσικό ότι καθυστερώ λόγω διαθεσιμότητας πόρτας από τον ΟΤΕ. Ξερει κανείς γιατι δε μου εμφανίζει τπτ? Τώρα βέβαια λόγω διακοπών δε μπορώ να τσεκάρω μήπως το κάνει επειδή μου χει ανοιξει πόρτα, λέμε τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...