kpsileas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε πόσο περίπου θα έπιανε ένα Dell Latitude C600 Pentium 3 στα 850, 14.1 ίντσες οθόνη με 256 RAM, 20 GB hard disk, DVD και CD-RW combo drive, ασύρματη κάρτα δικύου Intel 2200BG, modem και κάρτα δικτύου 10/100.Επίσης μπαταρία άριστη 1 χρόνου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 kana 400ariko to kovo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freakystyley Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 τι 400 ρε παιδιά...! με 600 παίρνεις συγχρονο κ καινούργιο laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpsileas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 τι 400 ρε παιδιά...! με 600 παίρνεις συγχρονο κ καινούργιο laptop... Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αν δείς τιμές μεταχειρισμένων καπου εκεί παίζουν.Δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή κάποια λογική εξήγηση.Έναι μια ανωμαλία της αγοράς μάλλον, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 πρεπει να δεις εαν πωλουνται αυτα τα μηχανηματα δεν νομιζω οτι καταφερνουν να τα πουλησουν (βεβαια υπαρχουν και πολλα κοροιδα εκει εξω) πριν απο μια εβδομαδα πουλησα ενα compaq p3@700, 256MB, 20GB, DVD/CD, 56K, ethernet, floppy, πολυ καλη μπαταρια και δευτερο ημιχαλασμενο πληκτρολογιο για 320 ευρω δεν νομιζω οτι τον εκλεψα αλλα ουτε και με εκλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpsileas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 πρεπει να δεις εαν πωλουνται αυτα τα μηχανηματαδεν νομιζω οτι καταφερνουν να τα πουλησουν (βεβαια υπαρχουν και πολλα κοροιδα εκει εξω) πριν απο μια εβδομαδα πουλησα ενα compaq p3@700' date=' 256MB, 20GB, DVD/CD, 56K, ethernet, floppy, πολυ καλη μπαταρια και δευτερο ημιχαλασμενο πληκτρολογιο για 320 ευρω δεν νομιζω οτι τον εκλεψα αλλα ουτε και με εκλεψε[/quote'] Πως το πούλησες εννοώ, fleamarket και τέτεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε πόσο περίπου θα έπιανε ένα Dell Latitude C600 Pentium 3 στα 850' date=' 14.1 ίντσες οθόνη με 256 RAM, 20 GB hard disk, DVD και CD-RW combo drive, ασύρματη κάρτα δικύου Intel 2200BG, modem και κάρτα δικτύου 10/100.Επίσης μπαταρία άριστη 1 χρόνου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote'] Logo mnimis sklirou (ti cpu de tin simperilamvano giati opios ton pari profanos de 8a ton 8eli gia tis dinatotites tou) dino 350euro kai analoga kai tin katastasi stin opia vriskete emfanisiaka(mporis na kerdisis liga euroulakia parapano).pano apo 350 me kamia kivernisi(ektos an to poulisis se kana paidi tis geitonias ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpsileas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Logo mnimis sklirou (ti cpu de tin simperilamvano giati opios ton pari profanos de 8a ton 8eli gia tis dinatotites tou) dino 350euro kai analoga kai tin katastasi stin opia vriskete emfanisiaka(mporis na kerdisis liga euroulakia parapano).pano apo 350 me kamia kivernisi(ektos an to poulisis se kana paidi tis geitonias ) Στείλε μου αν είναι pm το κινητό σου και αν ψηθώ να το πουλήσω επικοινωνούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Στείλε μου αν είναι pm το κινητό σου και αν ψηθώ να το πουλήσω επικοινωνούμε. ROTFL:mrgreen: den ine gia mena aplos sou leo tin gnomi mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.