Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pinnacle tv καρτα PCT Vision

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ξεκιναει μου λεει οτι αντιμετωπησε καποιο προβλημα και πρεπει να κλεισει.Παταω κλεισιμο και κανει επανεκκινηση το pc...Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση την καρτα αλλα το προβλημα παραμενει...Εχω win xp pro gr με sp2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Την ξανακανα απεγκατασταση ετρεξα και ενα utillity για reg clean απο την pinnacle την ξαναεγκατεστησα μετα απο επανεκκινηση αλλα κατα την διαρκεια καποιων test που κανει στο Device test που λεει οτι:

This test will check whether the PCTV will work fine. Please make sure that the board is inserted correctly. Connect the antenna input of the PCTV to the cable of your antenna system and/or connect an external active video device (like a VCR) via Composite or S-video.

Press Continue to start the test.

Βγαζει μηνυμα λαθους οτι:

The device test failed. Probably no interrupt was assigned to the PCTV, or the interrupt in question is being used by another hardware device.

Please use the Device Manager to review the configuration of your system and resolve this conflict.

Press Exit to exit the program.

Στη διαχειρηση συσκευων βγαζει μια διενεξη στο Plug and play BIOS extension.Δοκιμασα ενημερωση απο το cd της μητρικης αλλα δεν κανει κατι.

Καμμια ιδεα ????? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιαννη εχω την PCTV Stereo και μου εβγαζε μια απο τα ιδια. Νομιζω οτι θελει ενα patchaki απο το Windows Update επειδη εχει προβλημα με το service pack 2.

Δημοσ.
Γιαννη εχω την PCTV Stereo και μου εβγαζε μια απο τα ιδια. Νομιζω οτι θελει ενα patchaki απο το Windows Update επειδη εχει προβλημα με το service pack 2.

Μηπως ξερεις ποιο θελει και που το βρισκουμε ???? Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μια πρόταση μα σου κάνω Γιάννη,όπως έχουμε ήδη πει έχω την ίδια κάρτα και έχω συνηθήσει τα τερτίπια της...ΟΜΩΣ!!!!!!

Πέραν του οτι απέτυχε στο τελευταίο τέστ,όπως και εμένα,μήπως παρ'όλα αυτά δουλεύει κανονικά?(όπως η δική μου)

Κι εγώ βαρέθηκα να την σκαλίζω άλλο τη δουλειά και την παράτησα.Κι όμως έπειτα είδα οτι παίζει κανονικά!!!

Και τηλεοπτικό σήμα έχω και ράδιο και σύλληψη video κάνω κανονικότατα(με το studio 9 plus) και αναρωτιέμαι τι στο καλό φταίει?

Δοκίμασες μήπως με clean instalation η κάρτα σου δουλεύει παρ'όλα αυτά?

Δημοσ.

Εμενα αν πατησω κλεισιμο στο μυνημα λαθους που βγαζει ή κανει επανεκκινηση το pc ή ναι μεν ξεκιναει να παιζει αλλα την κανει minimize χωρις να βλεπω εικονα αλλα μονο να ακουω ηχο...Και δεν μπορω να βρω κατι να την κανω επαναφορα απο minimaze...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μήπως αν την έβαζες σε άλλο pci slot? Ξέρεις,μετά το πόστ αυτό ,πήγα ξανά μετά από τόσο καιρό κι έκανα κι εγώ αυτό το διαγνωστικό τέστ,PCTV ASSISTANT,για να δώ εάν θα με βγάλει μέχρι τέλους....αλλά....τζίφος!

Ομως για να είμαι σίγουρος για αυτό το conflict πήγα στο device manager όπως κι εσύ,και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα.Αντιθέτως εσένα σου αναφέρει απ'ότι προανέφερες κάποιο ερωτηματικό σε διενεξη στο Plug and play BIOS extension!

Κάνε αναγκαστικά αλλαγή στη pci σου ΜΕ ΠΑΛΙ CLEAN INSTALLATION (ξέρεις τώρα) να δούμε τι θα γίνει.Εάν έχεις και κάποιο registry cleaner πέραν αυτού της Pinnacle ,καλό θα ήταν να το χρησιμοποιούσες κι αυτό,πριν από κάθε καινούρια εγκατάσταση.Α και κάτι άλλο....

Attention: After setup and reboot, the Pinnacle PCTV-Assistant will launch. Do not continue with this application. Please wait for the WinXP-Hardware-Wizard to detect the PCTV card and ask for the driver. Continue with the WinXP-Wizard using "Next" and "Finish" (may be two times) and AFTER this, continue with the Pinnacle PCTV-Assistant. Users will need to autoscan for channels using Setting, Channels Autoscan.

Παρμένο από εδώ: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV/PCTV/PCTV+Support/Download+Area/Drivers+-+Updates/StudioPCTV+Series+4_02a.htm?mode=documents

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε μου...Αυτη την διενεξη δεν μου την βγαζει πια...Περιεργως...εξαφανηστηκε.Η αλλαγη slot ειναι μια πιθανη λυση αλλα εκει που ειναι χωμενο το κουτι ειναι ολοκληρη ιστορια να το βγαλω και να τα ξαναφτιαξω...Μια πονεμενη ιστορια...Ισως το format ειναι πιο ευκολο αλλα θελει 4-5 ωρες κι αυτο.Και το ghost που εχω κρατησει ειναι με το προβλημα μεσα γιατι δεν του ειχα δωσει φαινεται την απαιτουμενη σημασια.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα φιλοι μου καταλαβα οτι το προβλημα δημιουργειτε οταν κανω εγκατασταση το nerovision express 2 .Τοτε η PCTV κανει παλι τα ιδια !!!!!!! Αν την απεγκαταστησω ειναι ΟΚ !!!!!! Τι φταιει ????? Δεν ξερω .:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Φταίει η ασυμβατότητα με τους Codecs που εγκαθιστά το Nerovision express. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα όταν είχα μια παλιότερη έκδοση της PCTV. Γενικώς αυτές οι κάρτες είναι πολύ "παράξενες" ως προς τις ασυμβατότητες που έχουν με ορισμένα προγράμματα. Μια ακόμα ασυμβατότητα είχε με ένα HDV Plugin που εγκαθιστούσα για το Premiere Pro 1.5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...