sprite Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ondslkit(forthnet)+αναμονη=σχεδον 2 βδομμαδες περιμενω τωρα!παιρνω forthnet μου λενε να παρω οτε.παιρνω οτε και μου λενε οτι ο η/υ γραφει οτι επειδη δεν εχω isdn ειναι σε εκκρεμοτητα λογω της pstn,παιρνω forthnet ξανα και μου λενε οτι μαλλον δεν υπαρχουν "πορτες" στη περιοχη μου και πρεπει να περιμενω απο τον οτε (ποτέ...)να ανοιξουν πορτες....μενω ηρακλειο(κρητης) σχεδον στο κεντρο!!!τι να κανω...."να τα παρω..."ή να κανω υπομονη αλλα για ποσο ακομα?ποσο μπορει να παρει να ανοιξουν αυτες οι ρημαδες οι πορτες?σε τοπικο επιπεδο μπορω να κανω κατι με τον οτε εδω στο ηρακλειο?απο τη μυτη θα μας το βγαλουν πιαααα?ελεος!κατι να προτεινει καποιος???
sprite Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 "Η αίτησή σας βρίσκεται σε διαδικασία αναμονής λόγω προσωρινής μη διαθεσιμότητας από τον ΟΤΕ" afto vgazei sto ADSL status.......
Mithrantir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Koita na deis den einai na anoiksei kammia porta (ase pou twra pou kanei kruo den leei ) Apla kata pasa pi8anotita ta DSLAM tou Herakleiou einai gemata, pragma pou simainei duo pi8anotites a) To DSLAM den exei oles tis kartes tou perasmenes opote prepei na agorastei (i toulaxiston na paei apo tis kentrikes apo8ikes tou OTE) To DSLAM einai tigka me oles tis kartes tou panw opote prepei na topo8eti8ei kainourgio (zise Mai mou einai auto) An simvainei to , kalo kouragio An simvainei to a), kane upomoni elpizw oti to 8ema 8a li8ei sxetika sintoma.
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Καλά και γώ που έβαλα πρίν καμμιά βδομάδα...Δεν βλέπω και καλές ταχύτητες...(μένω στο γήπεδο του οφη!) Υπομονή sprite...Τουλάχιστον μπορεί να μπείς και σε κανα ΜΗ πιταρισμένο DSLam
oblivious Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Του DSLam το κάγκελο, ο ΟΤΕ τρέχει και δεν φτάνει. Θα επενδύσει λέει σε 350.000 νέες συνδέσεις. Κάλιο αργά παρά πΟΤΕ. Πριν λίγο καιρό μας έλεγαν πως αυξάνουν τις τιμές του ΕΠΑΚ για να προωθήσουν το ADSL και μετά από δύο μήνες, μετά τον χαμό των προσφορών σε πακέτα δεν έχουν να δώσουν. Έχουν φουλάρει και όλοι σερνόμαστε!
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Άντε να δούμε...Μπάς και δούμε καμμιά άσπρη μέρα (απο ταχύτητες!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.