ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 oraia egine kai i epilogi tragoudiou apo to koino... pantos i vissi mono kolotoumbes den ekane gia na diksi oti tin mpalanta ithele. ta alla apla ta eipe kai ayto to erminefse pragmatika sigklonistika anyway kalitera anathesi alla den tha evgaze lefta i ert. tora to kommati mporei na min leei kai tipota alla se ena diagonismo pou den kerdise to volare ti perimeneis epipedo ?
metalmike Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δε το βρίσκω τόσο κορυφαίο το τραγουδάκι των Lordi. Αλήθεια είναι ότι γέλασα με την ψυχή μου με την αμφίεση τους, και απο αυτή την άποψη ίσως έχουν αξιώσεις για καλή θέση. Μπορούμε να έχουμε λίγο από αυτό πού παίρνετε? Ο TheBoyFromSalina κάνει προοικονομία για τους ρεζίληδες. είναι οι μεγαλύτεροι κόθορνοι που έχω δει μεταφορικά και κυριολεκτικά είναι σα να λένε ΑΧ καλέ δώστε μας λίγη προσοχή. MATRIX 4:οι μηχανές βρήκαν μία ανεξάντλητη πηγή που θα τους έδινε όσες φαρσοκωμωδίες ποτέ ήθελαν. ...(an kai den to kovw giati dystixws tha krithoun kai aftoi gia tin emfanisi tous)...Τα ελεγα εγω...και να που εγινε!!Λογικο να μην το βρεις κορυφαιο(ή εστω καλο)φιλε μου Praetorian το τραγουδι αυτο,αφου το μονο που σε ενοιαξε ηταν να κοροιδεψεις την αμφιεση τους!Και επειδη δεν σε κοβω να ακους rock και metal,ασε εμας να κρινουμε καλυτερα,που το ψαχνουμε και λιγο παραπανω(και οχι μονο σ'αυτο το ειδος μουσικης)!Επισης τα "σατανιστες","αντιχριστοι" και αλλα τετοια παρομοια εγω δεν τα δεχομαι!Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι ολα αυτα ειναι μερος του show τους εγω δεν φταιω!Ισως(τι ισως,σιγουρα)το κομματι να μην ειναι για τα στανταρ στυλ τραγουδιων της eurovision,αλλα για τον χωρο του σκιζει και πιστευω αν καποιος το εκρινε αντικειμενικα θα το εκρινε ετσι!Οσοι απιστοι λοιπον ας αρκεστουν στην...rock Αννουλα...μπουαχαχαχαχα,να δω τι αλλο θα ακουσουμε,ελεος δηλαδη!
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 an einai to rock allelujah, einai kalo alla oxi gia to analafro eos gelio ( iparxoun eksereseis) ifos tou diagonismou. teleyteo kommati tis eurovision poy egine epitixia einai ton abba. ayto deixnei to epipedo. Ti na peis gia tous lordi otan kseris mono to gonidi ti vissi kai ti vandi kai otan akous this is how you remind me kai les a to kommati tis protopsalti se kseno!!!
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 an einai to rock allelujah, einai kalo alla oxi gia to analafro eos gelio ( iparxoun eksereseis) ifos tou diagonismou. teleyteo kommati tis eurovision poy egine epitixia einai ton abba. ayto deixnei to epipedo. Ti na peis gia tous lordi otan kseris mono to gonidi ti vissi kai ti vandi kai otan akous this is how you remind me[/b'] kai les a to kommati tis protopsalti se kseno!!! Πολύ θα ήθελα να μου όριζες τι εστί «επιτυχία» για σένα, γιατί ξέρω πολλά τραγούδια/συμμετοχές στη Eurovision που έχουν γίνει επιτυχίες και όντως άξιζαν να γίνουν. Αλλά μάλλον δεν ανταποκρίνονται στον προσωπικό σου ορισμό...
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Πολύ θα ήθελα να μου όριζες τι εστί «επιτυχία» για σένα' date=' γιατί ξέρω πολλά τραγούδια/συμμετοχές στη Eurovision που έχουν γίνει επιτυχίες και όντως άξιζαν να γίνουν. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]Αλλά μάλλον δεν ανταποκρίνονται στον προσωπικό σου ορισμό... den orizo ego tin epitixia alla oi poliseis kai ta charts
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 den orizo ego tin epitixia alla oi poliseis kai ta charts ΟΚ. Κατάλαβα. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Για παραδειγμα το κομματι της Παπαρίζου ούτε καν στο mtv το είδαμε ούτε μια φορα. το Gia της βανδή το εβαζε το mtv στα dance charts gia καιρό. Οι abba o Logan η Dion εκαναν παγκόσμια επιτιχία ενώ οι περισσότεροι νικητές όύτε ακούστηκαν.
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Και τώρα θες να μου πεις πως είναι επιτυχία να παίζει ένα τραγούδι στο MTV; Να με συμπαθάς, αλλά για μένα είναι ατυχία και όχι επιτυχία...
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 καλα εντάξει το mtv παίζει τα πάντα από pink floyd μέχρι missy eliot( το απόλυτο χάλι). Η επιτυχία ειναι θεμελιώδες μετρήσιμο μεγεθος ασχετα τι μας αρεσει.Schiller kai sarah brightman πάντως παίζει από ατυχία λες?
dim_b Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 καλα εντάξει το mtv παίζει τα πάντα από pink floyd μέχρι missy eliot( το απόλυτο χάλι). Η επιτυχία ειναι θεμελιώδες μετρήσιμο μεγεθος ασχετα τι μας αρεσει. Το "χάλι" είναι η Missy Elliott ή το γεγονός ότι το MTV παίζει τα πάντα; :roll:
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Η επιτυχία ειναι θεμελιώδες μετρήσιμο μεγεθος ασχετα τι μας αρεσει. Από στημένες μουσικές βιομηχανίες και κάμποσα συμφέροντα, βασισμένα στο «μετρήσιμο» κέρδος ολκής (μη ξεχνιόμαστε ). Schiller και Brightman παίζει επειδή παίζει τα πάντα. Μόνος σου το είπες άλλωστε.
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 εντάξει συμφωνω αλλα μην τα ισοπεδώνεις όλα. Αλλωστε τον schiller και τη Sara brightman τους παιζει και το mtv και οι στημένες δισκογραφικές προωθούν.
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εγώ ισοπέδωσα, τί; Αυτό που είπα είναι πως δεν θεωρώ επιτυχία ένα τραγούδι επειδή το παίζει το MTV. Και αν παίζει Schiller or Brightman, αδιαφορώ. Δεν κατάλαβα γιατί τους έφερες αυτούς ως παράδειγμα. Edit: ΟΚ... Κατάλαβα. Μην το λαμβάνεις υπ' όψιν σου. Από OnLine ράδιο βγήκαν επειδή το είχα και έπαιζε κάμποσες μέρες.
ergothes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ισοπέδωσες το mtv (χαρακτήρισες ότι παίζει ατυχία). και ανάφερες στημένες μουσικές βιομηχανίες ( πες μας πιες εννοεις τις ξέρεις ολες? ) δεν τα ισοπέδωσες ολα ?
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ισοπέδωσες το mtv (χαρακτήρισες ότι [/b']παίζει ατυχία). και ανάφερες στημένες μουσικές βιομηχανίες ( πες μας πιες εννοεις τις ξέρεις ολες? ) δεν τα ισοπέδωσες ολα ? Όσον αφορά το MTV, είπα πως θεωρώ ατυχία να παίζεται ένα τραγούδι εκεί (πλέον). Και όσον αφορά την μουσική βιομηχανία, ποιά έννοια ακριβώς σου διαφεύγει και θέλεις να σου εξηγήσω; Της «μουσικής» ή της «βιομηχανίας»; Αν εγώ λοιπόν είμαι ισοπεδωτική απλά και μόνο αναφέροντας ένα γεγονός, τότε αυτό από μόνο του δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα: an einai to rock allelujah, einai kalo alla oxi gia to analafro eos gelio ( iparxoun eksereseis) ifos tou diagonismou. teleyteo kommati tis eurovision poy egine epitixia einai ton abba. ayto deixnei to epipedo. Ti na peis gia tous lordi otan kseris mono to gonidi ti vissi kai ti vandi kai otan akous this is how you remind me kai les a to kommati tis protopsalti se kseno!!! Τους λόγους τους θεωρώ ευνόητους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.