Προς το περιεχόμενο

Παίζει μόνο ήχος χωρίς εικόνα!

Wolfidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς να πω ότι έχω εγκαταστημένο το K-Lite Codec Pack Full 2.67

Έχω κάποια videoαρκετά μεγάλα όμως πάιζει μόνο ό ήχος.

Προφανώς κάποια codec δεν έχω.

Στο όνομα αρχείου λέει τα εξής:

-τιτλος-{RV10+Aac}{Fr-Eng}{Subs.Fr}{Chap & Attachments}

Δεν πρόκειτε για warez.

Δεν μου παίζουν με κανέναν player.

Ti μπορώ να γίνει?

Δημοσ.

Σου συνιστώ να τοποθετήσεις τα αρχεία video στον κάδο ανακύκλωσης και μετά να τον αδειάσεις.

Μην βάζεις codecs γιατί θα σου κάνουν τα XP ρδελόμπου.

Δημοσ.

????

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάιξουν?

Πρόκειτε για συλλογές πολύ σπάνιες, παλιά καρτούν, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού! Και έκανα κ κάτι μέρες να τα κατεβάσω!

Δημοσ.

Δοκιμασες με το vlc?Κ εμενα κατι παλια manga που ειχε δεν μου επαιζαν με τπτ αλλο εκτος απο το vlc.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

GT1807 με τον VLC v0.8.2 τον οποίο κ είχα δεν παίζει. Πάλι το ίδιο γίνετε. Ακούγετε μόνο ο ήχος αν και παίζει, χωρίς όμως να κολάει όπως στους άλλους players. Επίσης βρίσκει τις διαφορετικές γλώσσες αγγλικα κ γαλλικα κ τα chapters αλλα δεν δείχνει τίποτα...

μεταξύ άλλων όταν πάω στα messages του VLC μου βγάζει αυτό

mkv error: unknow codec id=`V_REAL/RV40'

και

main error: refcount is 1, I have a bad feeling about this

main error: we waited too long, cancelling destruction

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας !

zavlakas Τον real Player 10 gold τον είχα δοκιμάσει πριν καμιά βδομάδα αλλά δεν μου έτρεξε... (δεν θυμάμαι ποια version ακριβώς ήταν αλλά ήταν η 10.... (update απο την v6) ) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και στο άλλο forum!!!

Dark_son20 Κατέβασα τον Alternative και ξεκίνησε να παίζει αλλά κολλούσε απίστευτα όλο το μηχάνημα... όλα αυτά σε έναν P4 1.7 με 1 giga μνημη! Μιλάμε 1 frame το λεπτό... και λίγο λέω, τόσο πολύ κόλλαγε που δεν μπορούσα καν να το κλεισω!!!

Το πέρασα στον P4 3.0 με 1.5 GΒ μνήμα και το έπαιξε κανονικά!!!!!

Ευχαριστώ παιδιά!

Τώρα το ερώτημα είναι πως μπορώ να κάνω τώρα αυτά τα αρχεία AVI ή MPEG ktl για να μην έχουμε αυτές τις ιστορίες? Ποιό προγραμμα είναι καλύτερο? Μήπως να ανοίξω νέο θέμα για αυτό?

Δημοσ.
Τώρα το ερώτημα είναι πως μπορώ να κάνω τώρα αυτά τα αρχεία AVI ή MPEG ktl για να μην έχουμε αυτές τις ιστορίες? Ποιό προγραμμα είναι καλύτερο? Μήπως να ανοίξω νέο θέμα για αυτό?

Προχθές έψαχνα και εγώ κάτι αντίστοιχο.

Βρήκα τα:

1. ImTOO RM Converter

2. Boilsoft RM Converter

3. SuperAVConverter

Δοκίμασα τα 1 και 3 αλλα κάνουν σπασίματα στον ήχο αρχικά και απο ένα σημείο και μετά αποσυγχρονίζεται εντελώς ο ήχος.:-|

Επίσης τα ulead video studio, και adobe encore δεν ανοίγουν καν τα rm.

Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας postάρει.

Δημοσ.

Οσον αφορα το ότι δεν έπαιζε στον P4 1.7 αλλά κολλούσε κατέβασα το Matroska Pack Full v1.1.2 (2005-10-15) και τώρα πάιζει κανονικά!!!

Οκ τώρα!!

Δημοσ.

Αυτο θα σου ελεγα τωρα.Επειδη ειχε καταληξη .mkv κ συνηθως τετοια καταληξη εχουν οσα αρχεια ειναι matroska.Χαιρομαι που σου παιζουν.Τι ηταν τελικα??Τι καρτουν?

Τα σέβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...