DiNoR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς να κανω install το Macosx x86 απο το σκληρό μου δίσκο? Εχω το iso image του 10.4.3 στο δισκο μου αλλα δεν εχω dvd recorder. Υπάρχει καποιος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Με το Daemon Tools μπορείς να έχεις εικονικό DVD player και να 'εισάγεις' το iso image στο εικονικό. Το σύστημα το βλέπει κανονικά. Αλλά αυτό δουλεύει μόνο μέσα από τα Windows. Κάτι μου λέει ότι το να κάνεις install θα χρειαστεί boot - άρα όχι Windows, άρα όχι Daemon Tools... Βρες κάποιον με DVD-R ή αγόρασε DVD-R (δεν χρειάζεται να δώσεις πάνω από 50 ευρώ...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν τελικά έκανα εγκατάσταση το Μακ. ειχα 3 επιλογες Να αγοράσω DVD-Rec Να το κάνω μέσω VMware και να επίλεξω native σκληρό και να πάω σε έναν φίλο μου... Τελικά πήγα στο φίλο μου δουλεύει τέλεια το Μακ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.