Προς το περιεχόμενο

PsΤn Φθηνό ή ανύπαρκτο ιντερνετ;

nick833

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους !

Υπάρχουν ακόμη χρήστες με μέσο όρο 30-50 ώρες χρήσης το μήνα, που τους κοστίζει 15-25 ευρώ. Αλλά πλέον δεν μπορούν να κάνουν σχέδον τίποτα! Γιατί πρέπει να μας αναγκάσουν να πληρώνουμε 40 ευρώ για ADSL, χωρίς να μας είναι απαραίτητο; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Έχω PSDN σύνδεση(σε ISDN γραμμή) απο την Panafonet δωρεάν, λόγω της σύνδεσης του κινητού μου και μένει μόνο η χρονοχρέωση(20 ευρώ το μήνα περίπου). Τους τελευταίους μήνες όμως, οι ταχύτητα μου έχει ξεφτιλιστεί(D=4kps, U=2kps max peak) με πετάει συχνά έξω και για να συνδεθώ, μπορεί να χρειαστώ πολλές κλήσεις(σφάλμα 678, 691 κ.α. ή δείχνει να είναι απασχολημένη η γραμμή). Ιδιαίτερα όταν προσπαθώ να κατεβάσω ένα μικροαρχείο(3-4ΜΒ) και ένας χρήστης ADSL κατεβάζει από 'μένα στο DCC++,κάνει συνεχώς timeout(0 download και 0 upload).Δεν το συζητώ να κάνω και surfing ταυτόχρονα. Έψαξα για πρόβλημα: με τις ρυθμίσεις της σύνδεσης και του μόντεμ. Με την panafonet και τον ΟΤΕ να μου λένε ότι όλα είναι εντάξη. Τίποτα ! Τελικά έχω κάποιο πρόβλημα, ή μήπως να το πάρω απόφαση ότι δεν έχω ιντερνετ;

Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν ή έχουν PSDN με προβλήματα, ας postaroun :)

Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά και εγώ έχω κουραστεί μ' αυτή την κατάσταση :confused:

Δημοσ.

oi taxitites pou les einai kanonikotates gia thn pstn syndesi pou exeis, apla sou fenontai mikres giati isws k ta perissotera site pou yparxoun exoun ayxisei thn posotita dedomenwn pou stelnoun gia na tis deis.

gia dc++ oute na to skeftesai me 56ara :/

to kalo einai oti oi times adsl synexws peftoun k twra me peripou 30-35E/mhna exeis mia axioprepi syndesi

Δημοσ.

Τώρα που με ~20€ το μήνα έχεις Dsl, δεν έχεις δικαιολογία που δεν έχεις βάλει. Εκτός και αν είσαι από τους άτυχους που δεν έχει Dsl η περιοχή τους.

Δημοσ.
Γεια σε όλους !

Υπάρχουν ακόμη χρήστες με μέσο όρο 30-50 ώρες χρήσης το μήνα' date=' που τους κοστίζει 15-25 ευρώ. Αλλά πλέον δεν μπορούν να κάνουν σχέδον τίποτα! Γιατί πρέπει να μας αναγκάσουν να πληρώνουμε 40 ευρώ για ADSL, χωρίς να μας είναι απαραίτητο; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Έχω PSDN σύνδεση(σε ISDN γραμμή) απο την Panafonet δωρεάν, λόγω της σύνδεσης του κινητού μου και μένει μόνο η χρονοχρέωση(20 ευρώ το μήνα περίπου). Τους τελευταίους μήνες όμως, οι ταχύτητα μου έχει ξεφτιλιστεί(D=4kps, U=2kps max peak) με πετάει συχνά έξω και για να συνδεθώ, μπορεί να χρειαστώ πολλές κλήσεις(σφάλμα 678, 691 κ.α. ή δείχνει να είναι απασχολημένη η γραμμή). Ιδιαίτερα όταν προσπαθώ να κατεβάσω ένα μικροαρχείο(3-4ΜΒ) και ένας χρήστης ADSL κατεβάζει από 'μένα στο DCC++,κάνει συνεχώς timeout(0 download και 0 upload).Δεν το συζητώ να κάνω και surfing ταυτόχρονα. Έψαξα για πρόβλημα: με τις ρυθμίσεις της σύνδεσης και του μόντεμ. Με την panafonet και τον ΟΤΕ να μου λένε ότι όλα είναι εντάξη. Τίποτα ! Τελικά έχω κάποιο πρόβλημα, ή μήπως να το πάρω απόφαση ότι δεν έχω ιντερνετ;

Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν ή έχουν PSDN με προβλήματα, ας postaroun :)

Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά και εγώ έχω κουραστεί μ' αυτή την κατάσταση :confused:[/quote']κανείς δε σου λέει να βάλεις .πχ

εγώ έβαλα γιατί με pstn μου κόλαγε μέχρι και η σελίδα των online shop.

αλλά με pstn ήταν και μήνες που πλήρωνα ποσά της τάξης

των 1.5 Ε,ενώ με dsl μπεις δε μπεις στάνταρ θα δώσεις τουλάχιστον 20Ε

μπορεί να έφταιγε η περιοχή μου αλλά με pstn κατέβαζα με ταχύτητες 1κb/s

αλλά ένας φίλος μου σε άλλη πόλη με pstn με ταχύτητες 20κb/s

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας :)

Στην περιοχή μου μπορώ να έχω ADSL μέσω ΟΤΕ. Έχω εξετάσει την περίπτωση αυτή, αλλά απ' ότι είδα, το συνολικό κόστος είναι 15+15+ΦΠΑ+ΟΤΕ=50 ευρώ το μήνα κατώτερο! Τώρα έχω το μισό κόστος. Δεν νομίζετε ότι είναι σημαντική διαφορά για κάποιον που δεν κάνει πολύ χρήση; Το πρόβλημα μου είναι οι διακοπές(timeout) και ότι με πετάει συχνά έξω(και για να ξανασυνδεθώ ιδρώνω)

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα μου λέτε ότι δεν διορθώνεται, ούτε βελτιώνεται και ότι έτσι είναι όλες οι PSTN συνδέσεις. Σωστά; Άντε η δική μου είναι χωρίς πάγιο(από την Panafonet), με χαμηλή χρονοχρέωση και η ISDN γραμμή του ΟΤΕ μοιράζεται σε δύο σπίτια(μισό πάγιο). Οι υπόλοιπες εταιρίες που ζητούν πάγιο για ένα τέτοιο ανύπαρκτο ίντερνετ, δεν ντρέπονται;;;

Ευχαρίστώ Tetix , αλλά από τις παραπλανητικές προσφορές δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιο είναι το συνολικό κόστος τελικά και όσο ψάχνω μπερδεύομαι, αντί να συγκρίνω τα πακέτα προσφορών :s

Δημοσ.

3+3 adsl in a box apo forthnet me 99 e+fpa k katharizeis gia 6 mhnakia me 20 evroulakia ton mhna peripou.

eytixws oi timoules peftoun k as elpisoume oti tha pesoun k allo...pleon me pstn den mporeis na kaneis sxedon tpta k oi ayxiseis pou erxontai thn kanoun akoma pio asymfori ;)

Δημοσ.
3+3 adsl in a box apo forthnet me 99 e+fpa k katharizeis gia 6 mhnakia me 20 evroulakia ton mhna peripou

Και στον Π.Ο.Τ.Ε. τι θα πληρώνω για την ADSL γραμμή; (εκτός από το πάγιο τηλεφώνου) :(

Δημοσ.

Αν πάρεις το συγκεκριμένο πακέτο ΤΙΠΟΤΑ!!! Μέσα στην τιμή του πακέτου συμπεριλαμβάνονται όλα και η ενεργοποίηση και το πάγιο προς την forthnet και το πάγιο προς τον π.Ο.Τ.Ε. Το μόνο κακό που έχουν τα περισσότερα από αυτά τα πακέτα (επειδή είχα και εγω το in a box) είναι ότι η γραμμή adsl δεν είναι στο όνομα σου αλλά στο όνομα της κάθε εταιρίας και έτσι αν μετά θελεις να αλλάξεις ISP πρέπει να ξαναπληρώσεις το τέλος ενεργοποίησης (γύρω στα 40ε νομίζω) και να περιμένεις να ενεργοποιηθεί πάλι η adsl γραμμή, εκτός αν συνεχίσεις στην ίδια εταιρία οπότε δεν πληρώνεις τπτ άλλο αλλά κάθε μήνα τα πάγια. Πάντως για αρχή αυτό το πακετάκι είναι πολύ καλό! Άσε που αν γλυκαθείς με την adsl μετά και 100ε να σου λέγανε το μήνα θα τα έδινες!!!

Δημοσ.

Thanks Antonisk2003 :) Αυτό το αν θα γλυκαθώ φοβάμαι.... Έτσι έφτασα να έχω μοτοσυκλέτα 164 HP!!! Αλλά θα το κάνω και αυτό, αφού μιλάμε για 20 ευρώ περίπου τον μήνα :)

Δημοσ.

Πάντως Νίκο κι εγώ στο σπίτι με PSTN της Panafonet μπαίνω (δωρεάν λόγω κινητού όπως κι εσύ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στη σύνδεση ούτε στο κατέβασμα.

Βέβαια η ADSL είναι άλλο πράγμα (έχουμε στη δουλειά) και στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα χρήσης Ιντερνετ, ακόμη και με την έρμη την 384. DC++ και σε 2-3 μήνες πας για νέο σκληρό ;) ;)

Δημοσ.

μπορεί να έφταιγε η περιοχή μου αλλά με pstn κατέβαζα με ταχύτητες 1κb/s

αλλά ένας φίλος μου σε άλλη πόλη με pstn με ταχύτητες 20κb/s

twra auto pws ginete...:confused: (ektos an les oti eixe dsl over pstn,alliws den yparxei periptwsh na ginete kati tetoio)

Δημοσ.

Γίνεται! Έχω φίλο που με απλό μόντεμ και παροχή από ΤΕΕ χτυπάει 20kbytes! Είχα και screenshot κάποτε αλλά δεν το βρίσκω πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...