harkouts Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Η Φιλανδία να δεις με τι τραγούδι θα παρουσιαστεί! Το show του συγκροτήματος παραπέμπει σε αυτό της Ruslana, αλλά στο πολύ πιο άγριο. Το δε τραγούδι τους είναι τύπου heavy metal και κάποιοι στίχοι παραπέμπουν στην λατρεία του 'οξαποδώ'! 'Οντως το πέτυχα χθές στην τηλεόραση και είναι για πολλές ντομάτες. Οι τύποι είναι μακιγιαρισμένοι σαν τα ορκς απο τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Τι άλλο θα δούμε σέ αυτό το ''μουσικό διαγωνισμό''
blueviper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ναι. Ήταν αξιοπρεπέστατοι κλεφτες. Ξεπατίκωσαν το «Sen Gelmez Oldun» και τράβηξαν για τον δρόμο της «νίκης». Δεν το έχω ακούσει...αν είναι έτσι, αυτονόητο πως το καταδικάζω. Επειδή όμως κι εμείς έχουμε ράμματα για τη γούνα μας με τα διάφορα "δάνεια" που έχουν παίξει κατά καιρούς, χίλιες φορές να αντιγράψουν κάτι τέτοιου είδους παρά να ακούσω άλλο ένα κακέκτυπο της Κάιλι, που θα μου το μοστράρουν μάλιστα ως πρωτόγνωρη επιτυχία.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 ΠΟΙΟΣ στο μοστραρει ως πρωτογνωρη επιτυχια? :roll: Ωχ, βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο.
blueviper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Οι ίδιοι...εκτός κι αν βγαίνουν να ομολογήσουν ευθέως από που "εμπνεύστηκαν" τις δημιουργίες τους. Όλως τυχαίως, είτε εκ των υστέρων, είτε κατά τη διάρκεια προκύπτουν διάφορες περίεργες "ομοιότητες" με γνωστά και λιγότερο γνωστά άσματα της παγκόσμιας δισκογραφίας. Και σίγουρα δεν είναι όλα μονάχα περίπτωση "καπνού χωρίς φωτιά". Περιττό να υπενθυμίσω πόσες φορές το έχουμε δει να συμβαίνει και στο δικό μας μουσικό μικρόκοσμο, που ούτως ή άλλως στο συγκεκριμένο χώρο οι ίδιοι συνθέτες λίγο πολύ παίζουν.
MariaTs. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μάγος είμαι; Για διαβάστε εδώ, εκεί που λέει 'κρίσιμη η δική σας ψήφος'! Δούλεμα στο ίσωμα! Αφού δεν θα μετρήσει η δική μας ψήφος, δεν υπάρχει λόγος να βάλουν ψηφοφορία... Πάντως μία είναι η ατάκα που επικρατεί στα τηλεοπτικά για το βραδυνό σόου της παρουσίασης των τραγουδιών: να μεταδώσουμε θετική ενέργεια! :evil: Παιδιά μου το αρχικό ποσοστό ήταν 40-60 υπέρ της επιτροπής και με το που βγήκε η Τατιάνα, έκαναν εκ νέου ενημέρωση στην ανακοίνωση και άλλαξαν το ποσοστό σε 60-40 υπέρ του κοινού! Τι να πιστέψουμε τώρα; Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! :neutral:
Cristina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δεν το έχω ακούσει...αν είναι έτσι' date=' αυτονόητο πως το καταδικάζω. Επειδή όμως κι εμείς έχουμε ράμματα για τη γούνα μας με τα διάφορα "δάνεια" που έχουν παίξει κατά καιρούς, χίλιες φορές να αντιγράψουν κάτι τέτοιου είδους παρά να ακούσω άλλο ένα κακέκτυπο της Κάιλι, που θα μου το μοστράρουν μάλιστα ως πρωτόγνωρη επιτυχία.[/quote'] Δεν μιλάμε καν για κακέκτυπο. Μιλάμε για αντιγραφή κανονική. Άκουσέ το και θα καταλάβεις. Αχ τι καλά που δεν βλέπω TV... Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη...
ergothes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 'Οντως το πέτυχα χθές στην τηλεόραση και είναι για πολλές ντομάτες. Οι τύποι είναι μακιγιαρισμένοι σαν τα ορκς απο τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Τι άλλο θα δούμε σέ αυτό το ''μουσικό διαγωνισμό'' tha doume ti vissi me ti makroxronia diethni kariera na erminevi tragoudi toy sintheti ton epitixion karvela. krima pou den prolave na klepsi kanena kalo tragoudi. Eytixos prolavenoun na etoimasoun tis dikaiologies gia tin apotixia.
Cristina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 tha doume ti vissi me ti makroxronia diethni kariera na erminevi tragoudi toy sintheti ton epitixion karvela. krima pou den prolave na klepsi kanena kalo tragoudi. Eytixos prolavenoun na etoimasoun tis dikaiologies gia tin apotixia. Πολύ θα ήθελα να ήξερα από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά μερικών για την αποτυχία της Βίσση. Δεν λέω πως θα κερδίσουμε. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κανένα απολύτως προγνωστικό μιας και δεν έχω ιδέα για τις συμμετοχές των άλλων χωρών, που αυτός είναι ένας καθοριστικός παράγοντας. Θυμάμαι και πρόπερσι με τον Ρουβά και πέρσι με την Παπαρίζου που πάλι βρισκόντουσαν μερικοί να λένε τα ίδια. Ακόμα δεν έχω καταλάβει την λογική.
ergothes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Πολύ θα ήθελα να ήξερα από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά μερικών για την αποτυχία της Βίσση.Δεν λέω πως θα κερδίσουμε. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κανένα απολύτως προγνωστικό μιας και δεν έχω ιδέα για τις συμμετοχές των άλλων χωρών' date=' που αυτός είναι ένας καθοριστικός παράγοντας. Θυμάμαι και πρόπερσι με τον Ρουβά και πέρσι με την Παπαρίζου που πάλι βρισκόντουσαν μερικοί να λένε τα ίδια. Ακόμα δεν έχω καταλάβει την λογική.[/quote'] mallon omos akoma den exeis katalavei giati pige i vissi sti eurovision. i teleftaia tis prospathia na kanei kati ekso. oso gia ta tragoudia , ayta me odigoun sti sigouri apotixia( oxi i vissi) . perimena polli kalo kommati alla krima! den mporei apo moni tis i vissi na diekdikisei me ayta ta tragoudia kati perissotera apo tous psifous tou <<gipedouxou>>. oso gia tis dio proigoumenes xronies den me niazei ti elegan oi <<merikoi>> alla ti pisteva ego. perimena o rouvas na nikisei (aimai kai kerkireos )tha mai edo kai meta to diagonismo na ta poume exeis to logo mou!
blueviper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Κανένας διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός ούτως ή άλλως, όταν μιλάμε για κάτι τόσο υποκειμενικό όσο είναι η τέχνη. Ο συγκεκριμένος όμως είναι τρεις χειρότερος γιατί υπεισέρχονται τα συμφέροντα κι οι καλές γειτονίες που προανέφερα. Το "I'll Die For You" ήταν κατ' εμέ απείρως πιο αξιοπρεπές από το "My Number One", αλλά την πρωτιά κέρδισε το δεύτερο. Γι' αυτοί κι ουδόλως με ενδιαφέρει η κατάταξη, αλλά το κατά πόσο το κομμάτι έχει κάτι να πει.
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 pios dialekse tin vissi gia ton diagonismo? psifise o kosmos?
Cristina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 pios dialekse tin vissi gia ton diagonismo?psifise o kosmos? Άμα αφήνανε τον κόσμο να ψηφήσει' date=' θα μας εκπροσωπούσε η Κακομοίρα... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/LMAO.gif[/img] mallon omos akoma den exeis katalavei giati pige i vissi sti eurovision. i teleftaia tis prospathia na kanei kati ekso. oso gia ta tragoudia , ayta me odigoun sti sigouri apotixia( oxi i vissi) . perimena polli kalo kommati alla krima! den mporei apo moni tis i vissi na diekdikisei me ayta ta tragoudia kati perissotera apo tous psifous tou <<gipedouxou>>. oso gia tis dio proigoumenes xronies den me niazei ti elegan oi <<merikoi>> alla ti pisteva ego. perimena o rouvas na nikisei (aimai kai kerkireos )tha mai edo kai meta to diagonismo na ta poume exeis to logo mou! Και τί έγινε που δεν αρέσει σε σένα; ΟΚ. Ούτε κι εγώ τρελάθηκα και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα και τίποτα τρομερό και φοβερό. Ας πούμε εμένα το περσινό μου φενόταν γελοίο. Με το που το άκουγα, εκνευριζόμουν. Άρεσε σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο όμως. Αυτό δεν έχει σημασία άλλωστε; Όσο για τον Ρουβά, κι εγώ περίμενα να νικήσει. Όχι επειδή ήταν το τραγούδι καλό (κι αυτό μια βλακειούλα ήταν, πιο ανεκτή από της Παπαρίζου βέβαια), αλλά επειδή ο Ρουβάς έχει αστέρι. Έχει τρομερά καλή σκηνική παρουσία. Επειδή είναι καλό παιδί κι αυτό φαίνεται. Μέχρι και τελευταία στιγμή όλα έμοιαζαν υπέρ του. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει σημασία τί αρέσει σε μας αλλά τι αρέσει σε αυτούς που ψηφίζουν. Αν και όπως είπε και ο blueviper και συμφωνώ απόλυτα: Κανένας διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός ούτως ή άλλως, όταν μιλάμε για κάτι τόσο υποκειμενικό όσο είναι η τέχνη. Ο συγκεκριμένος όμως είναι τρεις χειρότερος γιατί υπεισέρχονται τα συμφέροντα κι οι καλές γειτονίες που προανέφερα. Γι αυτό και δεν σκάω και τόσο για το αν θα πατώσουμε ή αν θα νικήσουμε ή αν το τραγούδι μας είναι ΤΟ τέλειο ή είναι το χειρότερο όλων. Όμως αν νικήσουμε, θα χαρώ! Και γιατί όχι στο κάτω κάτω; Όπως επίσης θα χαρώ αν νικήσει ένα τραγούδι άλλης χώρας που να μου κάνει το click. Και στο κάτω κάτω, οι άλλες χώρες έχουν καλύτερα τραγούδια; Ε μην τρελλαθώ... Έχουμε ακούσει και δει ΤΑ έκτροπα και ΤΙΣ χαζομάρες να πηγαίνουν στον διαγωνισμό. Και σχεδόν όλα κάτι σου θυμίζουν... Αυτή είναι η συνταγή άλλωστε. Να σου ξυπνούν κάτι ώστε να τα νιώθεις οικεία και να σε προκαλούν να τα συμπαθήσεις. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς περιμένατε από έναν διαγωνισμό τραγουδιού σαν αυτόν... Να ξεχωρίσει το super wow song της Ευρώπης; Αυτόν τον διαγωνισμό περιμένατε για να το βρείτε; Ένα χαβαλεδιάρικο καλλιτεχνικό γεγονός είναι και μόνον αυτό. Έχει πλάκα να βλέπεις πως ψηφίζουν, πως διεξάγεται ο όλος διαγωνισμός, το τί θεωρούσε κάθε χώρα ως κατάλληλο για να την αντιπροσωπεύσει. Και μιας και το είπα αυτό...Δεν έχω ακούσε το τραγούδει της Φινλανδίας, αλλά είναι μια χώρα με παράδοση στην metal. Ίσως γι αυτό και να διάλλεξαν κάτι τέτοιο. Και προσωπικά χαίρομαι πολύ που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο (ανεξάρτητα αν θα μου αρέσει το τραγούδι της), επειδή τα δεδομένα της Eurovision είναι διαφορετικά.
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 xristina, an o kosmos psifize kai evgaze ton panousi, emena, tin vera lamprou, opiondipote diladi...tote kaneis den mporei na pei A FTEEI O TADE POU DIALEKSE TON TOUFA GIA EUROVISION kai den afise ton kosmo na psifisei. aksiokratia 0
nmtray2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Η γκρινια περι Eurovision αρχισε απο τοτε που κερδισε η ελλαδα. Πιο πριν, ολοι καθοντουσαν και βλεπανε και καμμια κουβεντα...
dim_b Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Η γκρινια περι Eurovision αρχισε απο τοτε που κερδισε η ελλαδα. Πιο πριν, ολοι καθοντουσαν και βλεπανε και καμμια κουβεντα... Νομίζεις. Ψάξε τα αντίστοιχα topics των προηγούμενων ετών γιά να δεις ότι και εκεί υπήρχε ακριβώς η ίδια γκρίνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.