tvagge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Loipon paidia, kainouria paratragouda apo Vivodi: Simera milisa me to 13880 tis ViΒΟΔΙ, kai mou eipane oti yparxei sobaro problima ston komvo tis Agias Paraskeyis ton diko tous, (Oxi tou OTE) kai einai agnosto pote tha apokatastathei i blavi. Oraia... Kai eimai stin anamoni apo 23/1. Ston OTE akoma den yparxei aitima energopoishs. Opoios menei stin perioxi kai perimenei opos ki ego, kala tha kanei na parei ena tilefono stous apateones pou theloun na legontai epagelmaties, kai na tous rixei merika gazia. Auto ekana pantos ego simera... Kai anamenoume....
MasterX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 27/2 (Δευτέρα): Τα χαρτιά που έχω στείλει στην ΟΤΕΝΕΤ τα είχα αφήσει στο γραφείο μου, οπότε το πρωί που πήγα στη δουλειά μου τα τσέκαρα και είδα ότι η αίτηση που μου ζήτησε ο άλλος χτες, είναι η αίτηση που είχα στείλει ξανά και μου είπαν ότι την είδαν την προηγούμενη Δευτέρα. Λογικά δεν πρέπει να κάνω λάθος. Εκτός από ταυτότητα και λογαριασμό, έχω μια σελίδα του Γερμανού με κάποια στοιχεία και την αίτηση που πάνω γράφει ΟΤΕΝΕΤ και έχει ένα σειριακό, κάποια στοιχεία χειρόγραφα και την υπογραφή μου... 4 σελίδες έστειλα δηλαδή... Όσοι έχετε κάνει αίτηση πείτε μου πόσες σελίδες έχετε στείλει.... Οπότε κάλεσα πάλι ΟΤΕΝΕΤ και μίλησα με κάποιον που πάλι δεν έβλεπε γενικότερα την αίτησή μου... Του άφησα και αυτού το κινητό μου να βρει τι έγινε και να με καλέσει. Σήμερα πάντως δεν πήρε. Μάλλον θα ακολουθήσω το εξής σύστημα.. Θα καλώ κάθε μέρα, θα μιλώ με διαφορετικό υπάλληλο και θα τον βάζω να ψάχνει μέχρι κάποιος να καταφέρει να προχωρήσει την αίτηση μου. Δεν γίνεται αλλιώς........
danaos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 43 και σήμερα! Ούτε στις Στρατιωτικές Φυλακές Αυλώνα να ήμουν... Άρχισα να νιώθω σα βαρυποινίτης!!! Κανένα τσιγάρο ρε παιδιά;;;;;;;;;;;;
danis6963 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σημερα που κοιταξα μπας και!!! διαπιστωσα οτι εχουν και χιουμορ τα παιδια... αραγε ποσες φορες και ποσες βδομαδες χρειαζεται να βρεθει μια ενεργοποιηση σε τελικο σταδιο? οταν ουσιαστικα η ενεργοποιηση περνει 3-5 λεπτα??? 27/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 20/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 17/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 13/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 10/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet
aGka8l Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σημερα που κοιταξα μπας και!!! διαπιστωσα οτι εχουν και χιουμορ τα παιδια... αραγε ποσες φορες και ποσες βδομαδες χρειαζεται να βρεθει μια ενεργοποιηση σε τελικο σταδιο? οταν ουσιαστικα η ενεργοποιηση περνει 3-5 λεπτα??? 27/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 20/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 17/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 13/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 10/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 27/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 20/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 13/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 10/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ anteeeeeeeeeeeee
poromenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 egw edw apo xarilaou perimenw akomi energopiisi kathws den exei portes
cranton Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά είμαι από τους πολύ τυχερούς. 21/11/05 Αγορά DSL in a box plus από τα γραφεία της forthnet (ταυτόχρονα συμπλήρωσα και την αίτηση της σύνδεσης) και στις 25/11/05 στις 22:00 μου ήρθε το SMS με τους κωδικούς. Μάλλον μπερδεύτηκαν και με εξυπηρέτησαν νωρίτερα από ότι θέλανε
Shade Of Purple Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Well well --> 27/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 20/02/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ 16/02/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 14/02/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 13/02/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet Και δεν νομίζω ο πΟΤΕ να βάλει σύντομα πόρτες στην περιοχή μου :evil: Γιατί, οκ, κάθομαι και καμαρώνω το ασύρματο router του πακέτου αλλά δεν είναι ακριβώς αυτός ο λόγος που το αγόρασα.
jimdemet Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 paidia exw diavasi osa grafete kai oli exete trelo dikaio.egw douleuo ston germano kai den mporeite na fantastite ti akoume kathe mera me aitisis pou den vlepei o ote.....aitisis pou kai kala proxorane......xartia pou leipoun!!!oti kai na steilete mallon to exoun kanei sistima oli gia na kerdizoun xrono lene oti leipoun kai den ta blepoun akomi!makari na ginei kati giati kai emeis pou ta promitheuoume exoume kourasti!alla paidia aksizei na perimenete....oxi omos kai ena mina opos se pollous pou blepo edw mesa....
Sorath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Κολλητός έχει κάνει αίτηση στην Vivodi για γραμμμή 512 στην Αγ. Παρασκευή που μένει από 10/01/06. Ε... ακόμα περιμένει.....
MasterX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 28/2 (Τρίτη): Σύμφωνα με το νέο σύστημα μου, κάλεσα πάλι ΟΤΕΝΕΤ, έδωσα πάλι τα στοιχεία μου και είπα την ιστορία μου, εκτός των άλλων μου είπε ότι το φαξ στο οποίο είχε στείλει αρχικά την αίτησή μου ο Γερμανός είναι λάθος και περιμένω τηλέφωνο και από αυτόν τον υπάλληλο... Στο καπάκι ξαναέστειλα και όλα τα χαρτιά μου άλλο ένα φαξάκι (μάλλον θα το κάνω και αυτό κάθε μέρα εκτός από το ημερήσιο τηλεφωνάκι)... χεχε.. Καλό μήνα σε όλους!! και ελπίζω να δείτε DSL this month... Διαφορετικά προσπαθήστε να μην τρελαίνεστε, κουλάρετε και ασχολήθείτε και με άλλα πράγματα περιμένοντας... δεν αξίζει να χαλιόμαστε.. στην Ελλάδα ζούμε.. :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
spock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ε, δεν αντέχω άλλο... θα γράψω κι εγώ! Για την ιστορία, αγόρασα το DSLcube της Vivodi στις 26/1 και παρέδωσα προσωπικά τα χαρτιά στα γραφεία τους στο Χαλάνδρι στις 30/1. Όπως ίσως παρατηρείτε, μένω στην Αγία Παρασκευή. Πριν μία εβδομάδα (βράδυ Δευτέρας) τους έστειλα e-mail ρωτώντας για την καθυστέρηση και λέγοντας ότι λέω κι εδώ. Την επομένη, με πήρε τηλέφωνο μία κοπέλα λέγοντάς μου πως ουσιαστικά δεν υπάρχει καθυστέρηση, διότι η συμβατική υποχρέωση του ΟΤΕ είναι 20 εργάσιμες ημέρες και πως δεν είχαν περάσει ακόμα. Σήμερα πέρασαν. Εντάξει, δεν τρελλαίνομαι, κουλάρω, ασχολούμαι και με άλλα πράγματα... έχω στήσει το δικτυάκι μου, έβαλα και το router στο switch, flash-αρα και το "ψαγμένο" firmware, έφτιαξα και τις ρυθμίσεις, το βλέπω και το router να μου αναβοσβήνει τα LEDάκια του και χαίρομαι. Τα λεφτά που θα μου ζητήσει ο ΟΤΕ για περίπου 7 ώρες dial-up ημερησίως από την Tellas free για όλο αυτό το διάστημα, ποιός θα μου τα δώσει; Αλήθεια, βάσει του συμβολαίου, ποιές είναι οι συμβατικές υποχρεώσεις της Vivodi προς τους συνδρομητές; Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!
Thresher Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Γεια σε ολους και καλη υπομονη αν υπαρχει ακομη.... Ειπα και εγω να βαλω dsl in-a-box απο forthnet.... Λογο αυξημενης ζητησης του πακετου 3+3, το παραγγηλα απο μαγαζι φιλου πριν 2 εβδομαδες ακριβως και απο την τριτη μερα της παραγγελιας το περιμεναμε και ηρθε εχθες που τελειωνε η προθεσμια. Ευτυχως το ανανεωσαν μεχρι 31/3/06. Εχθες στειλαμε με e-mail και fax ολα τα χαρτια και περιμενω να δω ποτε θα γινει η συνδεση. Θελω να πιστευω οτι δεν θα αργησει πολυ γιατι ειμαι απο ξανθη και δεν νομιζω να υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα. Πως μπορω να δω μεσα απο την forthnet σε πιο σταδιο ειναι η συνδεση μου?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.