ferongr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Εχετε κανα συγκροτημα να μου προτεινετε? Ακουσα προσφατα ενα CD των Beseech και μου αρεσε το ολλο mood... Περιμενω προτασεις
Cristina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αν σου άρεσε το τελευταίο τους, άκου και τα 2 πρώτα τους που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερα. Αν και από το last τους, λάτρεψα το «Lost». Απίστευτο τραγούδι... Άλλα συγκροτήματα του είδους είναι τα παρακάτω, αν και δεν θα έλεγα πως μοιάζουν και πολύ με τους Beseech, παρ' ότι είναι όλα Gothic Metal κατά βάσιν (έχοντας όμως και επιρροές από άλλα είδη). On Thorns I Lay Draconian Tristania Lacuna Coil Lake Of Tears Mandrake Midnattsol Therion Tiamat Leave's Eyes After Forever Sirenia Green Carnation Sins Of Thy Beloved Theatre Of Tragedy Aesma Daeva Pettalom To/Die/For Lullacry Within Temptation Gathering (όχι τα πρώτα τους, αλλά ούτε και τα τελευταία τους albums) Paradise Lost (όχι οι πρώτες τους δουλειές)
sotris99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 + Elis Βασικά τα είπε όλα η Χριστίνα και δε μου άφησε ελπίδα να σε βοηθήσω παραπάνω
robas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μα να ξεχάσεις τους KATATONIA βρε cris PS: Απο το Discouraged Ones και μετά
Cristina Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Σωτήρη, τους Elis τους θυμήθηκα μετά και βαρέθηκα να κάνω edit... Γιώργο, επίτηδες δεν τους είπα βρε... Για να τους πεις εσύ...
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Και για τους TIAMAT μια μική μικρή ένσταση όσον αφορά τουλάχιστον το album "Clouds"... Κατά τ'άλλα μια χαρά τα είπε η Χριστίνα... Και πολλά είναι για αρχή!
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Green Carnation Βλάσφημη. Θάνατος στους γκοθάδες.
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Βλάσφημη.Θάνατος στους γκοθάδες. Mα...με θάνατο θα γουστάρουν περισσότερο... :twisted:
SpectralQ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι ακριβώς gothic και δεν είναι ακριβώς metal: Lacrimosa Aesma Daeva Atrox Left Hand Solution Flowing Tears This Ascension
ferongr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Mα...με θάνατο θα γουστάρουν περισσότερο... :twisted: lol νταξει. Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις... Αλλο ειναι να γουσταρεις το γενικοτερο mood ... Τεσπα...
ferongr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Btw επεσε το album Αssembly των Theatre Of Tragedy στα χερια μου. Πολυ ηλεκτρονικο... Electro-goth μηπως?
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 lol νταξει. Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις... Αλλο ειναι να γουσταρεις το γενικοτερο mood ... Τεσπα... Μου φαίνεται δεν έχει πάει καμμιά βόλτα απο τα γνωστά gothάδικα της Αθήνας...
Cristina Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Btw επεσε το album Αssembly των Theatre Of Tragedy στα χερια μου. Πολυ ηλεκτρονικο... Electro-goth μηπως? Ναι, στα τελευταία τους έχουν γίνει κάπως ηλεκτρονικοί. Βρες το «Aegis»... Πιστεύω πως θα σου αρέσει πολύ.
ferongr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μου φαίνεται δεν έχει πάει καμμιά βόλτα απο τα γνωστά gothάδικα της Αθήνας... Οχι... Συνηθως ειμαι πιο death τυπος αλλα καπου ερχεται και ο κορεσμος... Edit: Αν και πιστευω οτι αλλο να εισαι στην γενικοτερη φαση και αλλο να θες πραγματικα να πεθανεις... Μην ανοιξουμε ενα τετοιο (ψιλομακαβριο για μερικους, για μενα προσωπικα αντικειμενο απειρων ωρων φιλοσοφισης) θεμα εδω... Εχω να πω παντως οτι αν θελανε πραγματικα να πεθανουν θα το ειχαν κανει... Τεσπα... Δεν συνεχιζω γιατι θα ξαπλωσω και θα (ξανα)αρχισω τις σκεψεις (τι εστι θανατος οχι σαν εννοιολογια αλλα στην ουσια, τι γινεται με την ψυχη μας αν υπαρχει πραγματικα αυτη, με τις μνημες τις ζωης μας αν συνεχιζουν να υπαρχουν και επισης τι νοιωθεις μεταθανατον και αν μπορεις να σκεφτεις και να υπαρξεις εστω και σε αυλη μορφη)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.