Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν ότι εγκαταστάθηκε το dslam.

Ακομα πόρτες δεν εχει και περιμένουν.... Τι όμως δεν ξερω.....

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφήστε ρε παιδιά έχω απογοητευτεί, από 8 Φεβρουαρίου.

41 Μέρες περιμένω επειδή δεν υπάρχουν πόρτες

Δημοσ.

Na doume egw poso tha perimenwww!!! mou kanate tin kardia periboliiiii edw pou mpikaaaaaaaaaaa!!! axaxaaxaxax ekana xtes aitisi gia 384/128 forthnet kai simera tsekara an yparxoun portes diathesimes stin perioxi mou (argisa eee??). to apotelesma....."Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας." Ton ipia koinos kai apo oti fainetai tha join the club!!! me lene kosta kai eimai...thima tin ellinikis ypodomissssss!!!

i plaka einai oti menw apenanti apo ton pOTE kai etsi mou erxetai na paw kai na ton katedafiswwww!!!! kanena xeraki boithias???

Ti porta theloune more pia !!! ksilini ? alouminiou mipws??den nomizw alouminiou para einai sigxroni gia ton pOTE mias kai autos apo oti fenetai epimenei paradosiaka! Mia kasa tous kanei??? Tha tous tin paw egw!

Kai to xeirotero kseretai pio einai! Oti kathe mera bombardizomaste apo diafimiseis gia adsl!Kai kathe fora pou blepw mia apo autes, to stomaxi mou anagouliazei, skeftomenos tin agnia pou yparxei se atoma megaliteris ilikias (kai mesa se autous autoi pou mas kibernane) pou thewroun to adsl ws to "neo" thauma tis ellinikis pragmatikotitas! Se ligo tha bgaloun diafimiseis pou tha lene " anakalipsame ton troxo!!! I ellada einai epitelous sygxroni!". Ma an einai dinaton tha elega kai egw, an den eixa dibasei me ypomoni ta osa grafontai se auto to thread! Twra kserw... kai omws einai!!!

Pantos den blepw fws! Ligo to monopoleio tou pOTE (parepiptontos pws ston lene? Niko pOTE? ) , ligo i elliniki nootropia (i opoia den me xalaei katholou tis perissoteres fores , alla kamia fora mporei na se kanei na brizeis theous kai demones), ligo to ti simbainei se politiko epipedo, me kanoun na einai apesiodoksos gia to mellon..

Isws an tiponame to sigkekrimeno thread kai to stelname sta "kanalia" (alloi toutoi!) na tous parakeinousame na kanoun ena sxetiko reportaz, mpas kai katalaboun epitelous ta xalia tou tilepikoinoniakou mas forea!

Filika kostas!

Y.G perimenete nea mou! Elpizw oti prin gerasw kai den mporw na pliktrologisw apo ta arthritika, tha exw kai egw "grigori sindesi" (grigoro theorite kai to kopsimo, alla parola auta... skataaaaaaaa)

Δημοσ.

Για Ξάνθη, μέσα Φεβρουαρίου που είχα κάνει αίτηση ο οτε ενεργοποίησε την γραμμή σε 5 μέρες αν θυμάμαι καλά και τότε μου είχαν πει οτι έκαναν αναβάθμιση (βέβαια μετά περίμενα την vivodi άλλες 15 αλλά υπάρχουν και τα demo). Όπως φαίνεται ακόμα την κάνουν..

Δημοσ.

20/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

13/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

09/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

07/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

03/03/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

24/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

23/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Αντε να δούμε με τον Οτε πότε θα αξιωθούνε να βάλουνε πόρτες....Το χρειάζομαι για τη δουλεια και έχει πέρασει 1 μήνας.......

Δημοσ.

ninja mouse ερχομαι ρε εχω κοπμρεσερ bosch!παμε να γκρεμισουμε

εγω δευτερα εστειλα με φαχ τη αιτηση για ondsl kit 512 στης 20/3/06 και εδω στο χαιδαρι δεν εχει πορτες.ενας φιλος μου πηρε τον οτε και του ειπαν οτι τεχνικοι θα πανε στις 26 να βαλουν αντε για να δουμε.

Δημοσ.

Δηλαδή φανταστείτε η ενεργοποιήση της adsl μέσω του προγράμματος για το φοιτητικό internet πόσο θα πάρει...Εκεί παίζει να περιμένεις και χρόνο...Μωρέ καλά είμαι με το isdn μου.Να πάνε να γ.......ε τα adsl.

Δημοσ.

loipon exoume kai leme....

1)21/2 apogeuma paw sto oteshop ths perioxhs mou pernw to conn-x kai stelnoume thn idia stigmh me ton ypallhlo thn aithsh sthn otenet

2)22/2 h aithsh apo thn otenet briskete idi ston ote kai sto teliko stadio

energopoihshs ...5 stadio..

3)7/3 hmera trith... briskw kai pernw thl ton proistameno ston ote ths perioxhs mou kai

mou leei emesos plhn safos oti ginetai ths pou@#$%....as apo etiseis alla

8a kanonisei na mou baloun thn grammh mexri ths 10/3 paraskeuh.....alla...!!

4)8/3 prwi prwi egeneto to 8auma kai to lampaki apo to modem tsakmakiase:-D

5)synolika 10 ergasimes kala einai 8a bwrouse na energopoih8ei kai poio nwris an eixa parei thl...

apo dslam eimai kala kai apo taxhthtes apo to test ths forthnet 116/333 mia xaroula....downloads karfomena 39-42....pantos filaraki mou pou exei gramh ote 512/384(forthnet)isp to test ths forthnet tou bgazei to apisteuto 116/400

kai einai sto idio dslam me emena ...ka xwris na peiraxei ri8mhseis rsvwin:?

opoios bwrei na kanei thn grammh tou 512 xalara....kai as exei isp 384

Δημοσ.

Εγώ μετά από αυτό το μήνυμα αισθάνομαι εντελώς μαλάκας που από τις 7/2/2006 ακόμα περιμένω dsl και dsl δεν βλέπω!!! Ακόμα θυμάμαι τι μου απάντησε ο υπάλληλος της HOL όταν του είπα ότι αν αγόραζα connx θα βρισκόντουσαν ως δια μαγείας πόρτες στην περιοχή μου και θα είχα dsl εδώ και έναν μήνα. "Άν έχεις αποδείξεις, είπε, να κάνουμε καταγγελία και μήνυση στον ΟΤΕ". Μου την έχε δώσει τόσο που θα αγοράσω connx για την άλλη γραμμή του σπιτιού μου μόνο και μόνο για του απαντήσω. Όσο για αυτούς που αγοράζουν connx (και ειδικά για εκείνους που δεν την κάνουν στη "μουλοχτή" αλλά το καυχούνται σε ένα φόρουμ που ο κόσμος έχει σκάσει από το κακό τους εξ' αιτίας της αναμονής), τι να πω;;;... Μπράβο παιδιά!

Δημοσ.

Πριν από περίπου δυο χρόνια. Κατόπιν της αίτησης, σε χρόνο ρεκόρ 6 εργάσιμων. Ε έπαιζε και ένας γνωστός, άμα μετράει αυτό.

Δημοσ.

23/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

21/03/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

21/03/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

20/03/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από

mexri stigmis i forthnet apo oti fainetai ekane douleia! tora mallon kolima me ton pOte den exei portes! Na parw to 134 na rotisw an labane tin aitisi???

Δημοσ.

Εγω περιμενα κανα μηνα με τον ΟΤΕ και τις πορτες του. Αν δεν εχει πορτες, στο 134 θα ακουστει μια ευγενικη κοπελα που θα σου πει οτι φταιει η forthnet. Συμφωνα με τον ΟΤΕ επρεπε να σε ειχαν ενημερωσει για την ελειψη.

Δημοσ.

Egw ekana aithsh perusi to maio kai se 4 meres eixa dsl.

To kalutero omws einai oti to septembrh parousiase mia blabh.....

Telika to ftiaksane prin 2 meres.Dhladh 6mhnes ...

Δημοσ.

27 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

27/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

23/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

20/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

13/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

09/03/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

08/03/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

01/03/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

28/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Γ@ΜΟΤΕ.... της Ξανθης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...