Godfath3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Οχι... Συνηθως ειμαι πιο death τυπος αλλα καπου ερχεται και ο κορεσμος.. I don't blame you... Σωστός anyway! Αυτό που είπα στο προηγούμενο ποστ βασίζεται σε τυπάκια που έχω γνωρίσει, εννοείται πως υπαρχουν και εξαιρέσεις (που μπορεί να είναι και περισσότερες απο τον "κανόνα")!!! Cheers
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Εχω να πω παντως οτι αν θελανε πραγματικα να πεθανουν θα το ειχαν κανει... Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι μας το παίζουν I_flirt_with_pain_and_Death χωρίς ποτέ να ψοφάνε πραγματικά. Θα τους αγαπούσα αν το έκαναν.
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι μας το παίζουν I_flirt_with_pain_and_Death χωρίς ποτέ να ψοφάνε πραγματικά. Θα τους αγαπούσα αν το έκαναν. I couldn't agree more...
ferongr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Aγορασα σημερα το The Silent Force των Within Temptation το οποιο βρηκα σε καλη τιμη. Ωραιο και με καλη παραγωγη. Ακουσα και σε ενα φιλο το Souls Highway. Οντως ειναι καλυτερο απο το Sunless day Christina.
darkkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Aγορασα σημερα το The Silent Force των Within Temptation το οποιο βρηκα σε καλη τιμη. Ωραιο και με καλη παραγωγη. Btw, ίσως το λιγότερο gothic cd των Within Temptation (αν και αρκετά καλό).
lakis5000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 paidia thelw na mou proteinete merika tragoudia h sygkrotimata se stylaki nightwish, evanescence, lacuna coil, sirenia
darkkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Καλώς ήρθες! Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω αλλά και για περισσότερες λεπτομέρειες, κοίτα εδώ.
paintbox Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 χωρις να πω τιποτα παραπάνω, μερικά αγαπημένα άλμπουμζ των νιάτων σε παρόμοιο στυλάκι: Within Temptation - Enter The 3rd and the Mortal - Tears laid in earth My Dying Bride - Turn loose the swans / Like gods of the sun Theatre Of Tragedy - Velvet darkness they fear / Aegis Tiamat - Clouds / Wildhoney Cemetary - Black vanity Anathema - Eternity Paradise Lost - Gothic / Shades of god / Icon Diabolique - Wedding the grotesque Beyond Dawn - Pity Love / Revelry και τραγούδια: Antimatter - Psalms Artrosis - Szmaragdova noc Saturnus - Christ goodbye Empyrium - Ode to melancholy Cemetery of scream - Melancholy τι αλλααααα.... μπα δεν μου ερχεται τιποτα αλλα κριμα.. ή ισως οχι κρίμα (χρήμα; μα οχι καμια σχέση.. αλλά...).. τελος πάντων.. βασικά άλλο ήταν το gothic metal αρχικά, έτσι οπως ξεκίνησε (μαθαίνω) με τα ρομαντικά στοιχεία που προσθέταν οι Celtic Frost π.χ. στα τραγούδια τους και ομοίως το gothic των Paradise Lost... και αλλο είναι gothic metal τωρα - δηλ. πολυ πιθανόν να μην αρέσει το παλιό σε οσους γουστάρουν Nightwish και Lacuna coil... δεν ξέρω - ενώ παλιά το κυρίαρχο στοιχείο το είχε η βαριά ατμόσφαιρα - ομως οι συνθέσεις ητανε ποικιλόμορφες.. και τώρα ολοι είναι σαν να ακολουθούν ενα αναγνωρίσημο pattern... τελος πάντων, εντελώς προσωπική και μη-αντικειμενική αποψη.. δεν ξέρω, ισως νοσταλγώ το παρελθόν απλως.
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 ..Οι Σέλτικ Φροστ γκόθηκ? Θα σηκωθεί το καζάνι να σε βράσει ρε βλάσφημε, τι λες ;p
paintbox Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 ελα ρε δεν ειπα πως ειναι γκοθικ, ειπα για το που χώνονται οι ρίζες του πρώιμου gothic metal... στο... into the pandaemonium που εχω ακούσει ειχε μερικα τραγούδια με γυναικεία backing vocals και παρα λιγο συμφωνικά μέρη.. δες το review εδωπέρα: http://www.amazon.com/gp/product/B00000DAQN/qid=1145527971/sr=1-4/ref=sr_1_4/103-2480182-8136638?s=music&v=glance&n=5174 τελος παντων μάλλον οι αποψεις μας για το τι ειναι γκόθικ μέταλ διίστανται - αλλα είμαι σιγουρος πως το into the pandemonium επιρέασε πιθανόν π.χ. τους paradise lost στο να φτιάξουν το gothic - δεν ξέρω βέβαια αν η ταμπέλα gothic metal πρωτοκυκλοφόρησε χάρη σε κάποιο άλλο συγκρότημα(τα)... λοιπον, το καζάνι ειναι περίεργο πράγμα. σχετικό, θα έλεγα. και οι sopor aeternus λένε.. δεν θέλω να σου την πω, προς θεού δηλαδή ή διαβόλου αν προτιμάς, αλλα ακόμα εχει να κόψει τα νυχια του; ποσο μεγάλα θα έχουν φτάσει τώρα άραγε; (τα θυμάμαι απο τις φωτογραφίες του inexperienced spiral traveller)
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 χαχαχα σουλουπώνεται σιγά σιγά, αφήνει το μεσαιωνικό ίματζ πίσω και χώνεται σε πιο grotesque-semi-industrial σκηνικά τώρα. Το επόμενο το κόβω να είναι καθαρό ebm. Επίσης έχεις ένα δίκιο, το ιντου δε παντεμόνιουμ είναι πολύ ριζοσπαστικό για την εποχή του, αμόλησε πολλές λαβές για εξέλιξη, από αυτή την άποψη σίγουρα κάτι πήραν και από εκεί. Απλά το ξανάφησαν στην πορεία ;p
Cristina Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 [...]αλλα κριμα.. ή ισως οχι κρίμα (χρήμα; μα οχι καμια σχέση.. αλλά...).. τελος πάντων.. βασικά άλλο ήταν το gothic metal αρχικά' date=' έτσι οπως ξεκίνησε (μαθαίνω) με τα ρομαντικά στοιχεία που προσθέταν οι Celtic Frost π.χ. στα τραγούδια τους και ομοίως το gothic των Paradise Lost... και αλλο είναι gothic metal τωρα - δηλ. πολυ πιθανόν να μην αρέσει το παλιό σε οσους γουστάρουν Nightwish και Lacuna coil... δεν ξέρω - ενώ παλιά το κυρίαρχο στοιχείο το είχε η βαριά ατμόσφαιρα - ομως οι συνθέσεις ητανε ποικιλόμορφες.. και τώρα ολοι είναι σαν να ακολουθούν ενα αναγνωρίσημο pattern... τελος πάντων, εντελώς προσωπική και μη-αντικειμενική αποψη.. δεν ξέρω, ισως νοσταλγώ το παρελθόν απλως.[/quote'] Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με την αλλαγή της gothic. Πιο πολύ εμπλουτισμό θα το έλεγα. Πιστεύω πως απλώς τα groups που την αντιπροσώπευαν, δεν το κάνουν πλέον όσο κάποτε. Αυτό δεν αλλάζει το είδος, αλλά την μουσική κατεύθυνση κάποιων συγκροτημάτων που καθιερώθηκαν περνώντας από την gothic metal σκηνή. Προσωπική άποψη κι αυτό βέβαια. Btw, οι Nightwish δεν είναι gothic. Έχουν κάποια στοιχεία που θυμίζουν, αλλά δεν είναι. Δείτε και αυτό... Το βρίσκω αρκετά περιεκτικό όσον αφορά την αναδρομή στο είδος από τότε που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.