Προς το περιεχόμενο

24: The Game (dual ISDN warning!)

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α θελω και εγω!!!!!!Ειναι καλο το gameplay?Ευκολος ο χειρισμος?Απο ιντερνετ το βρηκες?

eykolo einai , an kai exei kapoia spastika shmeia, emena moy to esteile enas "theios" apo thn soyhdia :mrgreen:

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαταλαβα.Σορρυ αν σε πρηζω, αλλα το gameplay πως ειναι?Ανταποκρινεται στις προσδοκιες που ειχες απο τη σειρα(αν την εβλεπες)???Εγω εχω δει και τις 4 σεζον κ περιμενω την 5η!

Δημοσ.
Kαταλαβα.Σορρυ αν σε πρηζω, αλλα το gameplay πως ειναι?Ανταποκρινεται στις προσδοκιες που ειχες απο τη σειρα(αν την εβλεπες)???Εγω εχω δει και τις 4 σεζον κ περιμενω την 5η!

Opos eipa paizeis me diaforoys hroes pera apo to Jack, kai exei kai pola styles paixnidioy, kyrios einai third person shooter, me eykola controlls, alla exei kai merika puzzle stoixeia, kathos eite na kaneis decode kapoia pda eite kapoies kleidaries, eite na boithiseis ton jack me scans apo doryforo na brei kapoioys, kathos kai driving stoixeia exei se merika shmeia, mexri stigmhs exo paixei me toys jack, tony, michelle, kim, chase.

To olo klima einai poly pisto sthn seira, se kapoia shmeia h othonh kobetai se 2 parathyra kai blepeis thn drash apo dyo kameres, kai epishs otan soy teleionei o xronos akoys ton klassiko hxo toy rologioy.

Epishs h 5h season exei arxisei , deytera nomizo paizetai to 5x08

Δημοσ.

Μολις το ''τσιμπησα'' και εχω παιξει μεχρι το σημειο που ο Jack καταφθανει με τη τζιπουρα του σε ενα γκαραζ καταδιωκοντας εναν υποπτο.Πολυ καλο gameplay, καλουτσικα(θα μπορουσαν και καλυτερα...) γραφικα και εξαιρετικη ομοιοτητα με τη σειρα.Πολυ ευκολος χειρισμος(ευτυχως)!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου σε κάποια φάση πως αυτή η έκδοση με τα 2 dvd έχει κάποιο bug σε εκείνη την ώρα και κάνει corrupt το save. Τώρα ούτε που θυμάμαι που το είχα δει οπότε δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο μπορεί ναναι αυτό. Εσύ Slay πέρασες με το δεύτερο playthroygh το σημείο που σου κράσαρε;

Δημοσ.
Εσύ Slay πέρασες με το δεύτερο playthroygh το σημείο που σου κράσαρε;

Dystixos moy irthe Grandia III kai Black kai to exo parathsei pros to paron.

Δημοσ.

Παντως εγω ειμαι στην 2:00-3:00 ωρα και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.Ωραιο το στορυ, ευτυχως δεν ειναι μια φθηνη αντιγραφη καποιας σεζον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...