Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 όχι και 1436 τί θες να φτιάξεις δίκτυο χεχεεχεχεχεχε[γέλιο από γέρους του muppet show]mobo albatron 70 512 mb 52 cpu cell-64bit 80 hdd 60 case-power supply 60 dvd-rw 50 vga 50 σούμα=122+140+160=422Ε οθόνη από 100-300 τι δι@λολ του 'βαλες μήπως ζω σε παράλληλο σύμπαν και δε το ξέρω?2ο μέρος μπορεί ο laptop ή o mac να αντέξει μέρες ανοιχτός ? Συγγνώμη αλλά συγκρίνεις ένα Punto χωρίς extra με μία BMW full extra. Πιθανόν να μην κατάλαβες το post μου: Στο PC έβαλα ό' date='τι έχει το iMac Intel με 17άρα TFT [/b'](ή το αμέσως παραπλήσιο 'κομμάτι'). Για να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Ίσως θα βοηθούσε αν έβλεπες τα specs του iMac Intel >>> εδώ. Και εξηγούμαι: Intel 4 Dual Core, Μ/Β για το συγκεκριμένο chip, Ψύξη CPU, Μνήμη RAM 512MB 533ΜΗz, Κάρτα γραφικών ΑΤΙ Χ800 (δυστυχώς το Πλαίσιο δεν είχε την Χ1600XT που 'φοράει' o iMac), Κάρτα Ήχου Creative Audigy SE Bulk, HDD Seagate 160GB SATA, Pioneer DVD-R 110D DL (δεν είχε το Pioneer K-05 που 'φοράει το iMac), μία απλή θήκη, μία ACER 17άρα TFT, πληκτρολόγιο απλό USB, απλό ποντίκι Wheel Mouse Optical, την φτηνότερη Logitech QuickCam, τα φτηνότερα ηχεία (απλό ζευγάρι, όχι 5.1 φυσικά) και λειτουργικό Windows XP Pro English. ΟΛΑ αυτά κοστίζουν την τιμή που έγραψα. Γύρω στα 1700 με το ΦΠΑ μέσα. Και εγώ πλήρωσα για το αντίστοιχο Mac κάτω από 1500 ευρώ - μετρητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Όσο δέσμιος είσαι στη Microsoft' date=' τόσο (και λιγότερο) είσαι δέσμιος στην Apple. Γιατί δηλαδή είσαι δέσμιος της Apple; :?[/quote']άν κατάλαβα καλά εννοεί για προώθηση και υποστήριξη των προγραμμάτων και προιόντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 άν κατάλαβα καλά εννοεί για προώθηση και υποστήριξη των προγραμμάτων. Μα... δεν βγάζει μόνο η Apple προγράμματα για MacOS... Όπως δεν βγάζει μόνο η Microsoft προγράμματα για Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Συγγνώμη αλλά συγκρίνεις ένα Punto χωρίς extra με μία BMW full extra. Πιθανόν να μην κατάλαβες το post μου: Στο PC έβαλα ό' date='τι έχει το iMac Intel με 17άρα TFT [/b'](ή το αμέσως παραπλήσιο 'κομμάτι'). Για να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Ίσως θα βοηθούσε αν έβλεπες τα specs του iMac Intel >>> εδώ. Και εξηγούμαι: μέσα. Και εγώ πλήρωσα για το αντίστοιχο Mac κάτω από 1500 ευρώ - μετρητά. Φέρνω παράδειγμα τη μαζική παραγωγή laptop έστω με τη ταπεινή 7 ιντσών οθόνη [με 100 δολλάρια Αμερικής ανά μονάδα] εκατομμύρια παιδιά στη αφρική θα μάθουν το linuxκτλπ{και δεν θα είναι σα κάτι κάγκουρες[σα και 'μένα που στο σχολείο τους τα μέσα ήταν πενιχρά]}.είμαι εναντίον συστημάτων των 2000 ευρώ που σε μερικά χρόνια θα είναι απαρχαιομένα.δε κάνω τον <<έξυπνο>> ούτε θέλω να σου αλλάξω γνώμη.δεν έχω ούτε τη πείρα ούτε το υπόβαθρο .απλά νομίζω laptop 100 USD καλύτερο από 2000 USD imac. δε μετράει ο ένας και η καλοπέρασή του μετρά μόνο το σύνολο και το μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ο paredwse δεν συνέκρινε καν laptops. Πόσο μάλλον το laptop των 100 ευρώ. Αλλά δεν κατάλαβα. Λες δηλαδή να πάρουμε όλοι laptops των 100 ευρώ με 7" οθόνη που είναι απαρχαιωμένα ΤΩΡΑ αντί για laptops (windows ή mac) των 2000 ευρώ που θα απαρχαιωθούν σε μερικά χρόνια? Λες ο Νεγρεποντε να μην ήθελε καλύτερο hardware στο laptop που πρότεινε (γιατί ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί), αν μπορούσε να είναι φθηνότερο? Συγκρίνεις ΕΝΤΕΛΩΣ ανόμοια πράγματα. Και για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα καθόλου πως από το αρχικό σου μύνημα: shmera phga kai ta ida ta mac!!den sas krivw oti mou aresan para poli.aporw pws oloi axolounte me windows kai ta apple ta exoun valei sthn akrh.h alhthia eine oti theloun kalo portofoli gia na ta pareis!evala sto mati to g4 alla ithela na ixera an kai me to ibook mporeis na kaneis epexergasia video?έφτασες στα laptops των 100 ευρώ και τα συγκινητικά λόγια για τα παιδάκια στην Αφρική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ο paredwse δεν συνέκρινε καν laptops. Πόσο μάλλον το laptop των 100 ευρώ. Αλλά δεν κατάλαβα. Λες δηλαδή να πάρουμε όλοι laptops των 100 ευρώ με 7" οθόνη που είναι απαρχαιωμένα ΤΩΡΑ αντί για laptops (windows ή mac) των 2000 ευρώ που θα απαρχαιωθούν σε μερικά χρόνια? Λες ο Νεγρεποντε να μην ήθελε καλύτερο hardware στο laptop που πρότεινε (γιατί ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί)' date=' αν μπορούσε να είναι φθηνότερο? Συγκρίνεις ΕΝΤΕΛΩΣ ανόμοια πράγματα. Και για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα καθόλου πως από το αρχικό σου μύνημα: έφτασες στα laptops των 100 ευρώ και τα συγκινητικά λόγια για τα παιδάκια στην Αφρική...[/quote'] αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι θα γούσταρα να δω Ελληνα υπουργό να κάνει συμφωνία με τον Jobs π.χ. για μαζική παραγγελλία mac για χρήση στο σχολείο. .Υ.Γ. ευχαριστώ για την υπέρμετρη υπομονή σας και τη βοήθειά σας[ευτυχώς γλίτωσα τα σχόλια:<<οπ τι έγινε μικρέ, σου πήρε η μαμά Η/Υ τα χριστούγεννα?>>που θα έγραφα στη θέση σας. απλά ήθελα να ακουστεί κάτι διαφορετικό να παρατηρήσω και εγώ τον εαυτό μου. δέ περίμενα η αποχή από το κάπνισμα και η δίαιτα να μου έκαναν τόση ζημιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ΟΛΑ αυτά κοστίζουν την τιμή που έγραψα. Γύρω στα 1700 με το ΦΠΑ μέσα. Και εγώ πλήρωσα για το αντίστοιχο Mac κάτω από 1500 ευρώ - μετρητά.άρα για x-treme perfomance κάποιος πρέπει να πάρει mac. ok at last το αντελήφθην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 άρα για x-treme perfomance κάποιος πρέπει να πάρει mac. ok at last το αντελήφθην. Ξαναδιαβάζω τα posts μου και' date=' [b']όλως περιέργως[/b], δεν έχω γράψει για x-treme perfomance... Δεν έχω πρόβλημα να διαφωνεί κάποιος μαζί μου αλλά: 1. Να μην παραποιεί τα γραφόμενά μου και 2. Να μιλάμε 'την ίδια γλώσσα' - έστω και στη διαφωνία. Δυστυχώς εδώ δεν φαίνεται να πληρούνται οι δύο αυτές προϋποθέσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ξαναδιαβάζω τα posts μου και' date=' [b']όλως περιέργως[/b], δεν έχω γράψει για x-treme perfomance... Δεν έχω πρόβλημα να διαφωνεί κάποιος μαζί μου αλλά: 1. Να μην παραποιεί τα γραφόμενά μου και 2. Να μιλάμε 'την ίδια γλώσσα' - έστω και στη διαφωνία. Δυστυχώς εδώ δεν φαίνεται να πληρούνται οι δύο αυτές προϋποθέσεις... sorry αλλά μπροστά στο celleron μου 2.6ghz αυτός ο mac είναι high. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 paredwse θα συμφωνήσω με τον mandate. Οι mac δεν έχουν κάτι πολύ φτηνό ίσα ίσα να μπείς στο χώρο όπως μπορείς να κάνεις με τα pc.(βέβαια τώρα που το σκέφτομαι ίσως το mac mini...) και μην ξεχνάμε πως είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν ένα μηχάνημα ίσα ίσα για το ιντερνετ και για δουλειές γραφείου (όπου οι απαιτήσεις είναι μικρές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macpt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 sorry re paidia ego edosa prin 39 mines 2300 gia na paro ena Powerbook titanium 1Gz AIM kai Gb ram apo tote den exo dosei oute ena euro kai oi doulies pou kano einai na akouo mousiki na mpeno sto internet na vlepo dvd na grafo apla kimena merikes selidopiisis, video montaz se home epepedo na dimiourgo dvd se home katastasi epeksergasia eikonas se pro epipedo kai epeksergasia ixou se pro epipedo kai pote ma pote den eixa to paramikro provlima. Mporei na mou pei kaneis an eperna kati allo ektos apo mac posa lefta tha edina mesa se 39 mines gia na mporo na kano auta ta pramata akomi kai simera xoris provlima??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 sorry re paidia ego edosa prin 39 mines 2300 gia na paro ena Powerbook titanium 1Gz AIM kai Gb ram apo tote den exo dosei oute ena euro kai oi doulies pou kano einai na akouo mousiki na mpeno sto internet na vlepo dvd na grafo apla kimena merikes selidopiisis, video montaz se home epepedo na dimiourgo dvd se home katastasi epeksergasia eikonas se pro epipedo kai epeksergasia ixou se pro epipedo kai pote ma pote den eixa to paramikro provlima. Mporei na mou pei kaneis an eperna kati allo ektos apo mac posa lefta tha edina mesa se 39 mines gia na mporo na kano auta ta pramata akomi kai simera xoris provlima??? Μιά χαρά είσαι, όποιος θέλει πιο φθηνό μπορεί κάλλιστα να πάρει ένα φθηνό laptop συμβατό με *bsd και να το φτιάξει να κάνει ότι κάνει και το mac. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί (γιατί πως να το κάνουμε το γραφικό περιβάλλον του mac δεν παίζεται) δυστυχώς θα πρέπει να πληρώσει, τίποτα δεν είναι δωρεάν κι εγώ αν έφτιαχνα ένα μουράτο unix-based λειτουργικό που δούλευε πολύ καλά θα κοιτούσα να το δέσω με το hardware και να το καλοπουλήσω. Εξάλλου για όσου θέλουν κάτι φθηνό υπάρχει και mac mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macpt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 kai den einai mono to to grafiko perivalon einai kai apo piso kapia pramgmatakia opo core video core audio core image.... kai mia platforma pou legete QuickTime..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macpt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 a n mi ksexaso to rekor tou einai mexri 37 meres xoris epanekinisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 a n mi ksexaso to rekor tou einai mexri 37 meres xoris epanekinisi Και ποτέ να μην το έκλεινες δε νομίζω να σου κόλλαγε απο software τουλάχιστον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.