kakli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Echo auto to laptop echi mnimi 512 skeftome na tou balo 2 x 512 den dechete parapano to chrisimopoio gia metatropes se dvd tetoia genika axizi ton kopo i den tha yparxi diafora?Kamia gnomi gia tis mnimes TWIN MOS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Θα δεις μεγαλη διαφορα στο laptop σου με αυτη την αναβαθμιση. Για τις μνημες Twin Mos, για τη δουλεια που τις θες, μια χαρα θα ειναι. Προσεξε μονο για τιποτα ασυμβατοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Προσεξε μονο για τιποτα ασυμβατοτητες ------------------------------------------- Edo stin gitonia echi ena magazi pou tha tis perasi o idios kai ean dimiourgisoune problima aplos tis girnao piso. Kapoies kaliteres mnimes?Alla ochi me megalo kostos?Genika sta epipeda ton 100 euro kai oi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Προσεξε μονο για τιποτα ασυμβατοτητες------------------------------------------- Edo stin gitonia echi ena magazi pou tha tis perasi o idios kai ean dimiourgisoune problima aplos tis girnao piso. Kapoies kaliteres mnimes?Alla ochi me megalo kostos?Genika sta epipeda ton 100 euro kai oi 2 Μπα, μην την ψαχνεις... ουτως ή αλλος δε θα κανεις υπερχρονισμο, οποτε για το φορητο ειναι μια χαρα.. εγω τετοιες (twin mos) εχω στο desktop συστημα μου... φθηνες και για τη δουλεια που τις θελω μια χαρα (επισης, σου εχω στειλει pm, αν δεν το ειδες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.