Προς το περιεχόμενο

24: The Game (dual ISDN warning!)

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E τι ηθελα και μιλαγα ο γκαντεμης!Μολις περασα την αποστολη που ο Jack δραπετευει απο το παραρτημα της CTU LA και πηγε να κανει autosave, κρασαρε το game και εγινε corrupted το save.Ξεκινησα απο την αρχη και καθε φορα θα κανω back up!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
E τι ηθελα και μιλαγα ο γκαντεμης!Μολις περασα την αποστολη που ο Jack δραπετευει απο το παραρτημα της CTU LA και πηγε να κανει autosave, κρασαρε το game και εγινε corrupted το save.Ξεκινησα απο την αρχη και καθε φορα θα κανω back up!

Tote ontos exei problhma ayth h version, giati kai emena ekei moy kolhse.

Δημοσ.

Αν η έκδοση που έχετε είναι ίδια με τη review version, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι από το 2ο DVD και να επιλέξετε ακριβώς την αποστολή που βρίσκεστε από το mission select. Από εκεί και στο εξής θα λειτουργούν κανονικά τα saves. Επίσης, κάθε φορά που βλέπετε borders που αναβοσβήνουν, σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε DVD.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως για όσους το διαβάζουν και για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, αυτά δεν θα υπάρχουν στην τελική έκδοση.

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε, αλλα το θεμα ειναι οτι αν παιξεις μια απο τις ηδη ετοιμες αποστολες απλα δεν μπορεις να σωσεις την προοδο σου, αφου αν το κανεις απλα γεμιζει ενα slot με την ωρα 6:00, δλδ την αρχη του game!!!Βασικα στην ωρα που μου κολλησε αναβοσβηνε μια μπλε οθονη και ειχε κολλησει στο συμβολο του savegame.Μηπως επρεπε να αλλαξω dvd?

Δημοσ.

Ναι. Μπλε είναι το dvd 2, κόκκινο το dvd 1. Όσο για το save, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν ξεκινήσεις την αποστολή που ήσουν από την αρχή, όχι από κάποιο checkpoint, τα saves δουλεύουν.

Δημοσ.

Ε oxι ρε γαμωτο!Αναβοσβηνε μια μπλε οθονη και εγω ο βλ@κας νομιζα οτι κολλησε!!!

Κοιτα, για το save δοκιμασα να παιξω την αποστολη στην οποια ''κολλησε'' το PS2.Μολις την περασα εκανα save και μολις πηγα να κανω load με εβγαλε παλι στην πρωτη ωρα του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Δοκιμασα και τελικα επρεπε να βαλω το 2ο DVD.Το θεμα ειναι οτι μετα μου ζητησε το πρωτο DVD οποτε παλι το PS2 δεν μπορουσε να το διαβασει και παλι κολλησε και παλι εγιναν corrupted τα saves μου.Δε γα....ται, δεν το ξαναπαιζω για τριτη φορα απο την αρχη!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε μαλλον εχω την preview.Εχω κολλησει ρε γ@μωτο σε μια stealth αποστολη με κατι ηλιθια stun guns.Να παρει, δε βρισκω και κανα cheat.Παντως, το μενου με τα cheats αποκαλυπτεται, αν εχοντας επιλεξει την επιλογη options, κρατησετε πατημενα για 5'' τα R1,R2,L1,L2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...