Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν γινεται οσοι γραφουν αυτα τα απιθανα... με συνδεσαν σε 6 μερες ...σε 3 μερες..χθες κλπ.... μπορουν να δινουν και περιοχες..απλα για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι τι συμβαινει? και τι ελπιδες εχουμε? εγω πχ ειμαι κοντα στο Ολυμπιακο σταδιο...

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν γινεται οσοι γραφουν αυτα τα απιθανα... με συνδεσαν σε 6 μερες ...σε 3 μερες..χθες κλπ.... μπορουν να δινουν και περιοχες..απλα για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι τι συμβαινει? και τι ελπιδες εχουμε? εγω πχ ειμαι κοντα στο Ολυμπιακο σταδιο...

Δημοσ.

Η ιστορία της δικής μου αίτησης.

Έστειλα την αίτηση με speedpex στις 8/2 την παραλάβαν στις 9/2.

Αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ στις 13/2 και ενεργοποίηση από τον ΟΤΕ στις 20/2.

Τώρα περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς με το ταχυδρομείο.

Μου είπαν ότι θα κάνει περίπου 10 μέρες.

Η περιοχή μου είναι κέντρο Καλαμάτας.

Δημοσ.

@Danaos: Σε βλέπω κάθε μέρα να μετράς σαν τον κατάδικο και με απελπίζεις ρε φίλε. :lol: Φαντάζομαι θα τους παίρνεις κανένα τηλέφωνο να δεις μήπως έχουν κολλήσει πουθενά. (?)

Έστειλα την αίτηση ενεργοποίησης στην Forthnet στις 13 Φεβρ. Μετά το σχετικό confirmation e-mail, τους έστειλα και τον τελευταίο λογαριασμό όπως ζήτησαν ως attachment αλλά δεν πήρα δεύτερη επιβεβαίωση ή τίποτα σχετικό. Σήμερα (8μέρες μετά) πήρα τηλέφωνο να δω αν όλα οκ. Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να ανοίξουν το e-mail με τον λογαριασμό (και τι περίμεναν για να μου το πούν???) Τους το ξαναέστειλα σήμερα, επιβεβαίωσα ότι το πήραν και μου είπαν για 12 εργάσιμες από τώρα. Φτού ξανα αναμονή...

Ελπίζω να μην καταλήξω σαν τον Danaos...

Δημοσ.

αγορασα adsl in the box (384) 3+1 μηνας με sagem 840 & δωρο router linksys wag354g πεμπτη απο γερμανο στις 6μμ και δευτερα μεσημερακι ειχα adsl.

περιοχη κιρυδαλλος,καταστημα γερμανος στη λενορμαν κοντα στη παναγιτσα :)

apo γραμμη ομως λιγο χαλια....:(

Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια. Απο τις 25/1 έχει πάει η αίτηση στον ΟΤΕ και ακόμα λένε οτι δεν ξέρουν πότε θα μπούν νέες πόρτες.

Πάντος επιμένουν οτι μέχρι το τέλος του μήνα όχι μόνο θα υπάρχουν πόρτες στην Βούλα αλλα θα έχω συνδεθεί κιόλας.

Να το δω και να μην το πιστέψω :roll:

Δημοσ.

περιοχή Αγρινίου

Αίτηση 28/1 με provider forthnet, 29/1 μη διαθέσιμες πόρτες.

Χρονοδιάγραμμα: αρχές Μαρτίου

Πριν μια εβδομάδα πήγα να κάνω αίτηση για isdn, (είχα αγανακτήσει το χρειαζόμουν άμεσα το ιντερνετ) και μου είπαν ότι έχουν έλλειψει NETMODS. (Δεν ξαφνιάστηκα...να πω την αλλήθεια)

Την παρασκευή που πέρασε ρώτησα ΟΤΕ και μου είπαν μέχρι το τέλος του μήνα.

(δεν κατάλαβα καλά πιον μήνα εννοούσαν.)

Δημοσ.

Εγώ πάντως σήμερα (10-02-2006) έστειλα την αίτηση μου στην ΟΤΕΝΕΤ με φαξ.

Η Otenet με ενημέρωσε ότι στις 14/02 δώθηκε εντολή στον ΟΤΕ για την μετατροπή της γραμμής μου σε ADSL.

Από το 134 με ενημέρωσαν ότι στις 17/02/2006 περάστηκε η αίτηση μου στον ΟΤΕ.

Στις 24/02/2006 ενημερώθηκα από το 134 ότι η γραμμή μου έχει ενεργοποιηθεί από τις 22/02/2006. Την ίδια στιγμή από την ΟΤΕΝΕΤ μου είπαν ότι δεν έχει φτάσει η ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικά για password.

Δημοσ.

...42 και σήμερα.

Η απογοήτευση σε όλο το μεγαλείο της.

Περιοχή Νέα Ιωνία Αττικής για Vivodi in a box!

Συγχαρητήρια κύριοι (και του ΟΤΕ και της VIVODI)πρέπει να κερδισατε με το σπαθί σας άλλη μια πανευρωπαική πρωτιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...