Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2006

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 736
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πετύχατε τον Θέμο με μακιγιάζ... Λόρντι; Κορυφή!

Απόψε ο Θέμος έχει κέφια και κάνει παιχνίδι γενικώς με την Eurovision!

Δημοσ.

Με αφορμή τη Γιουροβίζιον, ας καμαρώσουμε για άλλη μια φορά τους δημοσιογράφους της χώρας μας για την καταπληκτική ενημέρωση που μας παρέχουν. Μια που ανέφερε κάποιος την Ισλανδή, ας δούμε περί τίνος ποκειται:

http://en.wikipedia.org/wiki/Silv%C3%ADa_N%C3%B3tt

Silvía Night (Icelandic: Silvía Nótt) is a fictional character in Sjáumst með Silvíu Nótt, an Icelandic semi-reality show on the TV channel Skjár 1. The character was invented by Gaukur Úlfarsson and Ágústa Eva Erlendsdóttir, but the latter plays Silvía Night.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ, λίγο που κοίταξα δεν το είδα.

Δημοσ.

Wikipedia?! Εδώ κάποιοι νομίζουν πως η Britannica είναι μαρσιποφόρο θηλαστικό που ζούσε την εποχή του Αρθούρου στα περίχωρα του Camelot. Τι λέμε τώρα...

Αντιγράφω λίγες ακόμα λεπτομέρειες, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...θυμήθηκα το μακαρίτη Ziggy Stardust:

Ágústa Eva Erlendsdóttir, singer for the band Ske and a young and unknown actress, and Gaukur Úlfarsson decided to invent a character that brought out all the worst things in human behaviour in modern society. Silvía's personality is highly affected by narcissism and she sees herself as the most famous and talented person walking on the planet Earth.

Silvía Night has influenced Icelandic youth quite a bit and youngsters imitate her unique style in their everyday demeanour. Many get irritated by her behavior and find it offensive and vulgar ; her fans claim that such behavior constitutes a satire on the greed in modern society rather than simply a comical character.

It took a while for the Icelandic audience to realize that Silvía Night was a fictional character and not just a mad woman in search for attention. The actress, Ágústa Eva, is more often referred to as Silvía Night than with her real name.

During her presence in Athens, and according to her role's character, Silvia behaved provocatively and rudely to technicians and journalists, calling them “fucking amateurs”. In addition she was particularly mean shouting on stage "Fuck you, You Fucking retards". The participants, not knowing that Silvia Night was actually there as a performed role and not as the actual person, mistook her behaviour for real, not to mention that the word "retards" was misheard for "Greeks". The media criticised and attacked the singer, thinking that she is actually problematic and rude (a reaction similar to how she was first received in her country before becoming famous) and that she offended Greece and its people. During the press conference she ordered the journalists not to look her in the eyes. One of them did and she ordered her "bodyguard" to take her out. The bodyguard obeyed and carried the "journalist" (who by the way was an actress, part of the "show") on his shoulders.

The song didn't make it to the finals. Silvia, being true to her role, had some performances to indicate her 'regret'. She pretended to slap her boyfriend, and then 'threatened' to fall from a bridge. In addition she started yelling foul language and spitting at the journalists and called Lordi the 'ugly people from Finland' without 'a proper make-up artist', Treble the group from the Netherlands (who she had previously upstaged on Icelandic TV) "sluts", and Swedish singer Carola Häggkvist an "ugly fucking old bitch". She also threatened to sue the journalist (calling her 'slut'), TV station and the competition for 'spreading lies' about her that she hated Greeks.
Δημοσ.
Παιδιά' date='αφήστε για λίγο τις αναλύσεις περί γυροβίζιον,και κατεβάστε το βίντεο κλιπ.Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα το βίντεο από τον διαγωνισμό.

http://rapidshare.de/files/15898949/Lordi_-_Hard_Rock_Hallelujah.mpg.html[/color']

http://rapidshare.de/files/20975989/X-0555-Eurovision2006-Lordi-HardRockHallelujah.zip.html

Δημοσ.

Αυτό θα είναι το επόμενο αποκλειστικό θέμα των μεσημεριανών, μετά την αποκλειστική μετάδοση ... του βιντεο κλιπ των lordi προχθές (ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!)

Αν δεν βγει τώρα στα μεσημεριανά, θα βγει μετά απο χρόνια ως το "Απόκρυφο ευαγγέλιο της Silvia Night" όπου θα αποκαθίσταται το παρεξηγημένο όνομά της!!!!!!!!

Επι τη ευκαιρία, να πως μετέφρασε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων, παρακαλώ, ένα μέρος των στίχων του Hard Rock Hallelujah!

"Wings on my back

....

Now choose to join us or go straight to Hell"

Μετάφραση:

"Έχω φτερά στην πλάτη μου

...

Τώρα ακολουθήστε μας στην κόλαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (Ντοοοοοοοοοόινγκ ξανά).

Φυσικά και ξέρουν αγγλικά, μην είστε αφελείς. Απλά κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι. ¨Ενα μπράβο στην ελληνική δημοσιογραφία!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAAAAAAAAAAAA!!! (παλαμάκια.........)

Δημοσ.
Εντάξει μωρέ μην το ψυρίζεις και συ.

Κοτζάμ Μπακογιάννη μετέφραζε το "γκρικελαντ" σε "Αθήνα":confused:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.
Wikipedia?! Εδώ κάποιοι νομίζουν πως η Britannica είναι μαρσιποφόρο θηλαστικό που ζούσε την εποχή του Αρθούρου στα περίχωρα του Camelot. Τι λέμε τώρα...

Και το Google είναι ή πλάσμα στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών ή κάτι σαν τα Gargoyle

Δημοσ.

Βρε τι βλεπουν τα ματακια μου και ειμαι και μικρη για εμφραγματα :P

Καλε???? 47 ??? μα 47 ???? σελιδες για την eurovision ?????????????

Σε τι κοινωνικο προβληματισμο με βαλατε δεν εχετε ιδεα....

Βρε καλα μου παιδακια ... γιατι τοσος χαμος για ενα θεμα που οπως βλεπω

σε οσα τελος παντων posts καταφερα να διαβασω "Δεν σας ενδιαφερει"?

Ας πω και εγω την γνωμη μου μην τρωω και χωρο αδικα..

Καλα ηταν οσο κρατησε πολλα λεφτα μας κοστισε τι να πω χαλαλι μας φιγουρα θελαμε να κανουμε και δεν υπολογισαμε δυστυχως το ακροατηριο

που τοσο γιουχαρισμα ουτε σε τελικο κυπελου..

Ωραιοι ηταν οι Lordi κατι διαφορετικο, βεβαια δεν ψηφισα γιατι θελω να βλεπω ανετα την μουριτσα μου στον καθρευτη καθε πρωι και να μη λεω "χα! μη κρυβεσαι ξερω πως ψηφισες στην eurovision!".

Χωρις βεβαια να κατακρινω ολους οσους ψηφισαν απλα δεν ταιριαζει με τα δικα μου δεδομενα..

Να πω και κατι ασχετο οντας γυναικα και fashion victim "Θελω και εγω Jean Paul Gaultie" σνιφφφφ :(

Δημοσ.

Αλλο το "δεν μας ενδιαφέρει" και άλλο το "του κώλου διαγωνισμός,αλλά πολύ γουστάρουμε να θάβουμε την εκάστοτε ελληνική συμμετοχή,να κοροιδεύουμε αυτούς που παίρνουν στα σοβαρά το όλο σκηνικό,και να χαζεύουμε κανά "μωρό" " κατάσταση που συμβαίνει στο thread.

Δημοσ.
Βρε τι βλεπουν τα ματακια μου και ειμαι και μικρη για εμφραγματα :P

Καλε???? 47 ??? μα 47 ???? σελιδες για την eurovision ?????????????

Σε τι κοινωνικο προβληματισμο με βαλατε δεν εχετε ιδεα....

Βρε καλα μου παιδακια ... γιατι τοσος χαμος για ενα θεμα που οπως βλεπω

σε οσα τελος παντων posts καταφερα να διαβασω "Δεν σας ενδιαφερει"?

:(

είχε ενδιαφέρον στοιχηματικό και όχι μόνο.
Δημοσ.
Αλλο το "δεν μας ενδιαφέρει" και άλλο το "του κώλου διαγωνισμός,αλλά πολύ γουστάρουμε να θάβουμε την εκάστοτε ελληνική συμμετοχή,να κοροιδεύουμε αυτούς που παίρνουν στα σοβαρά το όλο σκηνικό,και να χαζεύουμε κανά "μωρό" " κατάσταση που συμβαίνει στο thread.

χμ... ναι... εγω τωρα ας πουμε θα πρεπει να απαντησω σοβαρα σε αυτο :P

Τεσπα δεν θα μπω σε αυτο το τριπακι δεν με βολευουν και τα ελληνικα απλα θα πω πως τοσα σχολια ουτε αυτοι που καιγονται για τον διαγωνισμο του κωλου οπως προειπες δεν εχουν κανει :P

Υ.Γ Νομιζω πως η διαθεση μου για πειραγμα ειναι εμφανης δεν χρειαζεται να παρθει τπτ προσωπικα :-D :) :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...