redxaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Γεια σας παιδια...:grin: ξεκιναω λεγοντας οτι εχω δει το τοπικ που αφορα το awmn αλλα επειδη ειναι τεραστιο και επειδη δεν εχω το χρονο να το διαβασω θελω να μαθω καποιες λεπτομεριες σχετικα με το τι πρεπει να κανω για να συνδεθω στο awmn! Εχω ενα Laptop και ενα pc με wi-fi πανω καποια στιγμη ειχα δηλωσει το hotspot(αν λεγετε ετσι) στο σιτε του awmn αλλα δεν εχω κανει κατι παραπανω! Αυτο που ψαχνω δλδ ειναι καποιον που να εχει συνδεθει η να ξερει και να μου πει ενα ενα τα βηματα ωστε να το κανω! Ελπιζω να μην γινα κουραστικος...αν υπαρχουν και καποια αλλα σχετικα topic ας μου το πει καποιος γιατι δεν εβγαλα ακρη!
Tetix Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Στο insomnia δεν θα βρεις τίποτα. Πήγαινε στο http://www.awmn.net και κάνε εγγραφή στο φόρουμ. Δώσε τον αριθμό του στίγματος στα παιδιά εκεί και όποιος είναι κοντά σου θα σε βοηθήσει.
redxaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 το ειχα κανει αλλα δεν ειχε αποτελεσμα γιατι δεν βρηκα καποιον να με βοηθησει αν και στην περιοχη μου υπαρχουν και αλλοι απο οτι γνωριζω! Θα το ξαναδοκιμασω παντως!
GIORGARAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βοηθήσουν εκεί. Εξάλλου, πρέπει με κάποιον να συνδέεσαι για να μπεις στο AWMN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.