Slay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Α θελω και εγω!!!!!!Ειναι καλο το gameplay?Ευκολος ο χειρισμος?Απο ιντερνετ το βρηκες? eykolo einai , an kai exei kapoia spastika shmeia, emena moy to esteile enas "theios" apo thn soyhdia
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Mπραβο απο εμενα στο ''Θειο''!Ειναι σε μορφη .iso?
Slay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Mπραβο απο εμενα στο ''Θειο''!Ειναι σε μορφη .iso? nai kai malista 2 iso
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Kαταλαβα.Σορρυ αν σε πρηζω, αλλα το gameplay πως ειναι?Ανταποκρινεται στις προσδοκιες που ειχες απο τη σειρα(αν την εβλεπες)???Εγω εχω δει και τις 4 σεζον κ περιμενω την 5η!
Slay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Kαταλαβα.Σορρυ αν σε πρηζω, αλλα το gameplay πως ειναι?Ανταποκρινεται στις προσδοκιες που ειχες απο τη σειρα(αν την εβλεπες)???Εγω εχω δει και τις 4 σεζον κ περιμενω την 5η! Opos eipa paizeis me diaforoys hroes pera apo to Jack, kai exei kai pola styles paixnidioy, kyrios einai third person shooter, me eykola controlls, alla exei kai merika puzzle stoixeia, kathos eite na kaneis decode kapoia pda eite kapoies kleidaries, eite na boithiseis ton jack me scans apo doryforo na brei kapoioys, kathos kai driving stoixeia exei se merika shmeia, mexri stigmhs exo paixei me toys jack, tony, michelle, kim, chase. To olo klima einai poly pisto sthn seira, se kapoia shmeia h othonh kobetai se 2 parathyra kai blepeis thn drash apo dyo kameres, kai epishs otan soy teleionei o xronos akoys ton klassiko hxo toy rologioy. Epishs h 5h season exei arxisei , deytera nomizo paizetai to 5x08
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Nαι, την Δευτερα παιζεται το 8ο.Εγω ειμαι στο 6ο Dvd της 5ης σεζον και εχω πορωθει!
dismiss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Λογικά το τελικό προϊόν θα είναι σε ένα 9άρι DVD. Το review copy που μας ήρθε ήταν σε δύο δισκάκια.
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μολις το ''τσιμπησα'' και εχω παιξει μεχρι το σημειο που ο Jack καταφθανει με τη τζιπουρα του σε ενα γκαραζ καταδιωκοντας εναν υποπτο.Πολυ καλο gameplay, καλουτσικα(θα μπορουσαν και καλυτερα...) γραφικα και εξαιρετικη ομοιοτητα με τη σειρα.Πολυ ευκολος χειρισμος(ευτυχως)!!!
Slay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ego to eixa proxorhsei poly perissotero (10h h 11h ora) kai moy krasare eno esone kai exasa to save, opote to xanarxizo apo thn arxh.
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Γιατι δεν εκανες δυο-τρια save?Αφου εχει 4 slots.Βασικα το μονο που με τσαντιζει ειναι το bomb defusal.Αγχωνομαι και κανω λαθη.
Predatorkill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ego to eixa proxorhsei poly perissotero (10h h 11h ora) kai moy krasare eno esone kai exasa to save, opote to xanarxizo apo thn arxh. A ρε Sony...
Slay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 A ρε Sony... a re team ninja :mrgreen:
Vole Maulder Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου σε κάποια φάση πως αυτή η έκδοση με τα 2 dvd έχει κάποιο bug σε εκείνη την ώρα και κάνει corrupt το save. Τώρα ούτε που θυμάμαι που το είχα δει οπότε δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο μπορεί ναναι αυτό. Εσύ Slay πέρασες με το δεύτερο playthroygh το σημείο που σου κράσαρε;
Slay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Εσύ Slay πέρασες με το δεύτερο playthroygh το σημείο που σου κράσαρε; Dystixos moy irthe Grandia III kai Black kai to exo parathsei pros to paron.
S2Katana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Παντως εγω ειμαι στην 2:00-3:00 ωρα και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.Ωραιο το στορυ, ευτυχως δεν ειναι μια φθηνη αντιγραφη καποιας σεζον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.