Προς το περιεχόμενο

Eχω adsl in a box plus και θελω 1024 απο otenet!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

εχω αυτη την στιγμη το Adsl in a box και θελω να το διακοψω ή να το βαλω στην "ακρη¨" και να μεταφερθω στον οτε και να κανω αναβαθμηιση της γραμμης σε 1024 και να παρω μια συνδρομη απο τον οτε.

τους πηρα τηλ και μου λενε οτι πρεπει να ενημερωσω την forthnet, και να τους πω να μου διακοψουν το adsl και μετα να τους ενοχλησω.

δηλαδη η forthnet ειναι ο κυριος της γραμμης μου :cry: :cry: :cry:

τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να διακοψω την συνδρομη μεσω email.

τι προτεινεται να κανω??

μου ειπαν οτι θελουν 12 εργασιμες ημερες για να απενεργοποιηθει. !!!

Δημοσ.

Οτι σου είπαν, ισχύει.. Να ξέρεις επίσης ότι ουσιαστικά θα πάνε χαμένα τα χρήματα που έχεις δώσει (προπληρώσει) για το πακέτο adsl in a box. Τόσο πολύ θες να πάς 1024 Οτενετ & δεν μπορείς να περιμένεις να λείξει...?

Δυστυχώς θα πρέπει να ταλαιπωρηθείς. Η μόνη λύση ειναι να δεις μήπως η Forthnet μπορέσει να σε αναβαθμίσει σε 1024 και να παραμείνεις Forthnet.... Προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να φύγει καποιος απο Forthnet & να πάει OTENet... :D :D :D Εκτώς αν η forthnet δεν σε ικανοποιεί...

Δημοσ.

οντως δεν με ικανοποιει γιατι μια 384 demo που εχω απο τον οτε παει πιο γρηγορα

και θελω αμεσα 1024 λογω xbox360 και live.

Μου φαινεται απιστευτο οτι θελουν 12 εργασιμες για την απενεργοποιηση !!!

θα πρεπει η γραμμη να πεσει σε pstn και μετα να ξαναγυρισω σς 1024 απο οτε.

δηλαδη πιασε το αυγο και κουρευτω.

Δημοσ.

Γι αυτον τον λόγο συνήθως προτείνεται να έχεις δική σου γραμμή από ΟΤΕ και να πληρώνεις το πάγιο κάθε μήνα στον λογαριασμο του ΟΤΕ. Έτσι είσαι πιο ευέλικτος, δεν εξαρτάσαι από κανέναν Isp και αλλάζεις όποτε σου καπνίσει.

Το πληρώνεις λίγο παραπάνω, αλλά δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα δικά μας....

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι με FORTHnet 1204 και απο ταχύτητες αλλά και απο ping (που σε ενδιαφέρει λόγω xbox live). Μη συγκρίνεις με την 384 μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν δουλεύει καλά λογω ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...