getty Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Έχω μια on-board (realtek) κάρτα ήχου η οποία βγάζει ένα Spdif out και ένα σαν λαμπάκι κόκκινο με μια ζελατίνα (σαν κάτι οπτικό φαίνεται να είναι) και θέλω να το συνδέσω με τον ενισχυτή του στερεφωνικού μου (2κάναλος) ο οποίος έχει πίσω τα κλασσικά rca νομίζω λέγονται και ένα optical link στο οποίο συνδέω το cd (το οποίο και δεν θα το συνδέσω). Ποιός είναι ο προτιμότερος τρόπος να συνδέσω τα 2 και τι είδους καλωδίου πρέπει να πάρω?
Pink_Panther Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 O pio aplos tropos einai na pareis apo thn eksodo ths kartas hxou gia ta hxeia sthn eisodo gia mic h kalitera AUX tou enisxiti sou, kalodio me akres jack. Aplo, efkolo, grigoro, ftino!
getty Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 O pio aplos tropos einai na pareis apo thn eksodo ths kartas hxou gia ta hxeia sthn eisodo gia mic h kalitera AUX tou enisxiti sou' date=' kalodio me akres jack.Aplo, efkolo, grigoro, ftino![/quote'] Έτσι είχα συνδέσει και ένα laptop και είχα θόρυβο, και είπα μήπως φταίει η σύνδεση, παίζει λες ή φταίει η κάρτα και μια χαρά είναι η συνδεσή "καρφί σε καρφί"?
ferongr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αυτο θες... Καρφι σε RCA. Οι κανονικοι ενισχυτες και τα περισοτερα πλαστικα (mini και midi ηχοσυστηματα-απατη) εχουν ΑUX (Auxiliary=Βοηθητικη) σε RCA
panagiotis1976 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 to parapanw thespou parathetei o ferongr (rca se karfi) , to xw kanei ki egw, cool fm. h olh fash!
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Έχω μια on-board (realtek) κάρτα ήχου η οποία βγάζει ένα Spdif out και ένα σαν λαμπάκι κόκκινο με μια ζελατίνα (σαν κάτι οπτικό φαίνεται να είναι) και θέλω να το συνδέσω με τον ενισχυτή του στερεφωνικού μου (2κάναλος) ο οποίος έχει πίσω τα κλασσικά rca νομίζω λέγονται και ένα optical link στο οποίο συνδέω το cd (το οποίο και δεν θα το συνδέσω). Ποιός είναι ο προτιμότερος τρόπος να συνδέσω τα 2 και τι είδους καλωδίου πρέπει να πάρω? 1 arseniko karfi se 2 rca arsenika 8elis alla prosexe!!min dosis pano apo 3euro..alloste gia tin doulia pou ta 8es pano apo 3euro spatali ine
getty Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ωραία παιδιά ευχαριστώ αυτό θα κάνω (νομίζω έχω και ένα από αυτά που είχα πάρει παλιότερα για να συνδέω το iriver μου με τον ενισχυτή (αλλά ποιότητα yiok)). Μου είχε κολλήσει το optical αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο αν συνδέεται κιόλας.
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ωραία παιδιά ευχαριστώ αυτό θα κάνω (νομίζω έχω και ένα από αυτά που είχα πάρει παλιότερα για να συνδέω το iriver μου με τον ενισχυτή (αλλά ποιότητα yiok)). Μου είχε κολλήσει το optical αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο αν συνδέεται κιόλας. efoson den exeis epaggelmatiko enisxiti kai megafona den iparxi logos gia optical pou kai pali proairetiko ine mias ke den xrisimopiite akomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.