Προς το περιεχόμενο

The Official ASDL AWAITING topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπός αυτού του topic είναι να λέμε πόσο καιρό να περιμένουμε από την στιγμή που κάναμε την αίτηση για το DSL και να κάνουμε κ καλαμπούρι να περάσει η ώρα.Εγώ έκανα αίτηση στις 13 Ιανουάριου ADSL in-a-box και ακόμα περιμένω.14 μέρες και μετράω....

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατεθεσα σημερα την αιτηση στη Vivodi -τους την πηγα με τα χερακια μου- και μου ειπαν οτι θα περιμενω 15 εργασιμες => 3 βδομαδουλες...

Keep counting!

Δημοσ.

Λοιπον ...

Αιτηση Hol Broadband 500 -> 31/12/05

Ενεργοποιηση account -> 10/1/05

Ελαβα e-mail απο HOL οτι η ενεργοποιηση απο τον φορεα (ΟΤΕ) ειναι σε εξελιξη -> 16/1

Πηρα τηλ τον ΟΤΕ στις 23/1 και μου ειπαν οτι ελαβαν την αιτηση μου 15/1 οποτε πρεπει να υπολογιζω 10-12 μερες ... δηλ μεχρι 27/1 να ειναι ΟΚ.

Σημερα βεβαια ειναι 27/1 κ aDSL δεν εχω ... ενταξει βαλε 2 μερες δεν δουλεψαν αφου ηταν αποκλεισμενοι απο το χιονι βαλε και 2-3 ακομα ετσι να υπαρχουν ... θα τον φαμε τον Γεναρη χωρις γραμμη...

Με λιγα λογια σε λιγο κλεινω μηνα ... αντε να δουμε ...

Δημοσ.

θυμαμαι πριν 11 περιπου μηνες...ενα ωραιο πρωινο πηρα τη μεγαλη αποφαση...

Ηταν θυμαμαι Δευτερα και ειχε ηλιο,τα πουλακια κελαηδουσαν και ολη η φυση ηταν χαρουμενη.Βεβαια δεν τα πολυ καταλαβα ολα αυτα μιας και στην αθηνα δεν υπαρχει φυση....

Που λετε ειχα ενα πολυ δραματικο διαλογο με την μητερα μου:

Me:Μανα παω να παω dsl

Μother: Τι πας να παρεις?

Με: Dsl ρε μανα, γρηγορο internet που σου επιτρεπει να εχεις και τηλεφωνο μαζι.Μιλαμε για 10πλασια ταχυτητα!

Mother: Και εγω τι πρεπει να κανω??

Me: Αν θες δωσε κανα φραγκο να συμβαλεις,κανα 50αρικο αν σου βρισκεται (ειχα μαζεψει 120 για το dsl in a box)

Mother: OK, οριστε

Και ετσι πηρα το πακετακι και ενεργοποιησα την γραμμη!!!12 εργασιμες πηρε θυμαμαι.Και το καλυτερο ηταν οταν εβαλα και forthnet telephony και επεσαν οι λογαριασμοι μας στα 35 εουρος (+το παγιο πΟΤΕ)

Εκει να δεις χαρες η μανα μου....

Αυτη ηταν η εμπειρια μου....

Δημοσ.

H αίτηση έγινε στον ΟΤΕ την Τετάρτη 18/1. Μου είπαν για 2-3 μέρες. Παίρνω τηλ στο 134 την Δευτέρα 23/1 να μάθω τι έγινε, μου λένε είναι στο τελικό στάδιο, σε 1-2 μέρες. Σήμερα ξαναπήρα, μου λένε πως ψάχνουν για πόρτες! Τέσπα, εγώ αύριο θα πάω να πάρω 3(+3) μήνες συνδρομή στη Forthnet και ελπίζω από Δευτέρα να σερφάρω DSLίδικα!

ΥΓ: Να χέσω τον πΟΤΕ σας!!!!!! *μπιπ* *μπιπ* *μπιπ* *μπιπ* *μπιιιιιιιιιιιιιιπ*

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...