Wolfidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Καταρχάς να πω ότι έχω εγκαταστημένο το K-Lite Codec Pack Full 2.67 Έχω κάποια videoαρκετά μεγάλα όμως πάιζει μόνο ό ήχος. Προφανώς κάποια codec δεν έχω. Στο όνομα αρχείου λέει τα εξής: -τιτλος-{RV10+Aac}{Fr-Eng}{Subs.Fr}{Chap & Attachments} Δεν πρόκειτε για warez. Δεν μου παίζουν με κανέναν player. Ti μπορώ να γίνει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σου συνιστώ να τοποθετήσεις τα αρχεία video στον κάδο ανακύκλωσης και μετά να τον αδειάσεις. Μην βάζεις codecs γιατί θα σου κάνουν τα XP ρδελόμπου.
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ???? Δεν υπάρχει περίπτωση να πάιξουν? Πρόκειτε για συλλογές πολύ σπάνιες, παλιά καρτούν, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού! Και έκανα κ κάτι μέρες να τα κατεβάσω!
GT1807 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δοκιμασες με το vlc?Κ εμενα κατι παλια manga που ειχε δεν μου επαιζαν με τπτ αλλο εκτος απο το vlc. Τα σέβη μου
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 GT1807 με τον VLC v0.8.2 τον οποίο κ είχα δεν παίζει. Πάλι το ίδιο γίνετε. Ακούγετε μόνο ο ήχος αν και παίζει, χωρίς όμως να κολάει όπως στους άλλους players. Επίσης βρίσκει τις διαφορετικές γλώσσες αγγλικα κ γαλλικα κ τα chapters αλλα δεν δείχνει τίποτα... μεταξύ άλλων όταν πάω στα messages του VLC μου βγάζει αυτό mkv error: unknow codec id=`V_REAL/RV40' και main error: refcount is 1, I have a bad feeling about this main error: we waited too long, cancelling destruction Καμιά ιδέα?
zavlakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δοκιμασε με τον Real player http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5124 και το Haali Media Splitter http://haali.cs.msu.ru/mkv/
Dark_son20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 to RV pou vlepeis den sou mirise ti einai? katevase Real Player 10 an kai go tha protimousa ton Real Alternative ps:re _BASSstarlet_ den matheneis na eisai xrisimos? (zavlakas me prolave afta patheneis ama anigeis ta post kai ta koitas argotera)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Απο το να γεμίσει με codecs και players τα XP καλύτερα να ξεχάσει τα video.
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας ! zavlakas Τον real Player 10 gold τον είχα δοκιμάσει πριν καμιά βδομάδα αλλά δεν μου έτρεξε... (δεν θυμάμαι ποια version ακριβώς ήταν αλλά ήταν η 10.... (update απο την v6) ) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και στο άλλο forum!!! Dark_son20 Κατέβασα τον Alternative και ξεκίνησε να παίζει αλλά κολλούσε απίστευτα όλο το μηχάνημα... όλα αυτά σε έναν P4 1.7 με 1 giga μνημη! Μιλάμε 1 frame το λεπτό... και λίγο λέω, τόσο πολύ κόλλαγε που δεν μπορούσα καν να το κλεισω!!! Το πέρασα στον P4 3.0 με 1.5 GΒ μνήμα και το έπαιξε κανονικά!!!!! Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα το ερώτημα είναι πως μπορώ να κάνω τώρα αυτά τα αρχεία AVI ή MPEG ktl για να μην έχουμε αυτές τις ιστορίες? Ποιό προγραμμα είναι καλύτερο? Μήπως να ανοίξω νέο θέμα για αυτό?
kleidokratwr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Τώρα το ερώτημα είναι πως μπορώ να κάνω τώρα αυτά τα αρχεία AVI ή MPEG ktl για να μην έχουμε αυτές τις ιστορίες? Ποιό προγραμμα είναι καλύτερο? Μήπως να ανοίξω νέο θέμα για αυτό? Προχθές έψαχνα και εγώ κάτι αντίστοιχο. Βρήκα τα: 1. ImTOO RM Converter 2. Boilsoft RM Converter 3. SuperAVConverter Δοκίμασα τα 1 και 3 αλλα κάνουν σπασίματα στον ήχο αρχικά και απο ένα σημείο και μετά αποσυγχρονίζεται εντελώς ο ήχος.:-| Επίσης τα ulead video studio, και adobe encore δεν ανοίγουν καν τα rm. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας postάρει.
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Οσον αφορα το ότι δεν έπαιζε στον P4 1.7 αλλά κολλούσε κατέβασα το Matroska Pack Full v1.1.2 (2005-10-15) και τώρα πάιζει κανονικά!!! Οκ τώρα!!
GT1807 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Αυτο θα σου ελεγα τωρα.Επειδη ειχε καταληξη .mkv κ συνηθως τετοια καταληξη εχουν οσα αρχεια ειναι matroska.Χαιρομαι που σου παιζουν.Τι ηταν τελικα??Τι καρτουν? Τα σέβη μου
smilefreeware Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μια φορά που έπαθα και εγώ το ίδιο, πήρα το μήνυμα από τον codec που μου έλεγε, τον έβαλα στο google όπου και τον βρήκα αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.