Προς το περιεχόμενο

SLI Connector......υπάρχει πρόβλημα;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά ένας SLI Connector απο μητρική της ASUS κάνει την ίδια δουλειά σε μητρική της Gigabyte;
don't know yet

but νομίζω ότι με τους νέους drivers δεν χρειάζεται ο connector

Δημοσ.

Παίζει να κάνω μια ανταλλαγή την μητρική μου και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τον SLI Connector έτσι αν γνωρίζει κάποιος plz πέστε μου γιατί το έχουμε κανονίσει για Δευτέρα να γίνουν οι αποστολές. Αν ο δικός του θα ταιριάζει σε Gigabyte mobo να την κάνουμε κανονικά.

Δημοσ.

O Connectoras ειναι universal καθοτι με τους νεους drivers μπορεις να συνδεσεις ιδιες καρτες διαφορετικων κατασκευαστων και οχι να καταργησεις τον conectora οπως ειπε ο Mandate. Εξαλλου για καθε πυρηνα υπαρχουν ακριβη specifications της πλακετας και της γενικοτερης υλοποιησης απο την nVidia. Απλα μερικες εταιριες ξεφευγουν λιγο προς το καλυτερο οσον αφορα την ποιοτητα περιφερειακων υλικων (μνημες, ψυξη κλπ) αλλα φυσικα τα βασικο σχεδιο παραμενει αναλλοιωτο, οπως δαηλαδη και η συνδεσμολογια των SLI bridges (πιο σωστα).

Δημοσ.

ισχυει οτι με τους τελευταιους drivers μπορουμε να εχουμε sli και με διαφορετικες καρτες? πχ 2 6600gt asus kai msi. εχω asus a8n sli deluxe.

Δημοσ.
ισχυει οτι με τους τελευταιους drivers μπορουμε να εχουμε sli και με διαφορετικες καρτες? πχ 2 6600gt asus kai msi. εχω asus a8n sli deluxe.

Again... YES YES YES YES YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ! ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο POST COUNTER (ψιλοασχετο)

Δημοσ.
O Connectoras ειναι universal καθοτι με τους νεους drivers μπορεις να συνδεσεις ιδιες καρτες διαφορετικων κατασκευαστων και οχι να καταργησεις τον conectora οπως ειπε ο Mandate. Εξαλλου για καθε πυρηνα υπαρχουν ακριβη specifications της πλακετας και της γενικοτερης υλοποιησης απο την nVidia. Απλα μερικες εταιριες ξεφευγουν λιγο προς το καλυτερο οσον αφορα την ποιοτητα περιφερειακων υλικων (μνημες, ψυξη κλπ) αλλα φυσικα τα βασικο σχεδιο παραμενει αναλλοιωτο, οπως δαηλαδη και η συνδεσμολογια των SLI bridges (πιο σωστα).
σε σύστημα sli όμως

πληρώνω 2 κάρτες και έχω max βελτίωση 50% επί της αρχικής?

Δημοσ.
σε σύστημα sli όμως

Βασικα αναλογα με τη μεθοδο επεξεργασιας που θα επιλεξει ο driver για το παιχνιδι (AFR, Scissor κλπ) απο 35% και πανω. Ειδικα σε περιπτωση χρησης ΑnitΑliasing, Anisotropic Filtering και σε βαρεια χρηση shaders 3ης γενιας θα δεις πολυ ορατες διαφορες... ΟΣον αφορα αυτο που ειπες για το τη σχεση τιμης προς αξια, φαντασου οτι χωρις SLI θα επρεπε να αλλαξεις την καρτα σου με μια που εκανε 400 ευρω ενω τωρα (υποθετωντας παντα πως εχεις την καρτα καιρο, δεν αξιζει να πας SLI με δυο καινουργιες mid-end καρτες, καλυτερα μια μονη της με τα λεφτα και την αποδοση των δυο ΠΧ 2 Χ 6600GT vs 6800GT. για νεο συστημα καλυτερα η δευτερη επιλογη ενω για αναβαθμιση ΦΥΣΙΚΑ η πρωτη καθοτι αλλο 300 ευρω και αλλο 160)

Δημοσ.
σε σύστημα sli όμως

Kaneis den mporei na pei sta sigoura poso tha auksithoun oi epidoseis me 2 kartes se sli diatiksi.Genika exeis mia auksisi tis taksis 50-80% alla ola eksartontai apo tis kartes (allo 2x6600 kai allo 2x6800)kai to upoloipo sustima pou xrisimopoieis(cpu kai mnimi).An exeis ena ¨argo¨ cpu den tha mporei na trofodotisei tis kartes me dedomena...Dokimase kai tha deis...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...