Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Θα ηθελα να σας ρωτησω αν σε ενα mobo AGP,μπορω να βαλω μια PCI-E,καρτα γραφικων.Κατι σαν μετατροπεας
tsomoloko Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Κάπου πήρε το μάτι μου (σε περιοδικό για pc νομίζω) έναν καινούργιο μετατροπέα, που κάνει αυτή τη δουλεία, εξυπηρετώντας τους χρήστες με κάρτα AGP.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Ειναι για αυτούς που έχουν M/B με PCI-E και θέλουν να χρησιμοποιήσουν πάνω της την παλιά τους AGP. Φυσικά έχει κάποιο κόστος σαν μετατροπή, έτσι δεν ξέρω αν συμφέρει...Ασε και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Δυστυχώς επέλεξα τη λύση μητρικής με AGP.Δεν πειράζει...μέσα στο χρόνο πάμε για αναβάθμιση...
Xviper13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 tsomoloko an mpei metatropeas pano se PCI-E meta i karta grafikon pos tha mpei stin m/b? oute kan tha mporeis na tin vidosis. Apoti gnorizo den iparxei kati tetio.
tsomoloko Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 tsomoloko an mpei metatropeas pano se PCI-E meta i karta grafikon pos tha mpei stin m/b? oute kan tha mporeis na tin vidosis. Apoti gnorizo den iparxei kati tetio. Δυστυχώς δεν κράτησα το link από γνωστό κατάστημα Πληροφορικής.Όπως και να έχει, ο φίλος Xorxhs! ξεκίνησε το θέμα για άλλον λόγο, σημασία έχει να καταλήξουμε στο ότι ΟΧΙ δεν υπάρχει τέτοια μετατροπή για AGP M/B.
billpeppas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Υλοποιήσιμο είναι...αλλά δεν πρόκειται κανείς να βγάλει.
dimitris74 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ayto ennoite... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/atop_page.asp
billpeppas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ayto ennoite...http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/atop_page.asp Εν ελληνιστί έχει αναφερθεί ήδη πρίν, και όπως είπαμε αυτός είναι για AGP to PCI express...το παιδί θέλει το αντίθετο. Επίσης ο συγκεκριμένος converter δίνεται μόνο μαζί με 2 συγκεκριμένα μοντέλα της Albatron, και έχει εντοπισθεί μόνο στην Taiwan
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Εν ελληνιστί έχει αναφερθεί ήδη πρίν' date=' και όπως είπαμε αυτός είναι για AGP to PCI express...το παιδί θέλει το αντίθετο. Επίσης ο συγκεκριμένος converter δίνεται μόνο μαζί με 2 συγκεκριμένα μοντέλα της Albatron, και έχει εντοπισθεί μόνο στην Taiwan [/quote'] Με αλλα λογια ''φεξε μου και γλυστρισα''...
random Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 pio oikonomiko einai na pouliseis thn pcix sto fleamarket kai na agoraseiw me 5+- mia idia agp. fysika metaxeirismenh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.