Προς το περιεχόμενο

Gothic Metal...

ferongr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε κανα συγκροτημα να μου προτεινετε? Ακουσα προσφατα ενα CD των Beseech και μου αρεσε το ολλο mood... Περιμενω προτασεις :-)

Δημοσ.

Αν σου άρεσε το τελευταίο τους, άκου και τα 2 πρώτα τους που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερα.

Αν και από το last τους, λάτρεψα το «Lost».

Απίστευτο τραγούδι...

Άλλα συγκροτήματα του είδους είναι τα παρακάτω, αν και δεν θα έλεγα πως μοιάζουν και πολύ με τους Beseech, παρ' ότι είναι όλα Gothic Metal κατά βάσιν (έχοντας όμως και επιρροές από άλλα είδη).

On Thorns I Lay

Draconian

Tristania

Lacuna Coil

Lake Of Tears

Mandrake

Midnattsol

Therion

Tiamat

Leave's Eyes

After Forever

Sirenia

Green Carnation

Sins Of Thy Beloved

Theatre Of Tragedy

Aesma Daeva

Pettalom

To/Die/For

Lullacry

Within Temptation

Gathering (όχι τα πρώτα τους, αλλά ούτε και τα τελευταία τους albums)

Paradise Lost (όχι οι πρώτες τους δουλειές)
Δημοσ.

Σωτήρη, τους Elis τους θυμήθηκα μετά και βαρέθηκα να κάνω edit... picknose.gif giggle.gif

Γιώργο, επίτηδες δεν τους είπα βρε... tongue.gif

Για να τους πεις εσύ... tongue.gif giggle.gif

Δημοσ.

Και για τους TIAMAT μια μική μικρή ένσταση όσον αφορά τουλάχιστον

το album "Clouds"...

Κατά τ'άλλα μια χαρά τα είπε η Χριστίνα...

Και πολλά είναι για αρχή!

Δημοσ.
Mα...με θάνατο θα γουστάρουν περισσότερο... :-D :twisted:

lol νταξει. Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις... Αλλο ειναι να γουσταρεις το γενικοτερο mood ... Τεσπα...

Δημοσ.
lol νταξει. Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις... Αλλο ειναι να γουσταρεις το γενικοτερο mood ... Τεσπα...

Μου φαίνεται δεν έχει πάει καμμιά βόλτα απο τα γνωστά gothάδικα της Αθήνας...

Δημοσ.
Btw επεσε το album Αssembly των Theatre Of Tragedy στα χερια μου. Πολυ ηλεκτρονικο... Electro-goth μηπως?

Ναι, στα τελευταία τους έχουν γίνει κάπως ηλεκτρονικοί. :)

Βρες το «Aegis»... Πιστεύω πως θα σου αρέσει πολύ. :)

Δημοσ.
Μου φαίνεται δεν έχει πάει καμμιά βόλτα απο τα γνωστά gothάδικα της Αθήνας...

Οχι... Συνηθως ειμαι πιο death τυπος αλλα καπου ερχεται και ο κορεσμος...

Edit: Αν και πιστευω οτι αλλο να εισαι στην γενικοτερη φαση και αλλο να θες πραγματικα να πεθανεις... Μην ανοιξουμε ενα τετοιο (ψιλομακαβριο για μερικους, για μενα προσωπικα αντικειμενο απειρων ωρων φιλοσοφισης) θεμα εδω... Εχω να πω παντως οτι αν θελανε πραγματικα να πεθανουν θα το ειχαν κανει... Τεσπα... Δεν συνεχιζω γιατι θα ξαπλωσω και θα (ξανα)αρχισω τις σκεψεις (τι εστι θανατος οχι σαν εννοιολογια αλλα στην ουσια, τι γινεται με την ψυχη μας αν υπαρχει πραγματικα αυτη, με τις μνημες τις ζωης μας αν συνεχιζουν να υπαρχουν και επισης τι νοιωθεις μεταθανατον και αν μπορεις να σκεφτεις και να υπαρξεις εστω και σε αυλη μορφη)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...