Προς το περιεχόμενο

Mikro programma pou na ftiaxnei images?

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα (όσο το δυνατόν μικρότερο σε μέγεθος τόσο καλύτερα) το οποίο να μπορεί να φτιάξει image και μέσω αρχείων σε σκληρό δίσκο. Γνωρίζει κανείς κάποιο; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Νόμιζα πως εννοείται από το "να φτιάξει image και μέσω αρχείων σε σκληρό δίσκο", αλλά εννοώ αυτό που λέει ο jimn, για διάφορες μορφές image αρχείων προς αντιγραφή! Βασικά δοκίμασα με τα κλασσικά copy software αλλά υποστηρίζουν μόνο image μέσω cd, ενώ εγώ θέλω μέσω αρχείων στο σκληρό. Το Magickiso το υποστηρίζει αυτό; Θα το ψάξω πάντως! Thanks!

Edit: Το πρόγραμμα λέγεται Magiciso Maker για να το έχει έτοιμο όποιος το ψάξει!;)

Δημοσ.

Εντάξει, με βοήθησε το Magic Iso Maker, σας ευχαριστώ όλους! Βασικά έχω άλλο προβληματάκι τώρα, αλλά μάλλον φταίω εγώ γιατί κάνω ηλίθια πράγματα... :razz: Τα προγράμματα που κάνουν virtual drive και φορτώνουν την iso πρέπει να τη βρίσκουν μέσα από cd/dvd; Επειδή δοκίμασα να το φορτώσω απ'το σκληρό και δε γινόταν... Έκανα εγώ μαμακία :razz:, πρέπει να είναι περασμένη σε δίσκο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...