Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Εχω μια καρτα TV pinnacle PCT Vision και μου κανει κολπα...Ειπα να την ξαναεγκαταστησω αλλα εχω χασει το cd της....Καπου θα βρισκεται αλλα αντε να το βρεις....Μπορω να κατεβασω απο καπου τα απαιτουμενα ???? Ευχαριστω. :-D
sYn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Εχω μια καρτα TV pinnacle PCT Vision και μου κανει κολπα...Ειπα να την ξαναεγκαταστησω αλλα εχω χασει το cd της....Καπου θα βρισκεται αλλα αντε να το βρεις....Μπορω να κατεβασω απο καπου τα απαιτουμενα ???? Ευχαριστω. :-D psa3e edo http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV/PCTV/PCTV+Stereo+Support/Software+Updates+and+Drivers/PCTV+Vision/Pinnacle_PCTV_5_90+AudioLevel+Control+Patch.htm?mode=documents
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστω...Αφου το εψαχνα μια ωρα πριν κανω το post και με παιδεψε οσο ηθελε μολις ρωτησα φοβηθηκε τους τρομερους-ες insomniacs και ...φανερωθηκε. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.