ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 τι προσπαθεις να κανεις με αυτό¨? εγω σε ολα το ποστ αναφέρομαι συγκεκριμένα οπου κάνω κρισεις με ονόματα ενω εσυ γράφεις <<Από στημένες μουσικές βιομηχανίες και κάμποσα συμφέροντα>> , <<Και τώρα θες να μου πεις πως είναι επιτυχία να παίζει ένα τραγούδι στο MTV; Να με συμπαθάς, αλλά για μένα είναι ατυχία και όχι επιτυχία... >> αλλωστε μάλλον δεν μπορείς τον καταλάβεις γιατί τα κομμάτια της eurovision ειναι (όπως τα χαρακτήρισα) ανάλαφρα ή και γελεία( πολλά απο αυτά).
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Όσον αφορά το MTV, είπα πως θεωρώ ατυχία να παίζεται ένα τραγούδι εκεί (πλέον).Και όσον αφορά την μουσική βιομηχανία, ποιά έννοια ακριβώς σου διαφεύγει και θέλεις να σου εξηγήσω; δεν είπες <<πλέον>> τώρα λες δεν χρειάζεται να μου αναλύσεις καμία εννοια που δεν κσέρεις τι σημαίνει σταματάω εδω είμαι και offtopic
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 τι προσπαθεις να κανεις με αυτό¨? εγω σε ολα το ποστ αναφέρομαι συγκεκριμένα οπου κάνω κρισεις με ονόματα ενω εσυ γράφεις <<Από στημένες μουσικές βιομηχανίες και κάμποσα συμφέροντα>> ' date=' <<Και τώρα θες να μου πεις πως είναι επιτυχία να παίζει ένα τραγούδι στο MTV;Να με συμπαθάς, αλλά για μένα είναι ατυχία και όχι επιτυχία... >> αλλωστε μάλλον δεν μπορείς τον καταλάβεις γιατί τα κομμάτια της eurovision ειναι (όπως τα χαρακτήρισα) ανάλαφρα ή και γελεία( πολλά απο αυτά).[/quote'] Μα καλά τώρα σοβαρά θέλεις να σου κατονομάσω μουσικές βιομηχανίες; Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Τέλος πάντων. Και όσο για τα τραγούδια που βρίσκεις γελοία, ναι κάποια από αυτά είναι. Άλλα πάλι είναι βαρετά και άλλα αδιάφορα. Κάποια από αυτά όμως είναι ενδιαφέροντα και αξιόλογα. Το παράξενο θα ήταν να άξιζαν όλα ή το αντίθετο. Τώρα για το ποια βρίσκεις εσύ αξιόλογα και ποια βρίσκω εγώ, αυτό μάλλον έχει να κάνει με το προσωπικό μας γούστο, αν και κάποιες φορές, σε μερικές ομάδες ανθρώπων (ας πούμε στις μικρές ηλικίες για παράδειγμα) που το προσωπικό τους γούστο δεν έχει διαμορφωθεί, θα επιρρεάζεται από άλλους παράγοντες, όπως είναι η διαφήμιση και τα ΜΜΕ, γενικότερα. Με παρόμοιο τρόπο και η Καλομοίρα και ο Νίνο είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες επειδή έχουν ανέβει ψηλά στα Ελληνικά charts και έχουν κάνει τρελλές πωλήσεις. Ε, με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν είναι επιτυχία για μένα... Αν μου επιτρέπεις βέβαια να πιστεύω κάτι τέτοιο.
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μα καλά τώρα σοβαρά θέλεις να σου κατονομάσω μουσικές βιομηχανίες;Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Τέλος πάντων. Και όσο για τα τραγούδια που βρίσκεις γελοία' date=' ναι κάποια από αυτά είναι. Άλλα πάλι είναι βαρετά και άλλα αδιάφορα. Κάποια από αυτά όμως είναι ενδιαφέροντα και αξιόλογα. Το παράξενο θα ήταν να άξιζαν όλα ή το αντίθετο. Τώρα για το ποια βρίσκεις εσύ αξιόλογα και ποια βρίσκω εγώ, αυτό μάλλον έχει να κάνει με το προσωπικό μας γούστο, αν και κάποιες φορές, σε μερικές ομάδες ανθρώπων (ας πούμε στις μικρές ηλικίες για παράδειγμα) που το προσωπικό τους γούστο δεν έχει διαμορφωθεί, θα επιρρεάζεται από άλλους παράγοντες, όπως είναι η διαφήμιση και τα ΜΜΕ, γενικότερα. Με παρόμοιο τρόπο και η Καλομοίρα και ο Νίνο είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες επειδή έχουν ανέβει ψηλά στα Ελληνικά charts και έχουν κάνει τρελλές πωλήσεις. Ε, με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν είναι επιτυχία για μένα... Αν μου επιτρέπεις βέβαια να πιστεύω κάτι τέτοιο.[/quote'] Σε ότι αναφέρεις συμφωνώ απόλυτα απλά μπορείς να είσαι επιτυχημένος ακόμα και αν λέγεσαι καλομοίρα και δεν έχεις ούτε φωνή ούτε τίποτα , αφού υπάρχει κόσμος που σε ακούει και πουλάς. άλλο ποιότητα και άλλο επιτυχία. Μακάρι να συνδιάζονται πάντα:?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μααααααααααλισταααααα Καλη η βραδια η χτεσινη, λιγο κρυομπλαστρος βγηκε ο Καπουτζιδης, η Μακρυπουλια ηταν πολυ πιο ανετη. Στην αναδρομη κακως που δε σταθηκαν στο υπερτατο Παναγια μου, Παναγια μου της Μαριζας Κωχ, κατα τη γνωμη μου η καλυτερη ελληνικη συμμετοχη ever. Το Everything δε μ'αρεσει, το Tornero ομως... Ολα τα λεφτα η Sibel Tuzun αλλα το παρατονισμενο ελληνικο τι το ηθελε? Καλυτερο το τραγουδι της στην τουρκικη εκδοση. Τους Lordi τους βρισκω αστειους και το κομματι μου θυμιζει Winger με χοντρη φωνη ergothes, με φρασεις οπως "teleyteo kommati tis eurovision poy egine epitixia einai ton abba" και "το mtv παίζει τα πάντα" δειχνεις μεγαλη αγνοια των πραγματων. Το μονο στο οποιο θα συμφωνησω ειναι το "Η επιτυχία ειναι θεμελιώδες μετρήσιμο μεγεθος ασχετα τι μας αρεσει." αν διπλα στο "επιτυχια" βαλεις το "εμπορικη".
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 "Η επιτυχία ειναι θεμελιώδες μετρήσιμο μεγεθος ασχετα τι μας αρεσει." αν διπλα στο "επιτυχια" βαλεις το "εμπορικη". Αυτή η διόρθωση, νομίζω πως έβαλε στην θέση τους τα πάντα. Btw, κάτω τα χέρια από τους Lordi μου, ε!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Btw' date=' κάτω τα χέρια από τους Lordi μου, ε! [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/LOL.gif[/img] Kαλα, δεν υπηρχε περιπτωση να τους αγγιζα
nmtray2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Σε ότι αναφέρεις συμφωνώ απόλυτα [/b'] απλά μπορείς να είσαι επιτυχημένος ακόμα και αν λέγεσαι καλομοίρα και δεν έχεις ούτε φωνή ούτε τίποτα , αφού υπάρχει κόσμος που σε ακούει και πουλάς. άλλο ποιότητα και άλλο επιτυχία. Μακάρι να συνδιάζονται πάντα:? Πιστευω οτι αν η μουσικη βιομηχανια δεν επιαζε το ρολο της, την καλομοιρα δεν θα την ηξερε κανενας. Στην ελλαδα πολλοι πρωτοεμφανιζομενοι μουσικοι εχουν στο συμβολαιο τους εναν ορο που λεει οτι αν δεν πουλησει ο 1ος δισκος πχ 5000 κομματια, η εταιρεια δεν θα του βγαλει αλλο με δικα της εξοδα. Το παιχνιδι ποιος το οριζει δλδ?
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Na rotiso an pianete mtv ? paizei ta panta paidia alla se analogia 9 pros 1 den xreiazetai na anafero ti ennoo 9-1. exo dei nightwish, rotting christ! sonic youth (prin ginoyn gnostoi) kai ti alla na protothimitho. ennoeitai oti annalonete perissotero me emporika. "teleyteo kommati tis eurovision pou egine epitixia einai ton abba" den einai diki mou apopsi alla ton pagkosmion poliseon sta songs tou diagonismou (stoixia episima) . tora gia to xaraktirismo peri ΑΓΝΟΙΑΣ den apanto alla metatheto ...
blueviper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Άντε να γκρινιάξουμε λίγο ακόμα, μια και δεν είχα την απόλυτη χαρά να δω το χθεσινό show, αλλά ό,τι πέτυχα σε ειδήσεις και ολίγη από μεσημεριανά για να ερεθιστεί το παχύ έντερο και να διευκολυνθεί η μετά το φαγητό αφόδευση. Σεληνιάστηκε η αιώνια "I wanna be Ζωζώ" στο κομμάτι που είχε τη στιχουργική της συμμετοχή + τη μουσικούλα του amore της (aka λιμάνι της ζωής της) κι έγιναν σκόνη και θρύψαλα οι προθέσεις τη να υπηρετήσει κάθε κομμάτι όπως οφείλει. 4 τραγούδια είχε να μάθει σε τόσες μέρες η μεγαλύτερη ελληνίδα star με το περίσσευμα επαγγελματισμού και εμπειρίας, αλλά έχανε τα λόγια της, ξέχναγε προτάσεις, δε θυμόταν να μπει κοκ. Κατά τα άλλα τα λεφτά από τους αφελείς που μπήκαν στη διαδικασία να στείλουν sms τα τσέπωσε κανονικά και με το νόμο η ΕΡΤ, η Αννούλα κι ο Νικολά είναι πανευτυχείς μια κι όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, ο Κοντόπουλος μπορεί να ήταν φαβορί, αλλά θα πνίξει τον πόνο του στις διάφορες υποσχέσεις που άφησαν να μετεωρίζονται για το λαμπρό μέλλον του και τις συνεργασίες που θα έχει και ζήσαν αυτοί καλά κι η δημοκρατία του televoting καλύτερα. Κι έβλεπα κι αυτή την ταλαίπωρη την Ντέπυ να κρατάει τα μαλλιά της για να μην πέσουν, ακούγοντας ορισμένους τυχάρπαστους μετεωρίτες της show biz να διατείνονται πως μας κάνει χάρη η Αννούλα που πάει στη ΓιουροΜίζιον και τη λυπόταν η ψυχή μου. Εμφάνίστηκε και μια "φίλη της Άννας" μέλος της σφαιρικώς κρίνουσας επιτροπής να προσθέσει πως ο Καρβέλας δεν ακούει Μιχάλη Τζάκσον κι αμέσως λύθηκε το έντερο κι έτρεχα να προλάβω το τσιρλιπιπί. Παίρνω τα ποπ κορν μου από τώρα και περιμένω πως και πως τις επόμενες μεγάλες στιγμές που θα βιώσω ως Έλλην και μουσικόφιλος. Ζήτω το έθνος! Μακάρι να μας κατεβάσει στην πλατεία Συντάγματος και πάλι να ζήσουμε μοναδικά συναισθήματα.
mandate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ο κάπου ήταν σε φάση:και τώρα η ***** [τουρκάλα] θα τραγουδήσει στα αγγλικά και σε κάποια άλλη γλώσσα που δε λέμε τώρα το τραγούδι της ε ποιά λες να ήταν ? το έχουν ξεφτιλήσει με αυτή τη ''φιλία'' η Αννούλα κι ο Νικολά είναι πανευτυχείς μια κι όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο¨ στο WOW θα έχουν φτιάξει χαραχτήρες undead banshee και death-knight
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Cristina προς το τέλος των στίχων λέει: Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red... Μα αφού μιλάει για «Demons and Angels». Εγώ πάντως δεν έκανα κανέναν τέτοιο συνειρμό... Καλά.. Όσο το ακούω... Τόσο περιμένω πως και πως τη μέρα του διαγωνισμού! Πωπω... Θέλω ΠΟΛΥ να νικήσει αυτό το τραγούδι! Έτσι και νικήσει θα αλλάξουν τα δεδομένα της Eurovision! Οι τύποι αυτοί είναι απίστευτοι! Θα κάνουν αυτό που κανείς δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής. Δεν θα τους ξεχάσει κανείς. Το τραγουδάκι ντρέπομαι να πω τι κάνει... Επίσης ντρέπομαι να το πω' date=' αλλά νομίζω πως θα είναι η 1η φορά που θα στείλω sms για ψήφο σε κάτι. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/rolleyes.gif[/img] Btw, πότε γίνεται; χαχαααχααχχααχχααθα πέσει πράγματι τρελό γέλιο φέτος!!!! ελπίζω να μην πάνε μικρά κοριτσάκια τα βλέπω να βάζουν τα κλάματα και να βλέπουν εφιάλτες "The Monster Show" What would happen if our favourite horror film characters Freddie Krugger' date=' Michael Myers (Halloween) and Jason (Friday 13th) took a break from their hectic killing spree's, put down their weapons of murder, had a few beers and picked up musical instruments? Answer = LORDI Και συνεχίζει: Lordi are the new crazies on the block' date=' looking they have escaped from the cast of an Evil Dead movie and sounding like a cross between KISS and Rob Zombie this is the most fun you can have without incurring a lengthy sentence in prison. Lordi hail from Finland, Lapland Finland in fact, The home of Father Christmas who is rumoured to have moved since Lordi set up shop! The Monster Show is a real Heavy Metal album, capital H, capital M, Heavy Metal, got that? The song writing is laden with anthemic choruses, huge hooks, big riffs and a sound that Metallica lost after the Black album, cue lawsuit from Lars Ulrich once he finds out. Lordi are a household name in their native Finland with over 50,000 sales and a #1 single with "Would you love a Monsterman"from their debut album "Get Heavy" released in 2002. Lordi have re discovered the lost formula for heavy metal mainstream success that made platinum artists of previous masters of metal such as Twisted Sister, WASP & Iron Maiden.[/quote']
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Το τραγουδάκι ντρέπομαι να πω τι κάνει... Να πω εγώ που δεν ντρέπομαι; Το τραγουδάκι ΓΑΜΕΙ!! :XX Πωπώ έχω πορωθεί τρελλά λέμε Aχ αυτά είναι!!!
blueviper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Διαβρώστε το σύστημα εκ των έσω...στείλτε και τους Residents.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Θα κάνουν αυτό που κανείς δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής. Δεν θα τους ξεχάσει κανείς. Λεμε τωρα Kι αλλοι νικησαν στο παρελθον με κομματια διαφορετικα αλλα μετα ο διαγωνισμος ξαναγυρισε στα κλισε του. Τελος παντων' date=' μαλλον το κομματι το ψιλοαδικησα, δεν ειναι και τοσο κακο τελικα (οσο οι winger τουλαχιστον ). Oι τελικοι των χωρων σχεδον ολοκληρωθηκαν οποτε μεχρι στιγμης η λιστα ειναι: Ημιτελικος (18/05) Albania Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë Andorra Jennifer - Sense tu Armenia Andre - Without your love Belarus Polina Smolova - Mama Belgium Kate Ryan - Je t'adore Bosnia Herzegovina Hari Mata Hari - Lejla Bulgaria Mariana Popova - Let me cry Croatia Severina - Moja štikla Cyprus Annette Artani - Why angels cry Estonia Sandra Oxenryd - Through my window Finland Lordi - Hard rock hallelujah Iceland Silvía Nótt - Til hamingju Ísland Ireland Brian Kennedy - Every song is a cry for love Lithuania LT United - We are the winners FYROM Elena Risteska - Ninanajna Monaco Séverine Ferrer - La coco-dance Netherlands Treble - Amambanda Poland Ich Troje feat. The Real McCoy - Follow my heart Portugal Nonstop - Coisas de nada Russia Dima Bilan - ? Slovenia Anžej Dežan - Plan B Sweden ?-? Turkey Sibel Tüzün - Super star Ukraine Tina Karol - I am your queen Τελικος (20/05) Denmark Sidsel Ben Semmane - Twist of love France Virginie Pouchain - Nous c'est vous Germany Texas Lightning - No, no, never Greece Anna Vissi - Everything Israel Eddie Butler - Ze Hazman Latvia Cosmos - I hear your heart Malta Fabrizio Faniello - I Do Moldova Arsenium & Natalia Gordienko - Loca Norway Christine Guldbrandsen - Alvedansen Romania Mihai Traistariu - Tornerò Serbia Montenegro μαλλον αποσυρεται Spain Las Ketchup - Bloody Mary Switzerland Six4one - If we all give a little UK Daz Sampson - Teenage life (θυμηθηκα το παλιο Insomnia τωρα, τετοια γραμματοσειρα δεν ειχε? ) Η σειρα εμφανισης θα ανακοινωθει την επομενη εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.