Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σκεφτόμουν ότι ίσως κάποια στιγμή θελήσω να αγοράσω κάτι απο το internet και για διάφορους λόγους, να μην θέλω να φαίνετε το όνομά μου και η διεύθυνσή μου. Πως όμως θα παραλάβω αυτό που αγόρασα? Υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα αυτά αθόρυβα και να μην φαίνετε πουθενά η ταυτότητα μου? Ακούω προτάσεις.
mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Den xero ti thes na kaneis alla de nomizo na ginetai na eisai stealth se kati tetoio. Akoma kai an doseis ti dieuthinsi kapoiou filou tha prepei na pliroseis kapos. Ektos kai an einai antikataboli kai doseis ta lefta.
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Βασικά σκεφτόμουν κάποιον τρόπο με τον οποίο δεν θα μπορεί κανείς να τον συνδέσει με σένα. Το να έβαζα την διεύθυνση ενός φίλου θα ήταν πρόβλημα. Η πληρωμή είναι easy. Η παραλαβή είναι το πρόβλημα.
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Βασικά σκεφτόμουν κάποιον τρόπο με τον οποίο δεν θα μπορεί κανείς να τον συνδέσει με σένα. Το να έβαζα την διεύθυνση ενός φίλου θα ήταν πρόβλημα.Η πληρωμή είναι easy. Η παραλαβή είναι το πρόβλημα. βάλε τη διεύθυνση σου με bogus όνομα και περίμενε από το πρωί μέχρι το βράδυ.το ξέρω ότι είναι μούφα η πρόταση αλλά?
mindtrapper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 βάλε τη διεύθυνση σου με bogus όνομα και περίμενε από το πρωί μέχρι το βράδυ.το ξέρω ότι είναι μούφα η πρόταση αλλά? Den katalabaino pos tha doulepsei auto. Den prepei o taxudromos na dei to onoma se kapoio koudouni stin dieuthinsi? I ta afinoun opos na'nai arkei na einai sosti i dieuthinsi les?
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Den katalabaino pos tha doulepsei auto. Den prepei o taxudromos na dei to onoma se kapoio koudouni stin dieuthinsi? I ta afinoun opos na'nai arkei na einai sosti i dieuthinsi les?να κάνει σκηνικό ελληνικής ταινίας με ψεύτικα ονόματα στα κουδούνια?....μη κολώνεις δως τους το όνομα σου λέμε τώρα.
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σεναριο επιστημονικής φαντασίας αλλά καλό . Μπορώ να το στείλω σε μια πολυκατοικία στην οποία έχω πρόσβαση. Αλλά μόνο γράμματα και ειδοποιήσεις μοιράζει σπίτι ο ταχυδρόμος. Οποτε θα πρέπει να πάω να το παραλάβω απο το ταχυδρομείο και εκεί 8α με ζαλίζουν για ταυτότιτα... Μυστικές αγορές εξασφαλίζεις μέσω paypal. Έτσι δεν είναι? Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δεν γίνετε να ανοιχτεί κάπου μια θυρίδα? Με ψεύτικα στοιχεία και από εκεί πέρνω τα πράγματα μου? Υπάρχει τέτοιο σύστημα?
Sta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Όχι και μυστικές αγορές μέσω paypal, αφού δίνεις όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας! Εκτός αν δεν είναι δική σου η πιστωτική και αυτο παρέλειψες να μας το πεις.
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σωστός Sta... Από όσο ξέρω όμως δίνεις μεν τα στοιχεία σου στην pay pal αλλά αυτή κάνει τις αγορές σαν μεσάζον για σένα και στην ουσία στα μαγαζιά δεν φαίνεσε πουθενά εσυ? Ούτε ο αριθμός κάρτα σου ούτε τίποτα. Έτσι δεν πάει?
Sta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ναι έτσι είναι, στα μαγαζιά όσον αφορά την πληρωμή φαίνεσαι μόνο μέσω του paypal account σου.
beastgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Καθήστε ρε παιδιά. Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το πράγμα;;;; Να θέλεις να σου στείλουν πράγματα από ιντερνετ χωρίς να τους δίνεις καμια πληροφορία για το ποιος είσαι και πού θέλεις να τα παραλάβεις. Πραγματικά πώς σας ήρθε πάλι αυτό; Πως περιμένεις δηλ να σου έρθουν τα πράγματα. Από το Θεό;;; Χαχαχαχα Ακόμα και το paypal να χρησιμοποιήσεις (που δε φαίνεται η πιστωτική σου) πάλι ο πωλητής δε πρέπει να ξέρει τη διεύθυνση σου;; Αλλιώς που θα τα στείλει; Στο Θεο;;; Χαχαχαχα (μόνος μου τα λέω μόνος μου γελάω!) Και αν γινόταν αυτό που λες, τότε προς τι όλη αυτή η προσπάθεια για ασφαλείς αγορές για διπλο-τριπλο τσεκαρίσματα του ποιος είσαι, αν είσαι όντως κάτοχος της πιστωτικής κτλ κτλ αν μπορούσες να δώσεις ψεύτικα στοιχεία και ως δια μαγείας να σου έρχονταν στην αληθινή σου διεύθυνση!!Χαχαχαχα Αυτά
mpentenis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 pes toys oti 8a to paralabeis esy apo tin courier ekei, arkei na toys peis oti eisai o tade, kai perimeneis ena dema apo tin tade etairia, me tade kostos.min nomizeis oti 8a soy zhthsoyn kai taytotita!
Angeldust Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μπορεί να γίνει μέσω Ταχυδρομικής Θυρίδας απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τόση μυστικότητα...
BIAP Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 tora gia tsonto-agora prokeitai, gia exoda pou prepei na kryftoyn prokeitai...? giati tosi mystikotita?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.