yiorgos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 shmera phga kai ta ida ta mac!!den sas krivw oti mou aresan para poli.aporw pws oloi axolounte me windows kai ta apple ta exoun valei sthn akrh.h alhthia eine oti theloun kalo portofoli gia na ta pareis!evala sto mati to g4 alla ithela na ixera an kai me to ibook mporeis na kaneis epexergasia video?
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 shmera phga kai ta ida ta mac!!den sas krivw oti mou aresan para poli.aporw pws oloi axolounte me windows kai ta apple ta exoun valei sthn akrh.h alhthia eine oti theloun kalo portofoli gia na ta pareis!evala sto mati to g4 alla ithela na ixera an kai me to ibook mporeis na kaneis epexergasia video?φτηνό pc 350Ε το κουτί + 100-300Ε η οθόνη. τα mac από πόσο ξεκινάνε?
LordArthas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Το iBook ειναι φορητο... @ yiorgos: το χρειαζεσαι για επαγγελματικη χρηση ή για επεξεργασια video σε επαγγελματικο επιπεδο;
GT1807 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 φτηνό pc 350Ε το κουτί + 100-300Ε η οθόνη. τα mac από πόσο ξεκινάνε? Οκ κ ενα Punto GT εχει 5000 ευρω κ με αλλα 5000 το κανεις να εχει 300 αλογα.Ειναι porsche??Δεν μιλαμε για απλους χρηστες υπολογιστων αλλα για enthusiasts.Αν ήξερα περισσοτερα,οταν πηρα τον υπολογιστη μου,για τους Mac τοτε πιθανον να μην ειχα γνωρισει ακομη τα XP.Κ by the way το pc που λες οτι κανει 600 ευρω δεν νομιζω να εχει κ πολυ σχεση με το φθηνοτερο(οχι Mac-Mini) Macintosh σε θεμα hardware. Τα σέβη μου
yiorgos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 piadia erasitexnika pragmata.home video ....photo....... internet......
yiorgos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 kai kati allo.to kainourgio powerbook me ton intel tha trexei kanonika ta palia programata twn apple ?
LordArthas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 kai kati allo.to kainourgio powerbook me ton intel tha trexei kanonika ta palia programata twn apple? Πιστευω οτι για ερασιτεχνικο επιπεδο, με αυξημενη στο 1 gb ram, ο iBook θα ικανοποιησει τις απαιτησεις σου. Ισως αλλοι χρηστες που γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα, να σε κατατοπισουν καλυτερα. Οσον αφορα τα παλια προγραμματα, υπαρχει κατι σαν emulator που λεγεται Rosetta. Κανε ενα search στο forum και θα βρεις την απαντηση που ψαχνεις ;-)
doomx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 iBook G4 exo me 768Mb ram, kai apla video pou vgazo me tin digital camera mou (eos 10 mins), ta kano edit arketa aneta. Photos kano edit sunexeia me to iPhoto kai Photoshop kai mporo na po oti einai arketa euelikto. Genika, to kalo einai oi mporeis na exeis photoshop kai iphoto anoixta na douleuoun, kai itunes na paizei mousiki, kai na eisai online kai pali einai aneto to sustima.
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Οκ κ ενα Punto GT εχει 5000 ευρω κ με αλλα 5000 το κανεις να εχει 300 αλογα.Ειναι porsche??Δεν μιλαμε για απλους χρηστες υπολογιστων αλλα για enthusiasts.Αν ήξερα περισσοτερα' date='οταν πηρα τον υπολογιστη μου,για τους Mac τοτε πιθανον να μην ειχα γνωρισει ακομη τα XP.Κ by the way το pc που λες οτι κανει 600 ευρω δεν νομιζω να εχει κ πολυ σχεση με το φθηνοτερο(οχι Mac-Mini) Macintosh σε θεμα hardware. Τα σέβη μου[/quote']αυτό ρωτάω ντε .συμφέρει δηλαδή το mac? off topic αλλά αν έχεις 300 άλογα πρέπει να χαλάσεις άλλα 6000 ευρώ για σωστά φρένα Brembo,αναρτήσεις koni και δε συμμαζεύεται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 φτηνό pc 350Ε το κουτί + 100-300Ε η οθόνη.τα mac από πόσο ξεκινάνε? Μόλις διάβασα αυτό το... "εμπεριστατωμένο" post' date=' πήγα στην ιστοσελίδα του Πλαισίου για να φτιάξω το δικό μου PC με "350 ευρώ", βάζοντας όλα όσα έχει ο iMac. [b']Περιέργως[/b], αφού διάλεξα τα φτηνότερα κομμάτια παντού, μου βγήκε 1436,70 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Με οθόνη και λειτουργικό. Και συγκρίνω τον iMac με Intel Duo Core που κοστίζει 1.211 ευρώ χωρίς ΦΠΑ... Και η ερώτηση που τίθεται είναι η εξής: έχεις δει ποτέ σου Macintosh; :neutral: Και δεύτερη ερώτηση: Αφού η συγκεκριμένη ενότητα είναι για Macintosh, εσύ ήρθες για να μας πεις ότι είναι πιο ακριβά από τα PC; :neutral:
yiorgos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 paidia to erwthma eine to exis...axizei na xwsei kaneis 2000 gia na parei mac kai na eine desmios sthn apple?h na parei ena pcaki?panta gia laptop milaw.
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μόλις διάβασα αυτό το... "εμπεριστατωμένο" post' date=' πήγα στην ιστοσελίδα του Πλαισίου για να φτιάξω το δικό μου PC με "350 ευρώ", βάζοντας όλα όσα έχει ο iMac. [b']Περιέργως[/b], αφού διάλεξα τα φτηνότερα κομμάτια παντού, μου βγήκε 1436,70 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Με οθόνη και λειτουργικό. Και συγκρίνω τον iMac με Intel Duo Core που κοστίζει 1.211 ευρώ χωρίς ΦΠΑ... Και η ερώτηση που τίθεται είναι η εξής: έχεις δει ποτέ σου Macintosh; :neutral: Και δεύτερη ερώτηση: Αφού η συγκεκριμένη ενότητα είναι για Macintosh, εσύ ήρθες για να μας πεις ότι είναι πιο ακριβά από τα PC; :neutral: it was just a question.money is not a issue σε τέτοιες περιπτώσεις,εξ' άλλου μπορείς να το πάρεις και με δόσεις. εξαρτάται και το λόγο που το θέλει.my mistake.
mandate Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μόλις διάβασα αυτό το... "εμπεριστατωμένο" post' date=' πήγα στην ιστοσελίδα του Πλαισίου για να φτιάξω το δικό μου PC με "350 ευρώ", βάζοντας όλα όσα έχει ο iMac. [b']Περιέργως[/b], αφού διάλεξα τα φτηνότερα κομμάτια παντού, μου βγήκε 1436,70 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Με οθόνη και λειτουργικό. Και συγκρίνω τον iMac με Intel Duo Core που κοστίζει 1.211 ευρώ χωρίς ΦΠΑ... Και η ερώτηση που τίθεται είναι η εξής: έχεις δει ποτέ σου Macintosh; :neutral: Και δεύτερη ερώτηση: Αφού η συγκεκριμένη ενότητα είναι για Macintosh, εσύ ήρθες για να μας πεις ότι είναι πιο ακριβά από τα PC; :neutral: όχι και 1436 τί θες να φτιάξεις δίκτυο χεχεεχεχεχεχε[γέλιο από γέρους του muppet show] mobo albatron 70 512 mb 52 cpu cell-64bit 80 hdd 60 case-power supply 60 dvd-rw 50 vga 50 σούμα=122+140+160=422Ε οθόνη από 100-300 τι δι@λολ του 'βαλες μήπως ζω σε παράλληλο σύμπαν και δε το ξέρω?2ο μέρος μπορεί ο laptop ή o mac να αντέξει μέρες ανοιχτός ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 paidia to erwthma eine to exis...axizei na xwsei kaneis 2000 gia na parei mac kai na eine desmios sthn apple?h na parei ena pcaki?panta gia laptop milaw. Όσο δέσμιος είσαι στη Microsoft, τόσο (και λιγότερο) είσαι δέσμιος στην Apple. Γιατί δηλαδή είσαι δέσμιος της Apple; :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.