spock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Update: μας δουλεύουν ψιλό γαζί σταυροβελονιά... Αποφασισμένος να στριμώξω κόσμο, παίρνω τηλέφωνα προ ολίγου να δω τι γίνεται. Στο 134 βλέπουν κάποια βλάβη μέσω Vivodi στον αριθμό μου, αλλά αίτηση πουθενά! Αμέσως τηλέφωνο στη Vivodi, έτοιμος για επικές στιγμές ηρωισμού (βλέπε μάχη Αλαμάνας, Σκρα, έξοδος Μεσολογγίου κτλ), όπου η κοπέλα βλέπει την καταχώριση στον αριθμό μου και μου λέει "η γραμμή σας είναι έτοιμη"! "Καλά", της λέω... "κι εγώ γιατί δε βλέπω γραμμή;" "Ε, ξέρετε" απαντά, "θα συνδεθεί σήμερα στις 10 το βράδυ... δηλαδή απο αύριο θα έχετε γραμμή." Και τελειώνει λέγοντας "...τους κωδικούς θα σας τους στείλουμε εμείς με courier." ...τι να πεις σε αυτό το επιχείρημα; "Όχι, δε θα έχω αύριο γραμμή"; Την ευχαριστώ και κλείνω. Τελικά βέβαια, πιστεύω πως μας δουλεύουν. Είδαν πως ο κόσμος βαρέθηκε τα παραμύθια των βλαβών και του ΟΤΕ, και άρχισαν άλλη ιστορία. "Η γραμμή σας είναι "σχεδόν" έτοιμη!" Το οποίο μου θυμίζει εκείνη την παλιά ταινία με τον Κωνσταντάρα που έκανε το βουλευτή: "Ετελείωσε, φίλτατε... το θέμα σας ετακτοποιήθη! Ναι, ναι, να είστε ήσυχος! Ε-τε-λείωσε, σας λέω... ετελείωσε!"... Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate...
newlynx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Και εγώ ADSL in-a-box πήρα και έκανα αίτηση 13/2 αλλά δυστυχώς ο φοβερός πΟΤΕ δεν έχει πόρτες και περιμένω.Μπήκα στην 3 εβδομάδα αλλά αν κρίνω από άλλους θα περιμένω πολυ ακόμα..... κουράγιο αδέρφια
nzeppos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Αίτηση στις 21/2 για αναβάθμιση από 512 στο 1Mbit και ο φίλος μας ο ΟΤΕς έκανε 6 μέρες, μόλις σήμερα το μεσημέρι αναβαθμίστηκε η γραμμή.
aGka8l Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 simera meta apo 1 mhna energopii8ike ke i dikia mu
fallen_angel82 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Έκανα την αίτηση στις 9/02 και στις 23/02 είχα dsl!!! Μάλλον είμαι από τους τυχερούς!!!
goodan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 12-1,αγορα πακετου hol 6+6 κ απο τοτε ειμαι στο Hold On Line Ποσες κ σημερα?Ελα ντε!Εχω χασει την μπαλλα...εεε!πορτα ηθελα να πω Ερωτηση προς πΟΤΕ:ποτε θα ανοιξουν οι πορτες? Απαντηση υπαλληλων:δεν γνωριζουμε Κ γιατι να γνωριζουν αλλωστε δουλεια τους ειναι...?
broylis1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Και μένα σήμερα ενεργοποιήθηκε η δική μου απο τις 19/1...Βέβαια τρέχει σε 384 και όχι σε 512 αλλά αύριο θα το ψάξω...Κάλη τύχη και υπομονή σε όσους ακόμα περιμένουν...
danaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μάλλον κι εμένα ενεργοποιήθηκε..... Αύριο νεότερα... Καλό βράδυ...
antonis_wrx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 αίτηση: 13/2 (δεν είχε πόρτες) 18/2: μπήκαν πόρτες 2/3: ακόμα περιμένω!
mindscape Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 aithsh: 14/2 ote 22/2: den exei portes ektote tis psaxnoume mazi... perioxh, hrakleio krhths.
twingo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΙΟΙΘΗΚΕ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 39......ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ.ΑΧ ΡΕ VIVODI.καλό κουράγιο σε όλους.(ταχύτητες τρομερές,64κβ/ς.Να'ναι καλά ο ΟΤΕ.)
georgios29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μετά απο 35 μέρας μου ενεργοποίησε ο ΟΤΕ την γραμμή. Μέχρι την δευτέρα που θα μου στείλει κωδικούς η Forthnet μου δώσαν ένα demo. Επιτέλους 1 Mbps!!!
Thresher Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Οταν μπηκα 01/03 στο Status της Forthnet και ειδα αυτο Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 01/03/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 28/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Πηρα πολυ μεγαλη αισιοδοξια αλλα απο τοτε τα ιδια.... Πηρα σημερα τηλεφωνο στον Οτε της Ξανθης και απο την αρχη μου λεει: -Δεν εχουμε πορτες... -Να δουμε ομως λεει και την αιτηση σου... -Δεν υπαρχει αιτηση γι αυτο το νουμερο... Γινετε να κανω εγω την αιτηση ? -Οχι θα την στειλουν αυτοι... Τι γινετε με τις πορτες? -Οι τεχνικοι μας ειπαν στο 6μηνο μεσα θα γινουν........ Και εμεινα μλκς..... Καλυτερα να το ξεχασω και μια μεγαλη μερα μπορει να δω κανενα sms με user/pass .....
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Eν το μεταξύ όλοι αυτοί που περιμένουν τα έχουν στάξει τα λεφτά ντουκου!Μην καθόσαστε καθόλου !Επιστρέψτε τα κουτιά και πάρτε τα λεφτά σας πίσω!Μην κολώνετε καθόλου!Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό οι χαραμοφάηδες.Ρε σε κάτι φόρουμ εχουν σκάσει και ΟΤΕΤΖΙΔΕΣ τεχνικοί που μας την λένε κιόλας οι παλιομαλαμδες!!Ρε πολύ μαγκιά δεν την έχουν δει?Μήπως πρέπει να οργανωθούμε αρκέτα και να αρχίσουμε πορείες και στην ανάγκη και τπτ δολιοφθορες?
Shade Of Purple Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Τα ίδια και σήμερα. Πήρα Forthnet μετά από 21 μέρες και μου είπαν ότι ο πΟΤΕ θα έχει πόρτες στην περιοχή μου μέσα σε 1-1,5 μήνα... Η διαδήλωση καλή ακούγεται αλλά ποιός την οργανώνει... Η ΕΕΧΙ θα μπορούσε να κουνήσει κάτι τέτοιο αλλά δεν βλέπω κίνηση. Μακάρι μπας και ξυπνήσει ο ΟΤΕς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.