Προς το περιεχόμενο

Ενδεικτική τιμή

kpsileas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε πόσο περίπου θα έπιανε ένα Dell Latitude C600

Pentium 3 στα 850, 14.1 ίντσες οθόνη με 256 RAM, 20 GB hard disk, DVD και CD-RW combo drive, ασύρματη κάρτα δικύου Intel 2200BG, modem και κάρτα δικτύου 10/100.Επίσης μπαταρία άριστη 1 χρόνου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι 400 ρε παιδιά...! με 600 παίρνεις συγχρονο κ καινούργιο laptop...

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αν δείς τιμές μεταχειρισμένων καπου εκεί παίζουν.Δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή κάποια λογική εξήγηση.Έναι μια ανωμαλία της αγοράς μάλλον, τι να πω.

πρεπει να δεις εαν πωλουνται αυτα τα μηχανηματα

δεν νομιζω οτι καταφερνουν να τα πουλησουν (βεβαια υπαρχουν και πολλα κοροιδα εκει εξω)

πριν απο μια εβδομαδα πουλησα ενα compaq p3@700, 256MB, 20GB, DVD/CD, 56K, ethernet, floppy, πολυ καλη μπαταρια και δευτερο ημιχαλασμενο πληκτρολογιο για 320 ευρω

δεν νομιζω οτι τον εκλεψα αλλα ουτε και με εκλεψε

πρεπει να δεις εαν πωλουνται αυτα τα μηχανηματα

δεν νομιζω οτι καταφερνουν να τα πουλησουν (βεβαια υπαρχουν και πολλα κοροιδα εκει εξω)

πριν απο μια εβδομαδα πουλησα ενα compaq p3@700' date=' 256MB, 20GB, DVD/CD, 56K, ethernet, floppy, πολυ καλη μπαταρια και δευτερο ημιχαλασμενο πληκτρολογιο για 320 ευρω

δεν νομιζω οτι τον εκλεψα αλλα ουτε και με εκλεψε[/quote']

Πως το πούλησες εννοώ, fleamarket και τέτεια?

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε πόσο περίπου θα έπιανε ένα Dell Latitude C600

Pentium 3 στα 850' date=' 14.1 ίντσες οθόνη με 256 RAM, 20 GB hard disk, DVD και CD-RW combo drive, ασύρματη κάρτα δικύου Intel 2200BG, modem και κάρτα δικτύου 10/100.Επίσης μπαταρία άριστη 1 χρόνου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote']

Logo mnimis sklirou (ti cpu de tin simperilamvano giati opios ton pari profanos de 8a ton 8eli gia tis dinatotites tou) dino 350euro kai analoga kai tin katastasi stin opia vriskete emfanisiaka(mporis na kerdisis liga euroulakia parapano).pano apo 350 me kamia kivernisi(ektos an to poulisis se kana paidi tis geitonias :mrgreen: )

Logo mnimis sklirou (ti cpu de tin simperilamvano giati opios ton pari profanos de 8a ton 8eli gia tis dinatotites tou) dino 350euro kai analoga kai tin katastasi stin opia vriskete emfanisiaka(mporis na kerdisis liga euroulakia parapano).pano apo 350 me kamia kivernisi(ektos an to poulisis se kana paidi tis geitonias :mrgreen: )

Στείλε μου αν είναι pm το κινητό σου και αν ψηθώ να το πουλήσω επικοινωνούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...