Godfath3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι πως μου φαίνεται παράλογη, απλώς ίσως να είναι πιό συνετό άν η νομοθετική ρύθμιση, ρύθμιζε λίγο πιο "ελεύθερα" το αν μπορεί να ανταπεξέλθει κάποιος στην εργασιακές του υποχρεώσεις...
teohaz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα site που να κάνεις ερωτήσεις πάνω σε νομικά θέματα και να σου απαντάνε υπεύθυνα; Μια ερώτηση που θέλω να κάνω είναι πως γίνετε για παράδειγμα ένας δημόσιος υπάλληλος να πάρει ποσοστά από ένα μαγαζί ή να ανοίξει δικιά του επιχείρηση ή μια σελίδα για να κάνει εμπόριο μέσω ιντερνετ κτλ; Απευθείας στο ονομα του δεν γίνετε (στην μοναδική χώρα που υπάρχει αυτό είναι η Ελλάδα) μήπως γίνετε με κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό ή με άλλον τρόπο; mono sthn ellada ginetai auto giati mono sthn ellada kathontai 1000atoma kai douleuoun 100 gia olous...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Ο Κώδικας Περί Δικηγόρων το απαγορεύει. Και φυσικα οι χασοδικες τον εφαρμοζουν οταν και οπως θελουν !!!!! Και αυτον και ολα τα ποινικοαστικοεμπορικα κλπ δικαια. Σακη Κεχ....γλου ακους ?????? :mrgreen: :mrgreen: Βρεγμενη σανιδα που θελουν οι πιο πολλοι....
Fan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Αυτό συμβαίνει σε όλες τι χώρες???(Απλά ρωταω επειδή δεν ξέρω...) Σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία (και φαντάζομαι σε όλη την Ε.Ε.) που ξέρω επιτρέπεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να ανοίξουν δικιά τους επιχείρηση αρκεί να μην "συγκρούεται" με την ήδη υπάρχουσα δουλειά τους.
joanlaz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σας Παρακαλω θα ηθελα μια βοηθεια αν γνωριζεται ...που θα βρω μια φορμα συμφωνητικου ...για κατασκευη ιστοσελιδας ...για να εχω για πελατη ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.