Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάντως σήμερα (10-02-2006) έστειλα την αίτηση μου στην ΟΤΕΝΕΤ με φαξ.

Η Otenet με ενημέρωσε ότι στις 14/02 δώθηκε εντολή στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής μου σε ADSL.

Από το 134 με ενημέρωσαν ότι στις 17/02/2006 περάστηκε η αίτηση μου στον ΟΤΕ.

Στις 24/02/2006 ενημερώθηκα από το 134 ότι η γραμμή μου έχει ενεργοποιηθεί από τις 22/02/2006. Την ίδια στιγμή από την ΟΤΕΝΕΤ μου είπαν ότι δεν έχει φτάσει η ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικά για password.

Πρίν από μισή ώρα με πήραν από ΟΤΕΝΕΤ και μου έδωσαν τους κωδικούς.

Τώρα σας στέλνω μήνυμα χρησιμοποιώντας τη νέα γραμμή.

Παιανία σύνολο 12 ημερολογιακές ημέρες.

Δημοσ.
Πρίν από μισή ώρα με πήραν από ΟΤΕΝΕΤ και μου έδωσαν τους κωδικούς.

Τώρα σας στέλνω μήνυμα χρησιμοποιώντας τη νέα γραμμή.

Παιανία σύνολο 12 ημερολογιακές ημέρες.

Φίλε, στο σταθερό σε ενημερώνουν από την ΟΤΕΝΕΤ, ή έχεις δώσει κάπου και το κινητό;

Η Otenet δεν με έχει ενημερωσει αν δώθηκε εντολή στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής μου σε ADSL... Παραλάβανε την αίτηση μου στον Οτενετ Δευτέρα 20/2... Ήθελα να πάρω το 134 πάλι σήμερα να ρωτήσω, αλλά δεν πρόλαβα πριν τις 9 και είδα ότι δεν δουλευει το 134 μετά τις 9 και τα Σαββατοκύριακα... :(

Δηλαδή από Δευτέρα πάλι....

Δημοσ.

gia to paketo ths forthnet ama den paretai ston ote na zitisete na energopoieithei den prokeitai na ginei se ligotero apo mhna,otan parete thn epomenh mera meta apo 7 ergasimes pou exete kanei thn sindesh.ama paretai sthn texnikh bohthia ths forthnet tha sas poune oti einai thema tou ote opote pernete ton ote.

Δημοσ.

Παιδια σε εμενα,μετα απο 28 ημερες απο την παραδοση της αιτησης απο την Vivodi στον ΟΤΕ, αναψε την πεμπτη το λαμπακι του aDsl στο modem,ενω το PSTN modemaki πιανει ταχυτητες απο 50666 και πανω.Μετα απο επικοινωνια με το 134 μου ειπαν οτι η διαδικασια βρισκεται στο σταδιο της ενεργοποιησης κατι που θα παρει 2-3 εργασιμες ημερες.

Ετσι ειναι????????????????????Πλησιαζει ΕΚΕΙΝΗ η ΗΜΕΡΑ???

Το περιεργο ειναι οτι περιμενα γιατι λεει δεν υπηρχαν πορτες,τις οποιες ειχαν προγραμματισει να βαλουν στις 27/2.Ποτε τις βαλανε κιολας??Στο OTESHOP αναφέρει οτι ακομα δεν υπαρχουν πορτες διαθεσιμες στην περιοχη μου!!!

Δημοσ.
Φίλε' date=' στο σταθερό σε ενημερώνουν από την ΟΤΕΝΕΤ, ή έχεις δώσει κάπου και το κινητό;

Η Otenet δεν με έχει ενημερωσει αν δώθηκε εντολή στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής μου σε ADSL... Παραλάβανε την αίτηση μου στον Οτενετ Δευτέρα 20/2... Ήθελα να πάρω το 134 πάλι σήμερα να ρωτήσω, αλλά δεν πρόλαβα πριν τις 9 και είδα ότι δεν δουλευει το 134 μετά τις 9 και τα Σαββατοκύριακα... :(

Δηλαδή από Δευτέρα πάλι....[/quote']

Η ΟΤΕΝΕΤ με ενημέρωσε στο κινητό (τους το είχα δώσει).

Η ΟΤΕΝΕΤ δεν σε ενημερώνει μόνη της για την πορεία των διαδικασιών.Τους ενοχλείς μόνος σου.

Το ίδιο και το 134.

Η Δευτέρα είναι κοντά...

Δημοσ.

11 Ian. Agora DSL Cube apo ta ViΒΟΔΙΑ...

23 Ian. Apostoli tis aitisis ston OTE.

Simera, 26 Feb. akoma perimeno. O OTE mou leei apo to 134 oti den yparxei kanena aitima energopoihshs sto noumero mou.

Apla AISXOS paidia.

Topothesia: Agia Paraskeyi, Athina.

Δημοσ.

P.S

Pantos emena me xasane apo pelati apo tora stin ViΒΟΔΙ, opos kai opoiondipote allo filo i gnosto mou. Den me noiazei poios ftaiei, ego exo na kano me tin Vivodi kai oxi me ton OTE. Kai otan mou lene MAXIMUM 20 ergasimes meres gia energopoihsh, kai exoun perasei den xero ki ego poses, tote as prosexan.

Δημοσ.

ego poy exo forthnet adsl in a box.... perimeno na valoyn portes.

otan mpoyn oi portes, prepei na tilefoniso ston ote na me sindesoyn? i to kanei aftomata i forthnet? ston ote se poio tilefono?

Δημοσ.

Τελικά και στη ΟΤΕΝΕΤ δεν συντονίζονται....

Ενώ εγώ περίμενα να πάει η αιτησή μου στον ΟΤΕ με παίρνουν σήμερα-Κυριακή (γιατί μου δίνουν την εντύπωση ότι δουλεύουν μόνο Κυριακή αυτοί οι άνθρωποι;;; μάλλον πληρώνονται πολύ περισσότερα τις αργίες!!!), για να μου πουν πάλι ότι λείπει μια σελίδα, αυτή της αίτησης συνδομής!!

(θυμίζω:

14/2 (Τρίτη): αγορά onDSL kit 384 από Γερμανό.

16/2 (Πέμπτη): καλώ την ΟΤΕΝΕΤ και μου λένε ότι δεν λάβανε την αίτησή μου.

17/2 (Παρασκευή): καλώ την ΟΤΕΝΕΤ και μου λένε ότι δεν μπορούν ακόμα να δουνε την αίτησή μου.

18/3 (Σάββατο): καλώ την ΟΤΕΝΕΤ και πάλι δεν δεν μπορούν ακόμα να δουνε την αίτησή μου, γιατί...το σύστημά τους είναι μηχανογραφημένο!!!

19/2 (Κυριακή): με καλούν από ΟΤΕΝΕΤ και μου λένε ότι δεν πήγε η τελευταία σελίδα που ήταν η αίτηση. Μου δίνουν ένα φαξ και ένα όνομα να το στείλω υπόψην.

20/2 (Δευτέρα): στέλνω την σελίδα της αίτησης από άλλο φαξ. Καλώ μετά από λίγο και μου λένε ότι το έλαβαν. Όλα ΟΚ και μου λένε ότι θα περιμένω 6-12 εργάσιμες..

22/2 (Τετάρτη): καλώ 134. Δεν έχουν λάβει ακόμα αίτηση για την γραμμή.)

Η οποία σελίδα αίτησης συνδομής είναι άλλη, που δεν έχω στείλει, και μου λέει ότι δεν ξέρουν στο Γερμανό και να ξαναπάω... Τώρα πως την προηγούμενη Δευτέρα ήταν όλα ΟΚ και τώρα λείπει και άλλη σελίδα, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.... Μπάχαλο...

Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα... Μου φαίνεται ότι θα μου πουν από την ΟΤΕΝΕΤ ότι δεν ξέρουν τι νούμερο φοράω σε modem/router (small-medium-large-XXL)...

Δημοσ.

Σήμερα πήρα στο 134 να μάθω τι γίνεται με τις πόρτες μια και μου είχαν πει ότι μέχρι τις 27 θα είχαν μπει στην Βούλα.

Αφού λέω περιοχή και τηλέφωνο, μου λέει δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα μπούν. Της λέω ότι έχω κάνει την αίτηση από 25/1 και μου είχανε πει επανειλημμένως ότι θα έχουν μπει μέχρι τις 27.

Οπότε μου πετάει: Α, 21089..... μου είπατε, έχει κρατηθεί πόρτα για αυτό το νούμερο από Σάββατο 25/2 και η ενεργοποίηση θα γίνει μέχρι την άλλη βδομάδα.

Κοιτάω μετά στο site της Forthnet:

27/02/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

Εν αναμονή της σύνδεση τώρα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...