Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nα εκφρασεις την αποψη σου φυσικα και ειναι θεμιτο' date=' αλλα να γκρινιαξεις/ειρωνευτεις/πεταξεις εξυπνακισμους χωρις να προσθετεις τιποτα σχετικα με το θεμα, ποσες φορες να το κανεις? :roll:

Παντα το ελεγα και θα το ξαναπω. Κανεις δεν εξαναγκαζεται να ασχοληθει με κατι που δεν τον ενδιαφερει.[/quote']

Έτσι ακριβώς. happy2.gif

Νομίζω πως κανείς δεν απαγόρεψε σε κανέναν να λέει ό,τι του κατέβει.

Αυτό δεν κάνουμε άλλωστε όλοι μας; LOL.gif

Ε, είπα κι εγώ να το κάνω μια φορά. Εσείς γκρινιάζετε με την Eurovision, εγώ γκρινιάζω με την δική σας γκρίνια. tongue.gif

blueviper, αν είναι να νιώσεις καλύτερα ρίχνοντας 2-3 μπινελίκια, κάνε το. Χαρά όλων μας να βοηθάμε τον κόσμο να νιώθει καλά. tongue.gif

Π.χ. τον λατρεμένο μου SPOOKER. LOL.gif

Και αν σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο καλά:

ΝΑΙ, ανήκω στους «αιθεροβάμονες, αφελείς ή χαζοχαρούμενους» επειδή δεν γκρινιάζω για την Eurovision και απλώς κρίνω τα τραγούδια και τον ίδιο τον διαγωνισμό με τα μέτρα τα δικά του και όχι τα προσωπικά μου. tongue.gif

(Γιατί αν ήξερες τί ακούω και τί αγαπώ να ακούω, είμαι σίγουρη πως δεν θα τα έλεγες όλα όσα λες. Ούτε καν θα τολμούσες να τα σκεφτείς. shakehead.gif)

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cristina μου γι'αυτό είμαστε 'ωραίοι ως έλληνες'... και για την γκρίνια μας! Είναι στο αίμα μας όπως και να'χει... γκρινιάζουμε γιατί κάτι μας αρέσει, γκρινιάζουμε γιατί κάτι δεν μας αρέσει! Τι να κάνουμε; rev.gif ura.gif

Δημοσ.
Nα εκφρασεις την αποψη σου φυσικα και ειναι θεμιτο, αλλα να γκρινιαξεις/ειρωνευτεις/πεταξεις εξυπνακισμους χωρις να προσθετεις τιποτα σχετικα με το θεμα, ποσες φορες να το κανεις? :roll:

Όσες επιθυμώ μάλλον. Θα το έλεγες άραγε αυτό αν κάποιος επί μονίμου βάσεως απλώς κατέθετε τη θετική του πεποίθηση για τη Eurovision? Αμφιβάλλω. Γιατί λοιπόν το κάνεις απέναντι στους διαφωνούντες?

Και για καθήστε ρε παιδιά για να καταλάβω και καλύτερα. Θα θέσουμε και αριθμητικό όριο τώρα στο πόσες φορές κάποιος θα κρίνει τη Eurovision και τα τραγούδια της, προκειμένου να του αφιερώσουμε το χαρακτηρισμό του "γκρινιάρη"? Δεν είναι γκρίνια να εκφράζεις βασική αντίθεση με ορισμένα πραγματάκια, ούτε πρόκειται περί ποσοτικού ζητήματος. Γκρίνια θα ήταν αν είχαμε να κάνουμε με τίποτα τραγούδια ολκής κι εμείς ασχολούμασταν με τα σκουλαρίκια της τραγουδίστριας.

Παντα το ελεγα και θα το ξαναπω. Κανεις δεν εξαναγκαζεται να ασχοληθει με κατι που δεν τον ενδιαφερει.

Με την ίδια λογική, κανείς δεν είναι εξαναγκασμένος να ασχοληθεί και με απόψεις που δεν τον ενδιαφέρουν, δε βλέπω όμως να έγινε αυτό στην παρούσα περίπτωση. Δάσκαλε που δίδασκες μου θυμίζει η φάση.

Και το αν με ενδιαφέρει ή όχι, είναι δικό μου ζήτημα...δε φαντάζομαι πως κι αυτό θα μου το καθορίσει ο οποιοσδήποτε άλλος.

@Cristina

Νομίζω πως κανείς δεν απαγόρεψε σε κανέναν να λέει ό,τι του κατέβει.

Αυτό δεν κάνουμε άλλωστε όλοι μας;

Μονάχα που κάποιοι τρώμε πόδι, αν πούμε ό,τι μας κατέβει. Λίγο εκ του ασφαλούς αυτή η τοποθέτηση.

ΝΑΙ, ανήκω στους «αιθεροβάμονες, αφελείς ή χαζοχαρούμενους» επειδή δεν γκρινιάζω για την Eurovision και απλώς κρίνω τα τραγούδια και τον ίδιο τον διαγωνισμό με τα μέτρα τα δικά του και όχι τα προσωπικά μου.

Οπότε μάλλον αποκλείεις τα τραγούδια να αποτελούν μετριότητες ακόμα και για το θεσμό της Eurovision? Ίσως επειδή εσύ τα βρήκες τέλεια για το σκοπό που δημιουργήθηκαν, όλοι οι άλλοι που μπορεί να τα θεωρούν ελάχιστα πιασάρικα (το πρώτο ζητούμενο μάλλον), κοινότοπα και άνευρα, εντάσσονται στη συνωμοταξία των "γκρινιάρηδων". Περίπτωση να φταίνε τα κομμάτια ως έχουν, προφανώς δεν παίζει. Όμορφα.

(Γιατί αν ήξερες τί ακούω και τί αγαπώ να ακούω, είμαι σίγουρη πως δεν θα τα έλεγες όλα όσα λες. Ούτε καν θα τολμούσες να τα σκεφτείς. )

Δε μπήκα και χθες στο forum...αν λοιπόν θυμάσαι, μια γύρα από τα μουσικά thread την έχω κάνει, για να έχω διαμορφώσει άποψη για τις μουσικές προτιμήσεις κάποιων εκ των μελών. Είτε αυτό είναι ο Schiller, το gothic, η γερμανική μουσική και πάει λέγοντας. Όσα λέω λοιπόν, μόνο τυχαία δεν είναι.

Για τα μέτρα λοιπόν αυτά που αναφέρεις, θεωρώ ιδανικό ένα κομμάτι όπως το "I'll die for you"...δε βλέπω τίποτα τέτοιο φέτος. Αν διαφωνείς όλα καλά...είμαι αρκετά ανεκτικός, ώστε να μην σε αποκαλέσω "χαζοχαρούμενη", ούτε να καταλήξω σε τίποτα μειωτικά του τύπου "δεν ξέρεις που παν' τα 4". Δεν είδα όμως να συμβαίνει το αντίθετο. Με ευκολία καταλήξαμε να θεωρούμαστε οι υπόλοιποι γκρινιάρηδες και Κασσάνδρες, επειδή δε μας κόπτει τόσο ο θεσμός και δεν τρέφουμε και μεγάλη εκτίμηση στα παρόντα κομμάτια.

Δημοσ.

Πωπω... Πρέπει να σε συγχίζει πολύ όταν κάποιος χρησιμοποιεί την λέξη «γκρινιάρης» ακόμα και αν στο μυαλό του δεν έχει εσένα... tongue.gif

Τί κρίμα που η Γερμανία δεν έστειλε τον Schiller... Θα είχαμε εδώ show ολκής (αλέσεως; LOL.gif)!!! LMAO.gif LMAO.gif LMAO.gif

Δημοσ.

εμείς πάντως προσπαθούμε να δώσουμε χιουμοριστική χροιά

και τα δικά σας ''σχόλια'' μας βοηθάνε...

...π.χ.

-ρε mandate αφού δε το γουστάρεις,γιατί ασχολείσαι?

mandate:όχι όχι δε το λες σωστά...έπρεπε να μου πεις

ρε μάστορα αφού το θεωρείς ''γελοίο'' τότε εσύ που το βλέπεις

είσαι 2 φορές ''γελοίος'' mandate...με πιάνεις?

can you feel the love?

Πάντως μη τα εκλαμβάνετε ως γκρίνια

δε χρειάζεται...

Δημοσ.
εμείς πάντως προσπαθούμε να δώσουμε χιουμοριστική χροιά

και τα δικά σας ''σχόλια'' μας βοηθάνε... ευφορία...π.χ.

-ρε mandate αφού δε το γουστάρεις' date='γιατί ασχολείσαι?

mandate:όχι όχι δε το λες σωστά...έπρεπε να μου πεις

ρε μάστορα αφού το θεωρείς ''γελοίο'' τότε εσύ που το βλέπεις

είσαι 2 φορές ''γελοίος'' mandate...με πιάνεις?

can you feel the love?

Πάντως μη τα εκλαμβάνετε ως γκρίνια

δε χρειάζεται...[/quote']

Ρε mandate γι αυτό σε πάω εσένα! Πιάνεις αμέσως το νόημα! happy2.gif

Τουλάχιστον εσύ δεν θα χρειαστείς και τα υπογλώσσια! LOL.gif tongue.gif

Δημοσ.

Η διαστρέβλωση δε μ' αρέσει Cristina κι ο εύκολος ανεδαφικός χαρακτηρισμός...εννοείται πως έχω ακούσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου από ένα απλό "γκρινιάρης" και στην περίπτωση που αληθεύουν σκύβω το κεφάλι και τα δέχομαι χωρίς πολλά πολλά.

Και κάτι που δεν ανέφερα...δε θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχουν "μέτρα Eurovision". Στη θεωρητική βάση του πράγματος μιλάμε για έναν Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό που έχει δυναμική υπόσταση. Σίγουρα καταλήξαμε να τον ταυτίσουμε με την "εύκολη" pop με ολίγη από dance ή μελιστάλαχτη μπαλάντα. Κι όμως πέρα από το "S.A.G.A.P.O." υπήρξε το Nocturne (και νικηφόρο μάλιστα) που δεν ήταν το κατεξοχήν γιουροβιζιονικό κομμάτι.

Με αυτό ως δεδομένο, να δω την Anna-Varney των Sopor Aeternus να την προσφωνεί ο Ρουβάς κάτω από τη ντισκομπάλα και τι στον κόσμο...

Δημοσ.
Η διαστρέβλωση δε μ' αρέσει Cristina κι ο εύκολος ανεδαφικός χαρακτηρισμός...εννοείται πως έχω ακούσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου από ένα απλό "γκρινιάρης" και στην περίπτωση που αληθεύουν σκύβω το κεφάλι και τα δέχομαι χωρίς πολλά πολλά.

Αφού δεν σου αρέσει βρε πουλάκι μου, εσύ γιατί το κάνεις πάντα; tongue.gif

Και τέλος πάντων δεν είπα και κανέναν χαζοχαρούμενο, ούτε αφελή, ούτε αιθεροβάμων για να με κάνει ban αν ήταν mod... LOL.gif

Αλλά είμαι ανεκτική παρ' όλ' αυτά. tongue.gif

Το φιλότιμο θα με φάει. Μου το έχουν ξαναπεί... tongue.gif

Και τέεεεεελος πάντων, γιατί βρε γλυκό μου το πήρες προσωπικά;

Κανείς δεν εννοούσε εσένα συγκεκριμένα. Μια γενική αίσθηση ήταν από τα πιο πολλά posts εδώ μεν, αλλά και από το τί γίνεται γενικότερα δε.

Και κάτι που δεν ανέφερα...δε θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχουν "μέτρα Eurovision". Στη θεωρητική βάση του πράγματος μιλάμε για έναν Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό που έχει δυναμική υπόσταση. Σίγουρα καταλήξαμε να τον ταυτίσουμε με την "εύκολη" pop με ολίγη από dance ή μελιστάλαχτη μπαλάντα. Κι όμως πέρα από το "S.A.G.A.P.O." υπήρξε το Nocturne (και νικηφόρο μάλιστα) που δεν ήταν το κατεξοχήν γιουροβιζιονικό κομμάτι.

Σίγουρα δεν θα έπρεπε, αλλά έλα που έτσι έχει γίνει. Δεν ξέρω γιατί και πως έγινε αυτό και για να πω την αλήθεια, δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας.

Όσο για τα λίγα τραγούδια που πράγματι στέκονται ανετότατα κι εκτός διαγωνισμού, πήγαινε και αυτό που είπα πριν:

«
Σχεδόν
όλα τα τραγούδια που πήγαιναν εκεί ήταν γλυκανάλατα, επαναλήψιμα, πάντα κάτι άλλο θύμιζαν και κατά τα άλλα, αδιάφορα.
»

Με αυτό ως δεδομένο, να δω την Anna-Varney των Sopor Aeternus να την προσφωνεί ο Ρουβάς κάτω από τη ντισκομπάλα και τι στον κόσμο...

Αυτό θα ήθελα ΠΟΛΥ να το δω κι εγώ... tongue.gif

Αυτό και αν δεν θα ήταν show ολκής! LOL.gif

Υ.Γ.1: Ελπίζω να μην παρεξήγησες το «γλυκό μου» και σε σύγχισα πάλι χωρίς λόγο... Και ναι... Αυτό πήγαινε σε σένα συγκεκριμένα. blink.gif tongue.gif

Υ.Γ.2: Πόσα smilies να βάζω άλλη φορά για να πιάνετε το πνέυμα μου; LOL.gif

Δημοσ.
Θα το έλεγες άραγε αυτό αν κάποιος επί μονίμου βάσεως απλώς κατέθετε τη θετική του πεποίθηση για τη Eurovision? Αμφιβάλλω. Γιατί λοιπόν το κάνεις απέναντι στους διαφωνούντες?

Χμ' date=' μαλλον δεν καταλαβες. Δε σου ειπε κανεις να μη διαφωνεις, αλλα, οπως ειπα και πριν, δεν προσθετεις και κατι στο θεμα με το να λες τα ιδια πραγματα 10 φορες.

Και ναι, θα ελεγα κατι παρομοιο σε καποιον που θα ελεγε συνεχεια "Ζητω η Eurovision". Υπαρχουν εξαλλου καποιοι χρηστες που φαινονται καθ'ολα θετικοι αλλα το μονο που εχουν να πουν ειναι αερολογιες στα 9 απο τα 10 ποστ που θα κανουν.

Και τελος ειμαι κατα του ξερου αρνητισμου. Αν ειναι, να παω κι εγω που δε μ'αρεσει η house (λεμε τωρα...) στο σχετικο topic και ν'αρχιζω να κραζω.

δε θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχουν "μέτρα Eurovision". Στη θεωρητική βάση του πράγματος μιλάμε για έναν Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό που έχει δυναμική υπόσταση. Σίγουρα καταλήξαμε να τον ταυτίσουμε με την "εύκολη" pop με ολίγη από dance ή μελιστάλαχτη μπαλάντα. Κι όμως πέρα από το "S.A.G.A.P.O." υπήρξε το Nocturne (και νικηφόρο μάλιστα) που δεν ήταν το κατεξοχήν γιουροβιζιονικό κομμάτι.

Στην ουσια δεν υπαρχουν "μετρα Eurovision", αλλα καποιες συνταγες που παντα ακολουθουνταν. Σιγουρα το Nocturne ξεφυγε απο τις συνταγες, αλλα στο κατω κατω ενα κολπο ηταν, που ετυχε να πιασει.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι δεδομενο οτι τα κομματια γραφονται με σκοπο να κερδισουν εναν τηλεοπτικο διαγωνισμο. Δεν καταλαβαινω γιατι ο καθενας περιμενει να ακουσει αριστουργηματα. Δε βγηκε κανεις να αναζητησει τον καινουριο Leonard Cohen μεσα απο τη Eurovision, ετσι δεν ειναι? Ασχετο αν τελικα μπορει να βγουν και ωραια κομματια (που και παλι υποκειμενικο ειναι) - μαλλον οι εξαιρεσεις ειναι αυτα τα κομματια και οχι ο κανονας.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να συμφωνήσουμε TheBoyFromSalina. Δε βλέπω που ακριβώς είπα τα ίδια πράγματα 10 φορές, εκτός κι αν έκανα copy/paste και δεν το κατάλαβα. Κάθε φορά είναι διαφορετική στο βαθμό που προηγουμένως προστέθηκε ή αφαιρέθηκε κάτι από τη συζήτηση με βάση τα λεχθέντα ενός άλλου συνομιλητή. 10 αρνητικά σχόλια λοιπόν, όπως και 10 θετικά, δε σημαίνει πως είναι το ένα και το αυτό στη ροή μιας συζήτησης. Στην τελική δεν είναι αυτοσκοπός η πλέον εποικοδομητική παρουσία σε τέτοια θέματα, ούτε θα πληγεί το κύρος του thread αν επαναλάβουμε τις θέσεις μας.

Αυτονόητο πως δικαιούσαι να είσαι κατά της οποιασδήποτε στάσης, αρκεί να μην απαιτείς να λειτουργούν όλοι σύμφωνα με το δικό σου πρότυπο. Αν κι υπάρχει ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στο κράζω γενικώς κι αορίστως και κράζω ειδικώς κι επί συγκεκριμένων ζητημάτων. Δεν έχω πρόβλημα με την pop, ούτε θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να τα χώσω σε ένα μουσικό ιδίωμα, αλλά μονάχα σε επι μέρους εκφράσεις του. Δε θα έκανα και ντόρο πάντως, αν κατέφευγες στο thread περί house για να καταθέσεις όσα σε ενοχλούν.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι δεδομενο οτι τα κομματια γραφονται με σκοπο να κερδισουν εναν τηλεοπτικο διαγωνισμο. Δεν καταλαβαινω γιατι ο καθενας περιμενει να ακουσει αριστουργηματα.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περιμένει να ακούσει κι αριστουργήματα. Και δεν το λέω όντας αφελής...το γεγονός πως δεν προσδοκάμε και πολλά πράγματα, αποδεικνύει αν μη τι άλλο πόσο έχει ευτελιστεί ο θεσμός κι από που ξεκίνησε και που κατέληξε. Αν δεν κάνω λάθος ο πρώτιστος στόχος ήταν να προαχθούν οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες και το τοπικό μουσικό στοιχείο. Φτάσαμε βέβαια τα περισσότερα κομμάτια να γράφονται με αποκλειστικά εμπορικά κίνητρα, υποβαθμίζοντας την καλλιτεχνική ουσία για χάρη της απήχησης και της άμεσης αποδοχής...και σχεδόν στην ίδια γλώσσα, μια και συνήθως μας κακοφαίνεται οτιδήποτε μη αγγλικό. Μιλάμε για ένα φεστιβάλ που κατάντησε καρναβάλι μικροσυμφερόντων και εθνικοπολιτικού φαβοριτισμού (βλέπε 12ράκι μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου, αλληλοβοήθεια μεταξύ γειτόνων ή θρησκευτικά ταυτόσημων εθνών κοκ).

Γι' αυτό κι ο περισσότερος κόσμος το έχει πάρει στην πλάκα το θέμα. Αυτό δε σημαίνει πως μόνο και μόνο επειδή προφανώς το πιο catchy κομμάτι θα κερδίσει το κοινό περισσότερο, οφείλουμε να παραγνωρίσουμε κάθε άλλη αρετή ενός κομματιού. Ούτε χρειάζεται να στέλνουμε μονάχα ό,τι "γράφει" καλά στο γυαλί.

Φέτος ειδικά με τις 4 αυτές συμμετοχές κατορθώσαμε να ευνουχίσουμε ακόμα και τα μουσικά ψήγματα που παρέπεμπαν στο ελληνικό στοιχείο (και προς Θεού...μακρυά από μένα οποιαδήποτε "πατριωτική" νύξη). Ούτε λίγο μπουζουκάκι για τα μάτια του κόσμου, ούτε καν το τέχνασμα το περσινό...γενικώς ακόμα και το χειρότερο φολκλόρ, που όμως διαφοροποιούσε από μια καθαρόαιμη ντανσόβια αγγλική εκφορά, εξανεμίστηκε. Πρόπερσι πάντως οι Σέρβοι έπαιξαν με την παράδοσή τους και δε βγήκαν χαμένοι, αλλά αντίθετα ήταν αξιοπρεπέστατοι.

Γενικώς δεν έχω πρόβλημα με τη Eurovision...έχω πρόβλημα με αυτή τη Eurovision.

Δημοσ.
Πρόπερσι πάντως οι Σέρβοι έπαιξαν με την παράδοσή τους και δε βγήκαν χαμένοι, αλλά αντίθετα ήταν αξιοπρεπέστατοι.

Ναι. Ήταν αξιοπρεπέστατοι κλεφτες. tongue.gif

Ξεπατίκωσαν το «Sen Gelmez Oldun» και τράβηξαν για τον δρόμο της «νίκης». tongue.gif

Δημοσ.
Όλοι εσείς που γκρινιάζετε... Απορώ με τί κριτήρια κρίνετε ένα τραγούδι γι αυτόν τον διαγωνισμό...

Τα τραγούδια για τον σκοπό που γράφτηκαν είναι τέλεια. Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να γραφτούν' date=' νομίζω. Μιλάμε για Eurovision. Δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι.

Σχεδόν όλα τα τραγούδια που πήγαιναν εκεί ήταν γλυκανάλατα, επαναλήψιμα, πάντα κάτι άλλο θύμιζαν και κατά τα άλλα, αδιάφορα.

Προσωπικά, με ένα άκουσμα μόνο, μου άρεσαν όλα εκτός από το «Everything».

Τόση γκρίνια πια...

[/quote']

Cris an xethapseis ligo ta persina post...Tha deis oti moy arese h paparizoy apo thn arxh...

Ayta den moy aresoyn ta tragoydia...einai entelos ektos ellhnikhs koyltoyras...ola einai electro...pop....kai to electro etsi gia na einai megalyterh h lexh ...

anyway....pistevo tha einai 8ada to diko mas mono kai mono gia to hospitality...kai thn atmosfaira...alla mhn perimenete kai polla...paradosiaka h xora poy kerdizei thn epomenh xronia einai metria...

p.s. Den exo akoysei ola ta ypoloipa tragoydia apo tis alles xores....

Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περιμένει να ακούσει κι αριστουργήματα. Και δεν το λέω όντας αφελής...το γεγονός πως δεν προσδοκάμε και πολλά πράγματα, αποδεικνύει αν μη τι άλλο πόσο έχει ευτελιστεί ο θεσμός κι από που ξεκίνησε και που κατέληξε. Αν δεν κάνω λάθος ο πρώτιστος στόχος ήταν να προαχθούν οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες και το τοπικό μουσικό στοιχείο. Φτάσαμε βέβαια τα περισσότερα κομμάτια να γράφονται με αποκλειστικά εμπορικά κίνητρα, υποβαθμίζοντας την καλλιτεχνική ουσία για χάρη της απήχησης και της άμεσης αποδοχής...και σχεδόν στην ίδια γλώσσα, μια και συνήθως μας κακοφαίνεται οτιδήποτε μη αγγλικό. Μιλάμε για ένα φεστιβάλ που κατάντησε καρναβάλι μικροσυμφερόντων και εθνικοπολιτικού φαβοριτισμού (βλέπε 12ράκι μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου, αλληλοβοήθεια μεταξύ γειτόνων ή θρησκευτικά ταυτόσημων εθνών κοκ).

Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Άλλη αίγλη κι άλλη σημασία είχε κάποτε η Eurovision και τώρα κατέληξε -για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη 'κατάντησε'- να υπάρχουν συμφέροντα οικονομικό - πολιτικά!

p.s. Den exo akoysei ola ta ypoloipa tragoydia apo tis alles xores....

Η Φιλανδία να δεις με τι τραγούδι θα παρουσιαστεί! Το show του συγκροτήματος παραπέμπει σε αυτό της Ruslana, αλλά στο πολύ πιο άγριο. Το δε τραγούδι τους είναι τύπου heavy metal και κάποιοι στίχοι παραπέμπουν στην λατρεία του 'οξαποδώ'! :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...