LambrosN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 γεια σας παιδια εχω αυτη την στιγμη το Adsl in a box και θελω να το διακοψω ή να το βαλω στην "ακρη¨" και να μεταφερθω στον οτε και να κανω αναβαθμηιση της γραμμης σε 1024 και να παρω μια συνδρομη απο τον οτε. τους πηρα τηλ και μου λενε οτι πρεπει να ενημερωσω την forthnet, και να τους πω να μου διακοψουν το adsl και μετα να τους ενοχλησω. δηλαδη η forthnet ειναι ο κυριος της γραμμης μου :cry: τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να διακοψω την συνδρομη μεσω email. τι προτεινεται να κανω?? μου ειπαν οτι θελουν 12 εργασιμες ημερες για να απενεργοποιηθει. !!!
polaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Οτι σου είπαν, ισχύει.. Να ξέρεις επίσης ότι ουσιαστικά θα πάνε χαμένα τα χρήματα που έχεις δώσει (προπληρώσει) για το πακέτο adsl in a box. Τόσο πολύ θες να πάς 1024 Οτενετ & δεν μπορείς να περιμένεις να λείξει...? Δυστυχώς θα πρέπει να ταλαιπωρηθείς. Η μόνη λύση ειναι να δεις μήπως η Forthnet μπορέσει να σε αναβαθμίσει σε 1024 και να παραμείνεις Forthnet.... Προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να φύγει καποιος απο Forthnet & να πάει OTENet... :D Εκτώς αν η forthnet δεν σε ικανοποιεί...
LambrosN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 οντως δεν με ικανοποιει γιατι μια 384 demo που εχω απο τον οτε παει πιο γρηγορα και θελω αμεσα 1024 λογω xbox360 και live. Μου φαινεται απιστευτο οτι θελουν 12 εργασιμες για την απενεργοποιηση !!! θα πρεπει η γραμμη να πεσει σε pstn και μετα να ξαναγυρισω σς 1024 απο οτε. δηλαδη πιασε το αυγο και κουρευτω.
sa1901 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Γι αυτον τον λόγο συνήθως προτείνεται να έχεις δική σου γραμμή από ΟΤΕ και να πληρώνεις το πάγιο κάθε μήνα στον λογαριασμο του ΟΤΕ. Έτσι είσαι πιο ευέλικτος, δεν εξαρτάσαι από κανέναν Isp και αλλάζεις όποτε σου καπνίσει. Το πληρώνεις λίγο παραπάνω, αλλά δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα δικά μας....
LambrosN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 αυτο καταλαβα μολις τωρα και αυτο θα κανω ποσο κοστιζει το παγιο της 1024 γραμμης
sa1901 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 αυτο καταλαβα μολις τωρα και αυτο θα κανω ποσο κοστιζει το παγιο της 1024 γραμμης 39,15 ευρώ το μήνα με ΦΠΑ. http://www.oteshop.gr/home/adslconnection.htm
LambrosN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 ARA 80 to dimino gia na exo mono tin grammi mou 1024 kai meta boro na allazo provider kai sindromi opoion thelo??? se euxaristo gia ti pliroforia
Angeldust Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μια χαρά θα είσαι με FORTHnet 1204 και απο ταχύτητες αλλά και απο ping (που σε ενδιαφέρει λόγω xbox live). Μη συγκρίνεις με την 384 μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν δουλεύει καλά λογω ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.