Προς το περιεχόμενο

Review:Dual-core desktop CPU bout: AMD vs. Intel!!!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
gia rixe mia matia sto sygritiko toy pc magazine na deis oti telika einai megalo paramythi oti oi dual core ths amd einai kalyteroi. ayto to review anoigei polla matia. thn aristh agora thn phre o 820 ths intel analogia timhs apodoshs.

ROFLMAO.

Άρχισες πάλι τις smart ατάκες ?

Ναι, όσοι θέλετε να κλείσετε εντελώς τα μάτια σας να διαβάζετε τα μισθωμένα reviews των περιοδικών :)

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με τον billpeppas!Τα περιοδικά αυτά τα διαβάζεις να παίρνεις καμιά ιδέα αλλά πάντα επιφυλακτικά με τα συγκριτικά τους. Αν και εγώ έχω σταματήσει καιρό να τα αγοράζω.

Δημοσ.
Συμφωνώ κι εγώ με τον billpeppas!Τα περιοδικά αυτά τα διαβάζεις να παίρνεις καμιά ιδέα αλλά πάντα επιφυλακτικά με τα συγκριτικά τους. Αν και εγώ έχω σταματήσει καιρό να τα αγοράζω.
εσύ τι

λές ποιοί πιστεύεις ότι είναι οι καλύτεροι?

Δημοσ.
ROFLMAO.

Άρχισες πάλι τις smart ατάκες ?

Ναι' date=' όσοι θέλετε να κλείσετε εντελώς τα μάτια σας να διαβάζετε τα μισθωμένα reviews των περιοδικών :)[/quote']σωστός.μόνο στα καταστήματα

λένε ότι και οι amd και οι intel έχει ο καθένας τα δικά προτερήματα

για να μη μείνουν στο stock.

Δημοσ.
εσύ τι

λές ποιοί πιστεύεις ότι είναι οι καλύτεροι?

Αν θα διάλεγα αύριο επεξεργαστή αυτός θα ταν amd. Δε μίλησα για ποιός είναι καλύτερος, αναφέρθηκά στο οτι δε μπορείς να γνωρίζεις τα συμφέροντα των περιοδικών στην προώθηση ενός προιόντος. Οπότε καλό θα ήταν να σαι επιφυλακτικός.

Δημοσ.
gia rixe mia matia sto sygritiko toy pc magazine na deis oti telika einai megalo paramythi oti oi dual core ths amd einai kalyteroi. ayto to review anoigei polla matia. thn aristh agora thn phre o 820 ths intel analogia timhs apodoshs.

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ έπαψα να δίνω την παραμικρή προσοχή στα συγκριτικά τεστ των ελληνικών περιοδικών του χώρου, από τότε που σε κανένα τεστ οθονών δεν υπήρχε το ελάχιστο της αναφοράς στα διαφορετικά πάνελ που υφίστανται. Από τη στιγμή λοιπόν που αποσιωπούν ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά, μιλάμε απλώς για μπαρμπούτσαλα και παρουσιάζουμε τα υπόλοιπα λες κι ανακαλύψαμε το άγιο δισκοπότηρο της πληροφορίας.

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έχω ολίγον γραμμένα τα τοπικά έντυπα. Έχω βαρεθεί να διαβάζω άρθρα κόψε/ράψε από αντίστοιχες διαδικτυακές πηγές, όπως επίσης να μαθαίνω για αυτήν την προσφιλή τους τακτική από άτομα που εργάζονταν σε περιοδικά. Αυτά περί εγγυρότητας...

Δημοσ.

AMD For EVER αν και στο σύστημα μου έχω Ρ4 (αναγκαστικά γιατί δεν έχω λεφτά) αλλιώς θα έτρωγε ένα ωραιότατο σούτ στον τοίχο....

Λές οτι ο δείκτης απόδοσης/τιμής είναι καλλύτερος για Intel?

να πω τι πιστεύω? Αυτή τη στιγμή γίνεται σύγκριση υποτείθεται σε 2 μοντέλα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία...Ο AMD είναι λίγο πιο ακριβός αλλά τον τρώει τον Ρ4 σε επιδόσεις, άρα άν κάποιος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη θέλει να λέει οτι έχει τον πιό γρήγορο επεξεργαστή τότε θα πάρει AMD!!!

Ας είναι πιο ακριβός, στην τελική αυτή η Intel 14 εργοστάσια έχει, η AMD τώρα μόλις έφτιαξε το FAB36 (παρεπιπτόντως το εργοστάσιο είναι όλα τα μαμημένα τα λεφτά)! Υποτείθεται η Intel είναι κραταιά εδώ και χρόνια και έχει τη δυνατότητα να ρίχνει τις τιμές!!!!!

το εξωφρενικό ξέρετε ποιό είναι! τόσα χρόνια η Intel ήταν μονοπώλιο και δεν την ένοιαζε τίποτα! πουλούσε μούφα επεξεργαστές με τιμές όσο ένα μηνιάτικο τότε! τώρα όμως που η AMD έχει πάρει τα πάνω της την έτσουξε την Intel.

Στο μόνο που μπορεί να ποντάρει η Intel ώστε να πουλήσει είναι να χαμηλώσει τις τιμές γιατί αν περιμένουμε να βγάλει επεξεργαστή καλύτερο απο τον Χ2 64 τότε βράστα Χαράλαμπε....

Δημοσ.

Και κάτι άλλο όσο αναφορά τα συγκριτικά!!!!

DEVIL_WILL_CRY είπες ότι το συγκριτικό ανοίγει μάτια!!!! δεν θα διαφωνήσω μαζί σου όμως θέλω να σου κάνω μια ερώτηση!

> Γιατί να είναι το συγκριτικό του PC MAGAZINE σωστό και όχι το τέστ που βγήκε στο Internet! Πως πραγματικά καταλαβαίνεις ποιός λέει αλήθεια και ποιός λέει ψέμματα????

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : έφτιαξα υπολογιστή στον κολλητό μου με AMD 64 3700+ και 1 GB RAM και 6600GT (με λίγα λόγια όχι και κάτι πάρα μα πάρα πολύ σπουδαίο!) Φίλε μου με τρώει λάχανο σε ότι και να κάνει και πρόσεξε σε παρακαλώ τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου στο signature και σύγκρινε!!! Υποτείθεται έχω πιό γρήγορο δίσκο και διπλάσια μνήμη (λόγω της μνήμης έχω βγάλει το page file).

Δημοσ.

Μια που μιλήσαμε για τεστ και προκειμένου να έχουμε μια κοινή πηγή άντλησης πληροφοριών στο μέλλον, να υπενθυμίσω και στο παρόν το Dual Core Stress Test από το Tom's Hardware. Τα συμπεράσματα μετά από 18 μέρες εξαντλητικών δοκιμών σε επίπεδο επιδόσεων:

* Data compression with WinRAR: AMD system has 29.5% better performance;

* MP3 encoding of the CD: AMD system has 4.7% better performance;

* DivX encoding of the DVD: AMD system has 28.2% better performance;

* 3D game Farcry: AMD system has 21.4% better performance.

Δημοσ.
billpepas prepei na exeis psyxologika problhmata.sygnwmh oloi eseis poy me krazete katishate na to diabasete estw kai elaxista?amfibalo an phrate kan to periodiko. ti kollhmadia eiste eseis re.

Ξαναπές τέτοια ****** και ετοιμάσου για το μόνιμο ban σου.

Ευχαριστούμε,

Δημοσ.

AMD has -50% stability at Applications that Writted for Intel.

Παίδες κακα τα ψεματα "αν και ειμαι κατα της παγκοσμοιοποιησης" ή Intel είναι πολυ πιο σταθερή στα Application γιατι πολυ απλά γράφονται για αυτή σε αυτή (σε cpu intel)...

Για το πόσο καλοι είναι οι AMD... μπορεί να είναι και τέλειοι το θέμα πλέον παίζετε στους κατασκευαστες software... και εφόσον η Intel είναι μια 40ετης εταιρία... αρα... το πράμα πάει απο μόνο του...

Intel = stable / AMD = may be is faster (at lowest price budgets)

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΓΙΓΑΝΤΑ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ...

Και κατα καιρούς κάνει λάθη και η Intel... με κάποιους επεξεργαστές μαπα... όπως και η AMD ... που δυστυχώς βασίζεται στις ίδιες εντολές (κακή copia) απο intel cpus...

η αποψη μου - ελπίζω να την σεβαστείτε... Ευχαριστώ (ωρε βρισίδια που έχω να ακούσω απο AMDήδες...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...