Προς το περιεχόμενο

Αγορά mp3 για το αμάξι

bomberb17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω ένα mp3 για το αυτοκίνητο. Θέλω να βρω το πιο φθηνό που υπάρχει, δε με ενδιαφέρουν άλλα έξτρα χαρακτηριστικά. Έχω δει κάτι pioneer στα Macro περίπου στα 100?. Έχει δει/αγοράσει κανείς κανένα φθηνότερο;

Δημοσ.

Παιδιά και ένα άλλο βασικό που πρέπει να προσέξετε.Anti shock memory. Μην οδηγείτε κανονικά κ με το παραμικρό κουνηματάκι στο δρόμο να πηδάει ή να σταματάει το mp3 cd που φτιάξατε! Τη συγκεκριμένη λειτουργία νομίζω πως δεν την αναφέρει στη προσφορά των Lidl.Αντίθετα στον Μαρινόπουλο δίνουν ένα με Anti Shock Memory.

Ενα άλλο μελανό σημείο είναι το πόσο καλή ευασθησία στο radio tuner έχουν.Καλά στην Αθήνα, στην επαρχία όμως? Καλά και ακριβά μοντέλα έχουν πολύ χαμηλές ευαισθησίες στο tuner τους.Τώρα για τον ενισχυτή που κρύβουν μέσα τους τα οικονομικά μοντέλα...δεν ξέρω.Αν όμως ψάχνουμε τις πλέον οικονομικές επιλογές, ας μην έχουμε απαιτήσεις στην ένταση-ποιότητα του ήχου απο αυτά καθ'αυτά τα μηχανήματα.Στην τελική μετά απο λίγο καιρό,παίρνετε έναν επιπλέον ενισχυτή αυτοκινήτου για να φτιάξετε λίγο τον ήχο.

Δημοσ.

Παρε το Pioneer DEH-MP9600premium που εχω και εγω :P

Βεβαια παει 650+..

Περα απο την πλακα οτι και να κανεις παρε PIONEER...

Η Intersys ειναι φοβερη αντιπροσωπεια και τυχαινει να ειναι και φιλαρακια :)

Δημοσ.
Παρε το Pioneer DEH-MP9600premium που εχω και εγω :P

Βεβαια παει 650+..

Περα απο την πλακα οτι και να κανεις παρε PIONEER...

Η Intersys ειναι φοβερη αντιπροσωπεια και τυχαινει να ειναι και φιλαρακια :)

Σόρρυ για τα φιλαράκια σου αλλά από πότε η πιο άθλια αντιπροσωπεία έγινε η καλύτερη; Και Pioneer είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογή επειδή είναι Pioneer όχι επειδή τα υποστηρίζει η Intersys.

Όσο για το antishock. Έχουν όλα. Απλά σε κάποια δουλεύει αξιόπιστα σε κάποια όχι. Στο Pioneer που έχω δουλεύει απλά άψογα.

Δημοσ.
Σόρρυ για τα φιλαράκια σου αλλά από πότε η πιο άθλια αντιπροσωπεία έγινε η καλύτερη;

Ακριβώς...

Δημοσ.
Παιδιά και ένα άλλο βασικό που πρέπει να προσέξετε.Anti shock memory. Μην οδηγείτε κανονικά κ με το παραμικρό κουνηματάκι στο δρόμο να πηδάει ή να σταματάει το mp3 cd που φτιάξατε! Τη συγκεκριμένη λειτουργία νομίζω πως δεν την αναφέρει στη προσφορά των Lidl.Αντίθετα στον Μαρινόπουλο δίνουν ένα με Anti Shock Memory.

Ενα άλλο μελανό σημείο είναι το πόσο καλή ευασθησία στο radio tuner έχουν.Καλά στην Αθήνα' date=' στην επαρχία όμως? Καλά και ακριβά μοντέλα έχουν πολύ χαμηλές ευαισθησίες στο tuner τους.Τώρα για τον ενισχυτή που κρύβουν μέσα τους τα οικονομικά μοντέλα...δεν ξέρω.Αν όμως ψάχνουμε τις πλέον οικονομικές επιλογές, ας μην έχουμε απαιτήσεις στην ένταση-ποιότητα του ήχου απο αυτά καθ'αυτά τα μηχανήματα.Στην τελική μετά απο λίγο καιρό,παίρνετε έναν επιπλέον ενισχυτή αυτοκινήτου για να φτιάξετε λίγο τον ήχο.[/quote']

kali i antishock alla gia ta mp3 ta fortoni prosorina sti mnimi opote auto gia tis anapidisis akiro.

oso gia ti kalitero service ine makran i clarion kai apo omorfia i jvc me tin alpine(isos ke i kenwood kati kani)

pantos epidi exo magazi an 8es kati f8ino na 3eris:an pa8i kapia vlavi min skeftis ka8olou na pas gia episkeui giati 8a dosis toulaxiston 30euro kai an ine kai kamia tainia pai ke 50-70 euro

opote krinis...

Δημοσ.
Η Intersys ειναι φοβερη αντιπροσωπεια...
Συμφωνώ απόλυτα! Φόβος, Τρόμος και Πανικός με πιάνει, μην ξαναμπλέξω μαζί τους. :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...