billpeppas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Νομίζεις. Ψάξε τα αντίστοιχα topics των προηγούμενων ετών γιά να δεις ότι και εκεί υπήρχε ακριβώς η ίδια γκρίνια. Ίσως και χειρότερα. Anyways, εγω έτσι στην TV καταλάθος άκουσα για ελάχιστα sec's τα tracks. Ελάχιστα ξεχώρισα αυτό που λέει κάτι για Amazing Night ( or something like that )
nmtray2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 ok. Απλα θυμαμαι τι γινοταν στις εφημεριδες. Φετος (νομιζω) η αρθρογραφια γι'αυτα ειναι αρκετα αυξημενη. Θυμηθηκα και τον δημ/γραφο που βγηκε κι εδωσε τη δικη του εκδοχη αμεσως μετα το περσινο διαγωνισμο : λιγο μπουτι, λιγο προκληση, λιγο "αερας" και τον πηραμε το διαγωνισμο (σορυ αλλα δεν μου'ρχεται το ονομα).
mandate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ΑΧ ελπίζω και φέτος να το πάρουμε το κυπελέτο για να έχουμε άλλον ένα εθνικό θρίαμβο.
Fan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 http://www.keithm.utvinternet.ie/Athens06snb.htm Παρακολουθω τόσα χρόνια Eurovision και δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Τώρα ήρθε η ώρα. Δεν λέω τίποτα κατεβάστε το video-clip από Lordi και θα δείτε. ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Φ Ι Λ Α Ν Δ Ι ΑΑΑΑΑΑΑ
MariaTs. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το 'Everything' τελικά είναι το τραγούδι που θα ακουστεί την βραδυά του τελικού! Και μιας και το είπα αυτό...Δεν έχω ακούσε το τραγούδει της Φινλανδίας' date=' αλλά είναι μια χώρα με παράδοση στην metal. Ίσως γι αυτό και να διάλλεξαν κάτι τέτοιο. Και προσωπικά χαίρομαι πολύ που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο (ανεξάρτητα αν θα μου αρέσει το τραγούδι της), επειδή τα δεδομένα της Eurovision είναι διαφορετικά.[/quote'] Bασικά θεωρώ πρωτότυπη την κίνηση της Φιλανδίας να συμμετάσχει με ένα τέτοιο κομμάτι, όμως οι στίχοι ενώ τους ακούς και όλα είναι καλά, ξαφνικά κάνουν ένα γύρισμα και παραπέμπουν στον ...φτου! πίσω μου σ'έχω σατανά! :evil: H δε εμφάνιση... άστα! Τα γκρέμλινς σε μεγαλύτερη έκδοση!
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Lordi ΣΤΗΝ Eurovision? ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ?
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το 'Everything' τελικά είναι το τραγούδι που θα ακουστεί την βραδυά του τελικού! Bασικά θεωρώ πρωτότυπη την κίνηση της Φιλανδίας να συμμετάσχει με ένα τέτοιο κομμάτι' date=' όμως οι στίχοι ενώ τους ακούς και όλα είναι καλά, ξαφνικά κάνουν ένα γύρισμα και παραπέμπουν στον ...φτου! πίσω μου σ'έχω σατανά! :evil: H δε εμφάνιση... άστα! Τα γκρέμλινς σε μεγαλύτερη έκδοση! [img']http://img398.imageshack.us/img398/5210/lordi7gm.jpg[/img] Μα τί έχουν; Μια χαρά groupάρα είναι! Όσο τους κοιτάζω σε αυτήν την photo, τόσο μου θυμίζουν κάτι mobs του LineAge II (όπως τα Silenos, ας πούμε... ) Το τραγούδι πάντως μια χαρά είναι αν και καμιά απολύτως σχέση με Eurovision (το κάνει πολύ διασκεδαστικό αυτό), όπως και των Νορβηγών Wig Wam, πέρσι. Νομίζω πολλοί θα είναι αυτοί που θα χαρούν... Αλλά βρε συ Μαρία, πού κάνει αναφορά στον Σατανά; Δεν άκουσα κάτι... Εδώ είναι και οι στίχοι και με τα ελάχιστα Αγγλικά μου, δεν κατάλαβα να γίνεται καμιά τέτοια αναφορά... Μμμμ... Αν ψήφιζα, παίζει και να ψήφιζα αυτό... Πρέπει να ακούσω και τα υπόλοιπα όμως. Αχ θα έχει πολύ πλάκα φέτος! Του χρόνου εμείς θα στείλουμε τα Νεκρά Σουβλάκια! Να δούνε αυτοί!
metalmike Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 kala milame to tragoudi apla einai fovero!apo xtes to vrady exw dei to videoclip toulaxiston 30 fores!afto to kommati einai gia na vgei prwto xalara(an kai den to kovw giati dystixws tha krithoun kai aftoi gia tin emfanisi tous)!re pou pame gymnoi st'aggouria me ti vissi!???apla RESPECT! \m/ stay heavy \m/
Harkon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 χαχαααχααχχααχχαα θα πέσει πράγματι τρελό γέλιο φέτος!!!! ελπίζω να μην πάνε μικρά κοριτσάκια τα βλέπω να βάζουν τα κλάματα και να βλέπουν εφιάλτες
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δε το βρίσκω τόσο κορυφαίο το τραγουδάκι των Lordi. Αλήθεια είναι ότι γέλασα με την ψυχή μου με την αμφίεση τους, και απο αυτή την άποψη ίσως έχουν αξιώσεις για καλή θέση.
MariaTs. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Cristina προς το τέλος των στίχων λέει: Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red... Σε προηγούμενο σχόλιο σημείωσα πως μέχρι ενός σημείου οι στίχοι πάνε μια χαρά και κάπου στο τέλος υπάρχει η παραπομπή! Όπως και να'χει όμως κι όσο περνάν οι ώρες αρχίζω να τους συμπαθώ... Ίσως οι Φιλανδοί να'στειλαν τους Lordi προκειμένου να διακωμωδήσουν την ίδια την Eurovision, μιας και για να νικήσει κανείς πρέπει να προσφέρει και το ανάλογο show!
mandate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το 'Everything' τελικά είναι το τραγούδι που θα ακουστεί την βραδυά του τελικού! TheBoyFromSalina Μπορουμε να εχουμε λιγο απο αυτο που παιρνετε? Μπορούμε να έχουμε λίγο από αυτό πού παίρνετε? Ο TheBoyFromSalina κάνει προοικονομία για τους ρεζίληδες. είναι οι μεγαλύτεροι κόθορνοι που έχω δει μεταφορικά και κυριολεκτικά είναι σα να λένε ΑΧ καλέ δώστε μας λίγη προσοχή. MATRIX 4:οι μηχανές βρήκαν μία ανεξάντλητη πηγή που θα τους έδινε όσες φαρσοκωμωδίες ποτέ ήθελαν.
The_player Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τιποτα το φοβερο το Everything...Μπαρουφες ...Μεσα στην οκταδα θα ειμαστε μονο λογω εδρας και τιποτα αλλο...Θυμηθειτε τι επαθε η Tουρκια μετα τη Shertap....Που ειχε και καλο τραγουδι με τους Αthena-For real(κομματρα ακομα το παιζω σαν Dj)....Δεν υπαρχει περιπτωση να βγουμε 1οι ξανα...στατιστικα δεν βγαινει η ιδια χωρα καπακι...Οσο για τη Eurovision παρτακι ειναι και τιποτα αλλο....αλλα που και που ξεφυτωνουν καλα τραγουδια ...για αυτο και την παρακολουθω....Δεν με ενδιαφερει ποιος θα βγει πρωτος και ΠΩΣ θα βγει....Η μουσικη μετραει.... Θα επανελθω αφου ακουσω και τα τραγουδια των αλλων χωρων.
blueviper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να στείλουμε το Ρακιντζή να τους πάρει και τα σώβρακα. Κατά τα άλλα διαψεύστηκαν πανηγυρικά κι όλοι εκείνοι κακεντρεχείς που είχαν προβλέψει πως το τραγούδι θα είναι του Καρβέλα...μονάχα η μουσική ρε είναι!
Fan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μπορούμε να έχουμε λίγο από αυτό πού παίρνετε? Ο TheBoyFromSalina κάνει προοικονομία για τους ρεζίληδες. είναι οι μεγαλύτεροι κόθορνοι που έχω δει μεταφορικά και κυριολεκτικά είναι σα να λένε ΑΧ καλέ δώστε μας λίγη προσοχή. MATRIX 4:οι μηχανές βρήκαν μία ανεξάντλητη πηγή που θα τους έδινε όσες φαρσοκωμωδίες ποτέ ήθελαν. To akouses to tragoudi i tous krineis mono apo emfanisi? Einai fovero kommati kai tha skisei kai meta ton diagonismo. (ektos kai ean eisai apo autous pou psifisan gia to Everything lolllll, pou einai isos to xeirotero elliniko kommati pou tha paei Eurovision meta tin apisteuti patata tis Manto) Sim. Poli kommatara kai to For Real apo tous Atena kai ego to akouo akoma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.