mjmj Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ξερει κανεις αν και με ποιο τροπο(απο ποιο σημειο στο μενου) το Ulead dvd moviefactory 4 μπορει να προσθεσει υποτιτλους σε divx κατα την διαδικασια μετατροπης του σε dvd video?
kakli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Gia paratero kita kalitera edo http://forum.stuff.gr/viewtopic.php?t=5411
mjmj Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Ολοι μιλουν για dvd workshop οχι moviefactory kakli ευχαριστω, αρκετα χρησιμα πραγματα λεει εκει.
marios1957 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δεν δέχεται υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων. Μεταξύ μας,ποιός θα βάσιζε τα divx/xvid του να γίνουν dvd,σ' αυτή τη μλκιούλα,όσο κι αν φαίνεται απλή;Τη στιγμή που ο υπερ_Κρητίκαρος(trustfm) μας εφοδίασε με το avi2dvd;
mjmj Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη να ξεχασω τις ευκολιες και τα 'καλα' της ulead?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια εγω το avi2dvd δε μπορω να το δουλεψω. Δε μου φορτωνει την ταινια. Μηπως κατι κανω λαθος;
dazzlestef Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 One thing! the best programm is : VSO Software DivX to DVD v1.99.24 Me mia mono kinisi ftaxnei dvds!!!! Breite mono to craked allios den paizoun oi subs. Ennoeite oti vazeis osous subs thes! See ya!!
mjmj Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δεν δέχεται υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων. Μεταξύ μας' date='ποιός θα βάσιζε τα divx/xvid του να γίνουν dvd,σ' αυτή τη μλκιούλα,όσο κι αν φαίνεται απλή;Τη στιγμή που ο [b']υπερ_Κρητίκαρος[/b](trustfm) μας εφοδίασε με το avi2dvd; Εννοεις το ulead dvd workshop δεν δεχεται εξωτερικους υποτιτλους?
marios1957 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ολοι μιλουν για dvd workshop οχι [b']moviefactory[/b] Για UleadDvdMovieFactory μιλάω,γι αυτό δεν ρώτησες;Αυτό,λοιπόν,δεν παίρνει υπότιτλους εξωτερικούς. Υ.Γ.Μην ακούς τις σειρήνες,άκου τη δίψα σου,avi2dvd ακόμη και με QuEnc έχει γ@μιστέραμπλ ποιότητα...
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 One thing! the best programm is : VSO Software DivX to DVD v1.99.24Me mia mono kinisi ftaxnei dvds!!!! Breite mono to craked allios den paizoun oi subs. Ennoeite oti vazeis osous subs thes! See ya!! Εγω χρησιμοποιω το "the filmMachine". Πολυ καλο αλλα σχετικα με αυτο που λες ειναι πολυ αργο.
lallasgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Egw xrisimopoiw to VSO Software DivX to DVD v1.99.24 kai eimai poly ikanopoiimenos gia to apotelesma...Apo ruthmiseis den exw balei tipota idiaitero... Twra bebaia afou leei kai o marios gia avi2dvd tha ri3w mia matia...Twra to katebazw... Pantws pisteyw oti opoiadipote alli lysi einai talaiporia...Isws ontws na paizei kalyteri poiotita se ayta pou anaferontai parapanw alla siga... Filika panta!!! lallasgr
marios1957 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 ... Στείλε μου με p.m. τα κλειδιά του (Virtual) σπιτιού σου,να πεταχτώ να σου αφήσω κάτι,μιας και θες να τιμήσεις τον trust...
mjmj Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Egw xrisimopoiw to VSO Software DivX to DVD v1.99.24 kai eimai poly ikanopoiimenos gia to apotelesma...Apo ruthmiseis den exw balei tipota idiaitero...Twra bebaia afou leei kai o marios gia avi2dvd tha ri3w mia matia...Twra to katebazw... Pantws pisteyw oti opoiadipote alli lysi einai talaiporia...Isws ontws na paizei kalyteri poiotita se ayta pou anaferontai parapanw alla siga... Filika panta!!! lallasgr Μονο σε μενα κανει πιξελιασματα το vso? Και εχω δοκιμασει αρκετα divx. Μηπως πρεπει να μου πειτε να κανω καμια ρυθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.